Joddlar i tungor.

Idag är jag typ glad yao!

Har varit på banken och fixat, fått in pengar på kontot! Så senare idag drar jag och äntligen köper hårfärg och ska kolla i nårra butiker. Känns overkligt att äntligen ha lite mer pengar på kontot! Även om det bara är 2000:- vi snackar om...

Issa gick nyss, hon ska spela paintball innan hon drar till Austrailen (vilket är på söndag!) =S. Mysigt att träffa henne men mår illa av vårat banankake-tjock.

Hur som helst är jag glad idag, saker börjar komma till sin ordning, även om det fortfarande inte är ordning så börjar det likna en ordning! ^^. Jag talar i tungor (kul ordspråk) men så får det bli!

Imorgon drar jag till kärlekskorven, myser och sen på lördag ska vi tömma gekås ;>

Som sagt, nu börjar det ordna upp sig med det mesta! Men inte fullt ut än, fortfarande mkt som saknas!

Nu ska jag ringa mama och joddla i luren!


Äntligen lite action hos tandläkaren!

Imorse slet jag mej ur sängen för att pallra mej iväg till the dentist. Jag som vanligtvis brukar få vara där 5min tops fick nästan vara där i en kvart!
Har aldrig haft ett hål och aldrig fått göra nått med mina tänder. Vet inte om jag är onormal när jag tyckt det varit tråkigt. Har liksom tjatat om en tandställning sen jag var 7 typ för att jag velat(och still vill) ha det "perfekta" leendet. MEEEN jag har aldrig fått det, som bortförklaring har de sagt "Det är ju charmigt med en glugg" Men bara en tanke med detta, jag har ingen jäkla glugg utan bara några sneda fulingar!
Så mkt koll har dom! ;>

Men idag tryckte tandläkarn som fan på en tand så jag tänkte fråga honom om han försökte göra ett hål. Han ville slipa och fylla en tand för att den var aningens för djup. Jag skämtar inte han fyllde skit lite så egentligen var det sjukt ovärt. Surt att han inte ville fylla igen "gluggarna" -.-. Aja en upplevelse rikare! =D

Sedan snabbade jag mej hem och sov till halv 1, sköna grejer!

Blev också att jag bakade mej ett banankake förråd=) Blev en kaka och nårra muffins aswell. Skulle fyllt muffinsen med dumle med hade jag tänkt. Men väl inne i ugnen kom jag på detta. Shitshit...OOH! Btw måste berätta! Fick av någon sjuk anledning hem mitt bidrag på en avi (elr what's its fucking name) från fucking Nordea, det sjuka var att man kan lösa ut det i butik men finns en risk att jag inte kan lösa ut att på Swedbank imorgon =S. Fattar inte ens vf det inte kommit in på kontot. Makes me sick! Vill just nu bara skjuta arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Fick heller inte ens den rätta summan. Nästa gång jag drar dit ska jag skälla på dom till det blöder ur min mun! Finns stor risk att jag byter till en mer awesome AF nu =). NAJSigt i det onajsiga!.

Dags att kissa!


Glad och arg, pigg och trött.

Sitter nu och vill bli trött men tanken om att det blir en Ullaredstripp men min finemang på lördag peppar mej något otroligt!Har smått börjat skriva en lista på grejer jag hoppas dom har (något jag brukar göra eftersom man blir sjukt pepp!). Har dom inte det jag vill ha på lördag så kanske dom har det lördagen 2 veckor efter! ^^ Toligen blir det en resa då igen och då ska jag tvinga med min lilla kärlekskorv igen =3.

Även om Robin åkte igår så känns det inte som om jag kan vänta hela vägen till fredag tills jag får träffa honom igen!

