En hemsk upplevelse för mej och mitt lilla behag.

Idag har jag varit med om en av de värsta upplevelserna på AGES!!!

Gick upp tidigt på morgonen, till sjukhuset, med tanken av att bara ultraljuda tutten.



När jag kom dit och hade kladdat på gel, sett min knöl på bilden, (Det var ju inte direkt sådana lyckliga feelings man fick som ultraljud för gravida, snarare tvärtom =(...) hade hopp om att det räckte. Men då ville sköterskan ta blod/cellprover i tutten. OH NO! tänkte jag men jag har vl inget val. Så låg jag där på britsen, en till sköterska kom in, snälla och glada och jag helt orolig. Jag fick nämligen se nålen!!! Överdriver inte ett jäkla skit när jag säger att den var minst 15cm lång! Helt oöverdrivet i mått, promise!

Ont som fan gjorde det, och så grävde och gojsade hon runt med nålen i tuttet för att få upp mera celler. Sen stack hon en jäkla nål till! När den andra var ute och en tredje på väg in var jag tvungen att fråga, "hur jäkla många nålar är det"...Som resopons fick jag "Det är bara tre kvar". Då tappade jag hoppet och var bered att dö!

Kändes som om man hade flera lager skin i kroppen, för gick jag igenom ett lite snabbt sen ett till som var djupare och ondare, sen kom grävandet och gojsandet. Sjukt äcklig känsla!

Och jag som gillar tuttar, varför i fan ska mina krabba sönder för ='(.

Aja, nu ska jag plugga matte igen! Nästan så att nålarna hade varit värdare att ta igen än att plugga analmatte >=(.

Chärrläk!

My boobs bring all the ultraljuds to the yard...

...And I'm like...They must be wrong!?...


Imorgon ska jag upp tidigt som fasn, låååångt innan skolan börjar, åka in till stan och ta ultraljud på magen och se hur bebben mår =D...










Skämt och sido... Men jag ska upp tidigt som fasen och ultraljuda, dock ska jag ultraljuda ena tittsan aka bröstet. Andra gången på några år. Dock var förra gångens ultraljud för att kolla problem med hjärtat, denna gången ska jag leta efter små cancerbarn i den =<. Inget kul för en 19åring inte. Men troligen är det bara en lååångvarig förkyldnings cysta, verkar inte vara något farligt på doktororerna men den har ju fan varit i mej länge nu =(. Runt en månad iaf...

Äckligt och läskigt! Så imon måste jag baskemej få massa pussar av min finemangigaste kärlek! x) Det enda som motiverar mig till att kolla upp att.

Nu ska jag oroa mej i matteboken, uscha fy fanken, det enda som motiverar mej till det är också Robin och hans mumsiga pussar ^^. mjihiii!

Kärlek!

En helg full av ny musik.

Nu känner jag att jag varit completly gone på bloggen! =/

Men som vanligt på helgerna är jag med maken min =). Denna helgen blev lite längre än vanligt. Robbanlove fyllde år på torsdagen så då firades han. På fredagen blev vi sjuka så vi stannade hemma men drog till stan på eftermiddagen och kollade på några sjukt sköna band som spelade. Många helt i min smak =3.
De som var bäst var ju inte från Växjö och fick därför dålig jävla publik! Tyckte sjukt med synd om dom! Förtjänade mest puplikers ju >=(.

Dessa var bästest och hade skönast energi on stage och sämst jävla publik! Respektlöst.
Aja, Lay down your guns heter dom iaf, från Jkpg. =)



Denna låten har bla varit i mitt huvu hela helgen också^^. Robin har ju börjat göra grejer i Flash så han kollar massa flashfilmer som andra har gjort, av intresse. Många är sjuka awesome men andra kanske inte lika bra ^^.

Artisten är Johnny Massacre-Ultrasound, skön låt.



En annan låt som Robban spelat mer än någon annan är The Weebl- Tiny japanese girl.
En lätt varning bara innan ni tittar...DENNA FASTNAR I HUVUDET SOM FANKEN!!! ^^.




I lördags var det släktkalas @ Robin's, mkt mysigt och jäkla mkt mat!
Tur att vi har varit duktiga och promenerat nästan varje dag =).
Bönig som jag är längtar jag till nexta gång jag får träffa min kärlek!

Har ni tips på mat när jag ändå är igång? Nått gott och ganska unikt? =)

Kärlek!

När snön blev ett askbad.

Shit majgaad!

Jag hatar klockan nått så grymt! Jag kommer inte kunna somna på eviga heter =(. Men det är till ett gottigt syfte=). Jag donar med Robins födelsedags picnik. Dock tror jag vi får leka picnik inne imorgon med tanke på att det snöar och grejer i vårt väder O.o. Nu med askan i luften kan man leka Silent Hill under snömomenten ^^. Det enda positiva I guess.

Lagom fint var det att det skulle snöa och blaska igår när vi hade studentfest men Toga som tema. Alla gick typ i bara lakan och gladiatorskor. Hmm, hur många förkyldningar kommer det vara nu de närmsta veckorna i skolan? ^^.
Stooopid som jag är glömde jag kameran hos min bror som jag våldgästade innan försupet och festen. Men ska försöka snylta några bilder från Simona som hade med sig sin kamera ^^.

Har tänkt på en sak, hur mkt jag än träffar Robin så saknar jag alltid ihjäl mej på honom minsta lilla tid ifrån han. Det måste vara en mkt stark kärlek jag hyser till mitt fina stycke husband. ^^

Nu ska jag greja ännu mera och sen sova!

Kärlek!

How to toga?!

Så, imorgon är det studentfest!
Temat är white toga, jag har en tanke......HUR FAAN GÖR MAN TOGAS!?!?!. Ska sitta och fundera strax innan sängen hade jag tänkt, men har ni tips så please give 'em! =)



LMAO! Kolla på bilden, har dom facking tejpat gladiatorskor!?!?!?! XD haha, hilarious!!!
Kanske man ska göra imorgon med??...NAAAT

Kanske ska fixa en krans till huvudet också ^o)...Hohii

Kärlek!

Svårt att slita sig från ögongodis.

Shit nu har jag varit seg att skriva igen, men man tänker inte på bloggen när man har en man jämte sig som man inte kan slita blicken från! Jobbigt att vara tsm med en sån snyggig finemang ska ni veta ^^.

Men vi har haft det fint som vanligt! =). Idag har jag trallat på stan och letat studentgrejer osv, råkade köpa 2 nagellack men inget viktigt O.o.

Nu ska jag strax ut och gå, sen får jag se om det blir en spring runda också, har ganska mkt att plugga på + skriva om personliga brevet osv =(... Solen var jäkligt skön idag iaf, dock blåste det äckligt så man får sånna äckliga goosebumps >=(.


Nu ska jag dallra av mej fläsket.

Kärlek!

Snart får jag sjunga!

Idag är jag sjukt sliten! Ville inte gå upp ur sängen idag så jag försov mej med fina 45min. Fick skynda mej som en korv för att hinna med bussen så jag (äntligen) kunde hämta ut min studentmössa.
Den är faktiskt sjukt fin och sitter som smäcken. Var lite orolig ifall mössan skulle vara förstor eftersom jag tog nån stl större än vad rekomenderades så mitt stora buffiga hår kunde få plats. Men nu har jag inte et så stort och buffigt längre eftersom det har blivit omöjligt långt. Men jag får inte klippa det innan balen så det kan få växa till sig.

Menmen, så här ser min mössa ut =). Svårt att se dekorationer och grejer, stenen i mitten ska också vara lila (estetlila ^^).



Nu dröjer et inte länge tills man står dr och sjunger sig hes och vinglar runt med mössan på huvuet och ett stort leende på läpparna och hjärtat.

Jag längtar!


Plastikkirurgi upp till öronen.

Tjenis penis i korvskogen!!