Men dagarna emellan är nästan fullbrukade. Imorgon ska jag upp tidigare än tidigast och pallra mej iväg till tandläkarn och träffa honom i max 5 min O.o

Tack för den tiden, tandläkarjävel!På torsdag ska jag träffa min fruga, Issaboll tidigt, tidigt. Shit de åker på fucking söndag! ='(
Sen blir det stan och köpa hårfärg och andra livsviktiga saker! Har nog 7meter lång utväxt nu! INTE OK O.o....Jävla bidrag som aldrig kommer WTF! Skulle fått pengarna i måndags men icke! Inte idag heller, fan i havet om de inte kommit imon heller. Måste ha dem till torsdag, fredag, lördag MF!

Tokig I gets! Graaooow, hör min frustration!

Imorgon blir nog också banankakebak. Hahaha Kakebak! Sött! (tror jag ändå börjar bli trött^^)
Jag som hursomhelst skulle försöka mina mitt fett/socker flöde och droppa nårra kgN O.o

Once again....GRAAOOOW, hear me roar, hear my frustration!
Men jag är positiv...hahaha


Min finfina helg äro över...BUHUU

Nu är jag tillbaka efter en helgs kalasande och stormys. Ska träffa Issaplutt sista gången på 7 månader på torsdag och då blir det nog sorgligt! Kändes tungt att säga hej då till mina fina fiskar i lördags men det är ju inte så att jag aldrig kommer få träffa dom igen, och så får man nog tänka. Blir iofs troligen lite hejdå kramar på söndag då jag och Robin funderar på att vinka av dom vid tåget =).

Yes, det har varit fint och nu väntar vi på att Issas kamera ska transporteras hem så vi kan få några bilder! Hon glömde sin kamera och jag är själv dålig på att ta kort under event!

.........

Glömt att visa mina (nu 2 veckors gamla) skor (säger ju att jag är dålig!).
Jag gillar dom men de passar nog på mindre fötter, Inga mirakelskor här inte!...
Nu luktar dom dock sjukt mkt öl och har djupa gropar i sulan från fasttrampat glas eftersom folk ute inte är spec stadiga på handen när de ä ute. Själv vill jag inte låta nån dricka gå till spillo, jag håller i hårt om glasen mina! ^^


.........

Tänkte lägga ut några ynka bilder från i fredags iaf. Tro det elr ej, men från MIN KAMERA! Haha.
Litet internskämt... Hemma hos Nea hamnar alla på hennes toa samtidigt med kameror i högsta hugg. ALLTID!
Nu får jag sluta fläska och bli nyttig, kanske försöka vända rätt på dygnet?

...

Troligen inte idag heller! -.-

Vänd mej tillbaka.

Ogillar galet mkt att jag totalvänt på min dygnsrytm!

Kan jag inte få napp i jobbsjön snart så jag kan vända tillbaka på mitt liv!?
När man är hemma hela dagarna tappar man motivation, ork och passion! Precis det jag måste ha mycket av i mitt liv, jäkla skit arbetslöshet!

Ska iaf få mitt första bidrag nexta vecka =D Efter 4månader och 2 veckors väntan, wohoo!

Imorgon blir det fest-utgång och på lördag fest-hejdåfest till 4 fina vänner. Tung helg blir det så får ta med mitt bakis-rör och förbereda mej! Aldrig vill jag va bakis i flera dagar igen!


En julklapp som ska ge livsharmoni.

Idag har jag mått lite halvsämst, inte varit spec sugen på att öppna munnen och tugga mat. Så det blev det inte mkt av heller. Vet inte om det är för att jag känner mej tjockare än vanligt elr vad. Svårt att tyda denna gången...
Tycker det är sjukt jobbigt nu för tiden att hysch schyscha om att man har lite ätsvårigheter. Ja so, har vi inte alla nått problem i skallen kanske?!

Förr var det verkligen galet så tyst jag var om det. Kändes dock inte lika tydligt för mej då som det är nu även om det var mkt värre förr. Jag vet att jag har problem men kan inte bli av med att.
Kan säga att jag till slut blev tvingad att gå till världens sämsta BUP för 2,5-2 år sedan. Jag menar världens sämsta BUP då med, fick påhopp om att jag var dum i huvudet, emo och allt vad det heter. Hon som kallade mej emo sa också att hon inte visste vad det var, lol...