Jag har suttit hela dagen sen jag kom hem med en lång jävla uppsats i engelska. Vi skulle skriva en argumentationsartikel om vad vi ville...Jag valde plastikkirurgi (hihi)



Sög gjorde det lite att få fram över 1000ord om varför jag är för det och vad som kan finnas för nackdelar.. Men tack vare lite ordbajs blev jag klar med att. Suger gör den väl säkert, men vem fan orkar bry sig när våren hänger i luften och man egentligen vill slita av sig kläderna och sola järnet!

Imorgon ska jag börja sy min balklänning, lite sent sådär men sån är jag... Blidde det marinblåatyget. Det var det finaste minsann! =). Dock bir det lite svårare att få till den grekiska gudinne-stilen jag ville ha -.-...Aja en re:think får det bli!

Nu är jag tröttans men får inte somna än, måste plugga ännu merare *GRYMTnöffGRYMT*

Kärlek!

Jag är spaghapetti!

Shit majgaaad!

Jag är helt spaghapetti i kroppen! Har nyligen kommit hem från en jobbig jäkla spring runda. Sprang mkt mer än vad jag hade som mål. Fick stanna en gång på slutet för det kändes som mitt hjärta stannade, men sen sprang jag igen. Och jag med min kassa kondis är jäkla stolt faktiskt x). Måste dock få bättre kondis så jag och min Robban kan springa tillsammans =).

Idag var det modevisning, många snygga kläder jag skulle vilja ha i min garderob måste jag säga! Dock blev det inget foto för märkte precis innan jag skulle åka till stan att batteriet var slut i kameran =/. Synd...

Nu ska jag in i duschen och sen dricka te till min dumma engelska argumentationsartikel som måste skrivas -.-. Känner mej klar efter 300 ord, jag måste ha minst 1000 =C.

Imorgon ska jag iaf börja trycka massa, kopiatorn krånglade förra gången så kunde inte fixa och greja O.o men imorgon så =).
Dreja imorgon aswell =)

Jag känner peppen faktiskt!


Kärlek!

Mkt som händer och fötter nu!

TjenisTjenis!

Nu var det långa evigheter sen jag skrev. Faktiskt så har ganska mkt hänt.

I torsdags fotades jag av Lisa en snabbis, blev lite krångel med studion så när vi väl fick den fick vi skynda. Det blev mkt hud i fotograferingen, tanken var överdrift av plastikkirurgi typ, hoppas det gick bra även att vi skyndade oss =). Sen på torsdagen åkte jag hem till min man, kom hem idag. Vi har haft det mysigt, ätit gott och sovit mkt lite =).



I fredags gick jag till vårdcentralen för en knöl i bröstet, nu väntar jag på att få brev så jag kan ultraljuskladda tuttan också.
Emilia fixade Cj7 till mej 8D. En film jag och Robin har letat efter i ages!!




När jag kom hem i fredags hade Robin bunkrat upp hela faderallan vid soffan. Datorn blev kopplad till tv:n så dr var vi mestadels av helgen ^^.



Robin har varit så jäkla duktig och sprungit typ varje dag denna veckan som varit så jag har känt mej som en svullo, men idag efter jag solat åkte jag in och köpte springonadskor och ett par skor till sommaren =). Springonadskorna är så jävla fula, varför kan dom inte göra snygga sånna skor för?! Får pms på sånna fula saker som man kan göra snyggt.

Funderar på om man skulle kunna ha dessa till studentutspringet, höga heels är ju inte så smart att ha när man ska springa och vara full samtidigt så dessa kan nog vara fina =). Nu måste jag bara hitta studentklänning =@...


Sen idag när jag kom hem hade tyget jag beställt till min balklänning kommit. Beställde 2 tyg för att jag inte hade tid att få provbitar elr fundera.


Det marinblåa ser på bilden lite grön ut, men det är den inte...Vilket tycker ni jag ska satsa på till balen???

Marinblått vs Champagne...


Imorgon ska jag kolla på Modevisning, ska bli intressant =).