Aja, tänkte kolla med er (åh så fler) läsare om ni har några bra mage, rumpa, lår, höftfett-övningar att erbjuda. Några effektiva jävlar vill jag ha! haha ^^. Känner att just höftfett,rumpa och lår är viktigast, magen är ganska ok =) SNÄLLA GE TIPS! =)

Idag känner jag mej fast besluten om att ge mej själv en awesome julklapp i år.
Nämligen min efterlängtade tatuering!Sökte och hittade faktiskt tatueringar, faktiskt och faktiskt (höhöö). Vill iaf ha min liknande den till vänster fast vänd åt andra hållet och lite mer in på armen. Lite fundersam hur det kommer bli med texten eftersom mina handleder är ganska smala och man vill ju inte ha för liten text.
Count Your Blessings kommer (enligt mej) ifrån mitt favoritbands (BMTH) första "riktiga" skiva. Man ska tänka på vad man har och vara nöjd med det, ta hand om det och inte tråna så mkt efter allt annat. Viktigt att tänka på varje dag i livet!

Blir till att köpa julklappar så tidigt jag kan i år då så man väl har råd! Haha

Nu blir det naptime!


Äntligen fri från illamåendet!

SHIT! Nu såhär 2 dagar efter lördagen och jag har precis blivit av med min bakfylla. Tycker inte jag drack farligt alls men jag blandade mkt och det är ju crapaccino! =/

Jag och Tina blev ensamma, så det första vi skulle göra var att kolla in Växjös "hor-område" för att kolla in vad det är för brudar. När vi kom dit var det ingen jävel där...Det visade sig oturligt nog vara renovering och make over på vägen ist =(.

Då beslöt vi oss för att väcka Nea i liv så hon ville följa med ut. Vi försökte kasta saker upp mot fönstret men missade, så vi ringde istället. Tro fan hon inte var hemma heller. Så vi tog kort på vår längdskillnad XD.Så Tina och jag drog ut själva, på Sports var bara gamla gubbar. Vi drog, bestämde oss för en donkenpaj, träffade nårra klasskompisar, följde med till Lagerlunden. Som vanligt när man är där kände man sig sjukt misfit (det är ett snobbställe! Alla kollar snett på en) Sen drog vi faktiskt till donken och käkade paj. Träffade nån korv som jag inte kommer ihåg namnet på.

När vi skulle dra vidare kom Robin helt ensam, hade blivit utslängd. Men vi bestämde oss ändå att dra till samma ställe. På vägen blev vi stannade och uppbjudna till en liten minifest. Sköna grabbar som bjöd på sprit, vad mer kan jag säga? =)

Sen blev vi utslängda när jag sa att jag och Robin var tsm, litet lmao på det ^^


Sen blev jag cepe och började bråka och fick fler folk involverade än vad som behövdes. Saker ska man hålla för de det gäller men när jag dricker säger jag det jag tänker på och tänker inte på situationen. I SUCK =( Mår dåligt över det även om det löste sig...

Igår kunde jag inte skriva i bloggen, var spyillamående hela dagen, hela vägen in en bit på denna dagen t.o.m. =(. Blev dock ingen spya för min del!

Idag har jag varit duktig och sökt mer jobb =) Nu ska jag också lära mej körkortsteori!

Förflyttar mej nog till sängen först ^^.


Nu borde något hända!

Idag har jag varit duktig gällande yrkeslivet. Visst anmält mej till kurser på universitetet och sökt galet (jag menar GALET!) många spontanansökningar jobwise. Hoppas någon nappar!

Har även kollat utlandsjobb, mest i Norge eftersom aah det låter bra från folk som är där och det finns sjukt många jobb där. Svårt som fan att hitta boende dock =(. SUGHÄÄR!

Jag känner en stark klaustrofobi känsla av att bara tänka mej in i mitt liv, min situation. Jag orkar inte med livet jag lever i atm och stora ändringar måste ske annars kan jag lika gärna drop:a dead för just nu har man lite av en deathwish. Nu borde ju något positivt hända fyfan!

...

Imorgon får jag iaf tid till att snacka med (nu mera) NorgeTina. Fråga om tips, hjälp och några kramar. Ska nämligen träffa henne nu när hon är hemma i Sverige över en utgång med oss svennebananer;). Fy fanken så behövligt!

Imorgon ska jag också till mormor och morfar för att fira min mormors födelsedag. Som det brukar sluta när jag är hemma hos M&M så är det alltid jag som får flest "presenter". Nämligen så att jag hittar MASSA guldkorn hemma hos dom som jag får stjäla med mej =3. T.ex. min favorit tröja är morfars gamla flanellskjorta! De' ni! Recycling at its best! =)

Annars har denna dagen varit mer elr mindre jobbig för själen och jag får väl stänga ner mitt och ligga och snurra i sängen till klockan 4-5 igen O.o. inte ok...


Sockerdiet:a snart kanske?

Jag tror jag verkligen har varit i köket och donat i stort sätt hela dagen...

Till middag blidde det Tortillapizza men sjukt mkt gott på. Var dock för hungrig för att ta ett kort ;<

Men min marängighet blev en Pavlova tårta. Och marängen var SJUKT perfekt, helt tokigt så god, knaprig och seg var den! Mmm, så har jag över till imorgon med =3Förstår inte, socker är min värsta fiende men också min bästa vän, skit med! -.- hahaa.

Förutom ansiktsmasken jag la tidigare idag har jag nu även prövat att ha i Head And Shoulders schampo i håret i flera timmar (d.v.s. att jag ska sova med att i). Detta ska tydligen vara (enligt vad jag läst på nått forum) en bra hemmakur om man tycker att ens färg är för mörk. Min är nästan svart och det blir mörkare och mörkare för varje färgning och mitt hår blir då i fyra nyanser av brunt (hahaa). Det är iaf värt att prova några ggr, jag förlorar ju inget på att så ;>.

Nej men tjenis om jag ska försöka satsa på "tidigt" sov inatt.


Ni hittar mej i köket.

Shit det var svårt att somna inatt, likaså att vakna. Men när Margret blir otålig måste man upp ändå...

Idag när jag skulle göra min frukost såg jag på rödbetan att färgen var densamma som på mina naglar.Syns inte lika tydligt som irl dock =(. Men har undrat vad man kan kalla en färg som är som vinröd men med rosa inslag. Idag kom det fram till mej att rödbetsröd är färgen ;>Äggröra elr annat "ägg:igt" tillsammans med grönsaker. Nyttigt och gott!

Men nu har precis något marängigt blivit smått klar, nu ska det bara stelna och sega till sig under tiden ugnen svalnar. Fick köra på för att använda upp en grädde som har kort datum.Vad är det som jag kan göra tror ni? =)Nattgrubblerier och ett argt öga till AF.

Nu börjar mitt hat till AF krypa sig fram starkare och starkare. Inte nog med att jag fick brev om kallelse med kort varsel. Ne fyfan, jag behövde ju inte ens gå dit! De jäkla nötterna hade kallat mej till ett info om något jag inte ens få delta i eftersom jag tillhör fel kommun!

Så där satt man i över en timma och lyssnade på en jobbig tant som försökte sig vara helawesome, fin i kanten och rolig för att toppa det hela. Och i slutet av detta elende till möte får jag då veta att jag inte ens får anmäla mej till det tanten snackat om. Jag bor 3min ifrån gränsen till kommunerna och jag får inte anmäla mej!

Jag blir förbannad! Skärp er Arbetsförmedlingen annars byter jag >=(...