Nu måste jag nog satsa på att sova =/. Förjäkligt att inte vara ledig mera på länge =(.

Chärrlek!

Knölvalar inom mej...

... Är vad jag har! Stora jävla problem av det får man också =/. Inte nog med dom man redan har, nejnej, fler ska man få!
På fredag morgon ska jag iaf få reda på om denna knölvalen som upptäcktes förra veckan kommer vara ett problem och ge mej ett fint jävla helvete, elr om jag kan få leva som innan upptäckten.

Idag har jag mått skit över det, värst blev det ikväll när jag verkligen insåg att skiten som är i mej kan döda mej.

Visst, jag har alltid trott att jag ska få en förtidig död, men så här tidigt vettifan!? 19år...Kul.



Aja, enough om sorgligheter. Imorgon blir det foto med Lisa, hoppas det blir bra iaf =). Bandage ska fotot innehålla vet jag nu också;>. Känslofyllda bandagekorvar ^^.

Juste jah! Har ju faktiskt färgat håret idag äntligen! Gick hur jäkla långt som helst för att hitta en röd färg, men när jag kom fram var utbudet fattigt (min vanliga tur) Så köpte en röd sak som såg läskig ut och en mörkbrun som backup plan. Men so far har jag bara rött i håret, men har inte vågat kolla på det än dock =S. Får göra det imorgon när det är torrt och jag måste se på eländet.

Aja, nu ska jag försöka med ett tidigt sov.

Kärlek!

Dags att skaffa känslofylld inspiration!

Imorgon ska jag försöka trycka lots of stuff! Ska trycka sönder en tygbit jag hade tänkt att ha som sjal ^^.

Sen måste,MÅSTE jag köpa hårfärg! Hittar jag ingen röd får jag väl ta något annat =(, imon måste jag iaf färga håret mitt!

Fick reda på nyss att jag ska fotas av Lisa på torsdag 8D. Vet inte riktigt vad det handlar om (får reda på det imorgon =3), det enda hon sagt är att det kommer bli en känslosam/fylld fotografering. Jäkla spännande grejer!! 8D.

Nu måste jag läsa i en bok från typ 1800-talet -.-. INTE KUL!! Hatar att läsa, spec när man måste det =(.

Kärlek!

Nya idéer av dåliga tider.

Har nu kommit hem från en sjukt ovärd dag i skolan. Brummar i hjärnan av onödigheterna >=(.

Aja, nu ska jag strax göra bananpannkakor, kanske lite crepes också (lite massa sugen på det också ^^). Ute i solen ska dom avsmakas iaf =).

Idag, råkade jag vara alldeles för snabb för min planering så hade massa tid över. Så tog några kort på min nyfunna fulsnygga kärlek ^^.


Keps/hatten menade jag då 8D, Har nämligen en sjukt ful utväxt och har inte haft tillgång till att köpa ny, så måste hitta massa grejer för att dölja den XD. Sen har man ju köpt ett nytt(väldigt tunnt!) linne. Men det är ju så det ska va nu ;>. Hade det dock inte så när jag gick, kan inte våga allt på en gång! XD




Färga måste jag nog iaf göra imorgon! Känns som det är deadline. Kan ju inte gå med huvudonader hela tiden. Dock är jag mer är sjukt sugen på att köpa ett plommonstop! Snyggt som fanken!

Men nu kurrar magen!

Fridens!

Can I have an afro, please?

Shit! Jag har varit helt off känner jag, hela helgen =(. Har suttit och nötat Donkey Kong så mkt jag hunnit, så nu är det avklarat. Funkade trots den svåra jäkla dosan =).





Men annars har det väl inte hänt sepc mkt, ätit godis som en jäkla Binnikemask. Så troligen har jag gott och blivit tjock, känns så tyvärr =(.

...

Idag kom jag in i "sakna-mitt-gamla-hår"-stadie. Fan, när det var korrekt så älskade jag det!
Nu ser det förjävligt ut! Måste färga igen för att det är oranget och så har jag fått en jäkla utväxt =(.
( Note to self-Måste ske inom några få dagar!!!)