F.ö. känner jag mej helt ur fokus.Inget är speciellt motiverande och det känns just nu som om folk suger ut det sista av min energi. Inget går som jag vill, jag kan inte göra vad jag vill och jag får inte den kärleken som jag vill. Nu är jag bara en halvt osyndlig sak bland inredningen som får hoppa fram när det beviljas. Jag orkar inte ens ryta till längre, visst har jag alltid varit den som tänker för mej själv vad jag egentligen vill skrika ut. Men vem vill skapa problem? Bara när min bägare rinner över och jag inte får plats med mer, då kan jag få ut det jag vill. Det är inte bra alls, det vet jag, men det är så jag gjort i mitt liv, alltid.

Flytten till Norge, från gårdagens snack med Tina, låter tempting och alldeles för mycket som en dröm. Att få starta nytt, bestämma vad man själv vill spara på och att skapa. Men Norge, aldrig trott det skulle vara något för mej. Vad finns det mer för Länder som vill ha arbetskraft samtidigt som man kan tjäna bättre än i Sverige? Bara i några månader i alla fall, tills man har råd med att välja ett liv i Sverige.
Äsch, jag vet inte. Nattgrubblerier bara antar jag eller bara en fantasi, kanske bara en arbetslöshetsinfektion jag drabbats av.

Får krypa ner i min säng och fundera vidare tills jag somnar...


Arbetsförmedlingen, en förbannelse.

Nu ligger jag i sängen, redo att falla i sömn. Måste dock göra några grejer innan jag får göra detta =/. Ska bla kolla kurser som startar nu i vår på Växjös universitet.

Jag gillar inte denna arbetslösheten jag befinner mej i nu! Det räckte inte med att jag fick pallra mej till AF igår(måndags), idag fick jag hem ett brev om en kallelse till ett info som är imorgon! Kunde man inte fått brevet liiite tidigare? Tänk om jag skulle göra värsta skitviktiga grejen imorgon?
Och jag fattar verkligen inte hur dom på AF räknar med att man ska ha råd att ständigt åka till deras möten innan första bidraget. Va fan! Nybliven student med noll pengar på kontot! jag har slösat alla mina pengar på fucking buss sedan min student, har inte haft råd att lägga pengar på det jag vill! Jag är ledsen på dem, på arbetsmarknaden också för den delen.

Pratade med min fina Tina i Norge, där finns jobb för alla kring allt verkligen. Ska man satsa på ett liv i Norge då kanske? När Robin flyttat till sin pluggstad och jag blir helt alone och övergiven i ett skithål jag velat lämna för flera år sedan...

Jag tappar stora mängder med hår som jag oroar mej, tror jag har tappat mer än halva orginal tjockleken. Tidigare hade tjockt och självlockigt hår och nu är det tunt och skittråkigt=(
Neh nu ska jag sluta lipa och börja se det på den ljusa sidan...Jag går ju iaf ner i vikt! ;D
Jag önskar bara jag fick pussas och gosas mer...


Too much Mc.

Idag har jag äntligen fått lägga på mitt brev till försäkringskassan som kommer ge mej mitt bidrag för att jag är så himla för mkt arbetslös! 2 veckor framåt och ni kommer se mej på stan och i bio-salongen! ;>

Det spritter faktiskt lite i kroppen när man tänker på den friheten man kommer få igen när man får in lite pengar på konton. Har fått leva sjukt knapert nu sedan juni, faktiskt innan det med eftersom jag sparade så mkt som möjligt av mitt studiebidrag innan studenten.

Efter att breven lagts på, hjärtan som lättats, gick jag och min man på stan, letade efter bruntoniga kläder till Robin, men icke (typ det Växjö är känt för, att inte ha något roligt i affärerna). Det blev iaf en kaffe och en efterlängtad donkenpaj! Tror jag köpt för många pajer där, snubben som jobbar där visste precis (t.o.m att det inte skulle vara äppelsmak XD). Han trodde också att jag och Robin var syskon för tydligen var vi lite smålika, frågan är var i utseendet vi är det?