Hihihi, hittade gamla bilder när jag ville prova hur det var att ha afro XD. Jag skulle gärna vilja prova att ha real afro i en vecka elr så. PÅ många är det SJUKT snyggt!!



Som jag har sagt i ages- Jag har afrikanska rötter ^^. Mest är väl det ett tänk på att jag kan skake:a allt, även brösten som jag inte har XD.

Aja, Imorgon blir det back to black -.-. Hoppas iaf vädret är fint så man kan glädjas åt något.

Snart blir det helg, kommer säkert ta längre tid eftersom jag längtar =(.

Kärlek!

The MuttaLips.

ANALanalAnalaNALanalANAL!!!

Jag har skittråkigt =(. Sitter och gör ingenting vettigt. Borde sätta mej och leta studentgrejer och jobb men nu känner jag inte för det =(. Får väl bli att hämta chips och se på film...



Hihi! hittade en gammalbild där jag råkade göra den s.k. "Slickafitta"-posen. Så var tvungen att klippa till bilden och visa^^. Det började med att Robin tyckte att flärparna på överläppen liknar en mutta. Så när jag tungar flärparna "slickar jag fitta"



Vad tycker ni? Har jag en mutta på läpparna?

LMAO! Jag har verkligen skittråkigt =(.

USCH!

Kärlek!

Ett starkare ord än älskar?

Nu har Robin åkt och jag rååkade koppla in SNES, givetvis med lots of problems men Jag solvade det så nu spelas det ;>. Blev himla sugen på att spela Donkey Kong 1, nu efter att Mannen och jag klarat 2:an =). Vi måste få tag i 3:an också så vi har att komplett ^^.
Men spelet blev mycket svårare eftersom jag inte har min sköna gamla fina kontroll @ home (den är ju hos min make) Så det blev till att använda "Score Mastern".



Igår var det himla fanastiskt! Viss inte stört kul på stan utan Robban men sen kom han ju =). Blev lite köptpå staden, ett ganska genomskinligt linne och en pastellgul tröja. Belv ganska kära i dom =). Sen köpte jag en ny foundation som jag hoppas är bra eftersom jag disslikat alla andra jag provat =(.

Iaf när min bönaman kom gick vi och åt på ett mycket gott ställe som heter "Spice n' Rice" här i Växjö. Vi hade lite tid på oss innan filmen började så vi satt kvar länge och tog oss en kaffe var.

Shutter Island var riktigt BRA, mycket jäkla sevärd! Jag vill se den fler ggr!! Det var inte mkt folk på bion och vi satt i mitten, i mitten och INGA framför oss. Kunde inte varit bättre =). Efteråt fick vi vänta på bussen, då tog vi oss varsin donkenpaj och kaffe.

Väl hemma satte vi oss med martinissar och godis och mös, och mös. Och dagen var absolut helt FANASTISK!

Imorse när jag log vaken och mannen min sov, insåg jag ännu en gång av alla, hur underbar och finast min finaste kärlek är. Jag har aldrig träffat någon som är så fin och bryr sig så mycket om mej tidigare. Jag måste hitta ett ord som är mer laddat än älskar. För älskar är ett för fjuttigt ord...Älskadar låter starkare men måste ha ännu starkare...
Men än så länge får det bara bli ; Robin jag älskadar dej mestaste i heligaste världsligheten!

Kärlek!

Perfekt dag för motivation.

Nu har jag precis entrat dörren efter en spring runda =). Älskar känslan av att vara utmattad av träning, fattar bara varför jag inte alltid kan vara motiverad till det -.-. Idag var iaf en perfekt dag för att springa, helt lagom temperatur och äntligen ingen snö i närheten av mina fötter.

Nu ska jag springa in i duschen, kanske ta en till kom kaffe, sen åker jag in till stan och längtar efter min man =).

Kärlek!

RSS 2.0