Aja, väl inne på donken efter lite chillaxing ringer jag papa och frågar om han vill bjuda på donkenMAT. Ah han var själv lite sugen på detta, så efter jag lämnat Robin vid bussen och med Margret i min famn snackat med ett hundproffs på Arken(djuraffär) blidde det en Mc Wait (aka Mc drive). Fick ju parkera och vänta på mina feta vänner i påsen >=(. Gott som fan var det iaf men man ångrar sig lika mkt varje gång! Men tog en powerwalk mitt i mitt tröttaste stadium så jag är ganska nöjd ändå =).

Tänk, denna dagen har inte varit krävande men ändå är man galet trött! =S Tror jag varit arbetslös förlänge, kan ingen haffa mina ansökningar snart elr?! >=(
Bildfest.

Jag är nog super "sämstast" på att vara aktiv atm! >=(

Mitt internet är kalas-sämst så kan inte göra så mkt med det. Men ska inom kort byta, tips på bra bolag? =)

Nu i dagarna har jag spenderat mest tid med min lilla puppielove Margret =)
Nu har jag lärt henne sitta, stanna, kom och nu börjar hon också få bra haj på tack (vacker tass) och på att sitta-titta-vänta tills hon får sin mat. Och det bästa hon har lärt sig är mina sömnvanor på morgonen XD. Nu blir det ist (vanligtvis) jag som får väcka henne när jag vaknar ^^.

Det var mysigt hos min husband som vanligt, synd bara att man var tvungen att dra hem så pass tidigt som jag gjorde men så kommer han imon igen =).


Ferren i fredags var sjukt kul! Dock hade vi roligt hemma så när vi kom dit hade nästan alla dragit sig till puben elr så hade dom däckat...

Blir bara några bilder...


I mitt glas: 5% Lime 15% Sprite 80% Absinthe, det är parrdeeh!

!!
Haha, aspassande smek MAJS! 8DFavorit bilden! Alla är överpackade, Lisa blodar men är överglad anywayZ! ;>


Nu är jag så kissig så skinkorna hoppar av sig själva!

Kärlek!

Man undrar om livet och festar efter svar.

Har haft en sjuk skrivtorka och en undran om meningen med livet...

Texten "what's the point of doing anything..." snurrar och surrar i mitt huvud och för var dag så känns det SÅ sant ("santare" och "santast") =/...

Vad har jag gjort då?

Först knäckte jag Robin på Donkey Kong Country (SNES) i längtan till Donkey Kong Country Returns (Wii)

Sen i fredags sa jag hej då till sista lilla grabben, som nu heter Svante. Sorgligt men familjen var mysig och det är ju för bra =) De ringer här om dagarna och frågar mej en massa saker och uppdaterar om Svantes liv också =).Fotat sista dagen (han sa hej då överst!..typ) Men han fattade det nästan att han skulle åka, hans bror åkte ju dagarna innan...Sjukt smarta toddlers jag fött upp ;>

Nu har vi bara en kvar, lite oense på namn är vi. Jag kallar henne dock Margret eftersom hon blir sjukt glad av att höra det! ='D. Det märkte jag när jag skulle dra en scen ur Little Britain då hon tittande upp och vrål viftade på svansen =3.

Annars har jag spelat lite Super Mario, bakat, städat, sovit, kollat på inredning till kommande flytt och promenerat med min röv och de stora hundarna och börjat småpromenera med mitt troll (Margret) =).

Imorgon kommer det fina bönor hem till mej på förfest! Tror jag ska bjuda på kladdkaka som de tokarna gillar ;>

Sen drar vi iväg på festfestHemmafest! Sjukt längesen nu och sjukt pepp! Förra ggn denna personen fixade hemmafest var den awesome! Så vill inte missa liksom ;>Får se hur jag pillar och fixar mej imon, brukar dock bli mer av det när man är pepp, så jah, överdrift kan hända! ;)

På lördag drar jag till Robin också så blir nog lite slött med skrivning igen -.-...Men ska bli mysigt! Hoppas han är kär på mej då och gosig!

Nu ska jag smörja mej och brotta ner mej i sängen!

PEAS!

RSS 2.0