Förbjudet skratt!

Har ni någon gång börjat skratta på ställen ni verkligen inte får skratta?




Jag har den sjuka tendensen att jag skrattar när det är något sjukt eller sorgligt tilfälle. Även under mina panikattacker skrattar jag och det brukar gillas av folk som ger mej panik, inte minst min pojkvän. När man får panik så vet ni att då vill man bli av med den, men när folk tycker att ens sätt att hantera paniken är underhållande vill de gärna fortsätta er panikattack. Jag brukar till slut bli tokig och slå och skalla runt åt alla håll. Smärta är inte lika farligt som panik!

Men det var inte det tillfället jag tänkte på nu, utan min tanke idag/ nu var att när vi skulle säga hej då till lilla Torres-valpen (som bara skulle flytta till min bror) blev alla (utom min bror och hans flickvän) ledsna. Min pappa som inte brukar gråta grät, han grät först av alla också. Och när jag såg detta kunde jag bara inte hålla mej, jag försökte men till sist bara fräste skrattet ut. Jag gjorde allt för att sluta och att försöka se ledsen ut istället men det var riktigt skitsvårt!

Det har hänt andra grejer, hemska sådana som jag inte heller då kunde hålla mej för skratt. Men då har jag sprungit undan och gömt mej. Skäms och känner mej sjukt hjärtlös!

Antingen är jag det och dum i huvudet eller så kan det vara så jag hanterar sorg och rädsla för jag känner ju sorgen och medkänslan (kanske jag är som Dexter och inte vet hur jag ska hantera min situation). Jag har varit med om lite skit tidigare i mitt liv och nu kanske det är så att jag bara inte orkar med skit utan försöker hitta något komiskt i allt. Jag har ingen jäkla aning, allt måste ligga i mitt undermedvetna. Men det skulle vara roligt att ta reda på varför i fan jag gör som jag gör!

Är ni lika sjukhuvade som jag? DO TELL!! =)



Imorgon blir det förnedring på

Hoppas det blir givande!

Oh BTW min äppelpaj blev den godaste jag nånsin ätit! Såg lite typisk amerikansk ut =D Men det blev inga foton =( Alla var så sugna på den så den hanns liksom inte...

Kärlek!

Fylld kyckling och sorgliga farväl.

Idag har jag hållit mej till nyttiga grejer!

Städat till det lite, plockat och donat, sökt 2 jobb och lagat en riktigt jäkla god middag!

Jag tog kyckling filéer, skar på mitten så det blev en flik. Saltade och pepprade runt kycklingen, sedan fyllde jag den med en skitgo creme fraiche smörja. Smaken på creme fraichen var Karl Johan svamp, timjan och citron. Sen hackade jag persilja och la i det med salt och peppar. Pyttelite vanlig creme fraiche med pyttelite vitlök i. Blandade och smetade det i kyckling fliken sedan tryckte jag i champinjoner och stekte sen i smör.



Till det blev det tagliatelle med en liknande kall sås enda skillnaden var + riven ost och grädde -persilja.
Dock blev det inga foton där eftersom jag var så hungrig att jag kom på att jag skulle ta kort när maten var slut =(.
Riktigt skitgott blev det iaf! =D

Imorgon blir det vaccination och chippning på valparna och till en äppelpaj tar vi ett kort farväl av den förstfödda lilla valpen (blivande namn : Torres) som turligt nog bara ska flytta till min bror med flickvän.


Usch det kommer bli jobbigt imorgon ändå! Detta är hunden som är pussegladast!

Nej nu blir det till att sova!

Kärlek!

Val till överdrift?

Äntligen har dagen då vi fått göra våra val snart tagit slut!

Tycker det inte har varit något annat snack än det där jäkla valet dagarna i ända. Visst det är viktigt men att verkligen tjata om det så mkt så att man får skavsår i öronen känns inte som om det skulle tjäna mycket i valväg. Varför inte försöka att "slow it down" lite mer till nästa val?

Jag har röstat idag, varit kluven mellan 2 partier, Socialdemokraterna och Miljöpartiet, jag löste det så bra att jag blandade lite. Man gör ju 3 val; 1: Riksdagsvalet 2: Landstingsvalet och 3: Kommunalvalet.
I mitt röstande körde jag 2-MP 1-S med den mesta tanken att jag ville ge MP mer makt i riksdagen, lite schystare tänk men ändå inte fulla makten (eftersom de garanterat inte skulle få det). Bara det blir en rödgrön regering i alla fall!



Lite dumt tycker jag dock att MPs åsikt om miljöskatten. Att man ska skatta dyrt för bränsleanvändning för bilar. Ingen kommer ju sluta åka bil, familjer måste ju mestadels använda bil och det suger ju hårt för dem om det då ska bli ännu dyrare att använda sin bil. Satsa då på att göra det gynnbart att använda de nyttiga och bra alternativen, satsa som fan tycker jag! =)


Nu får man väl sitta och vänta tills det är beslutat med en bunt popcorn!

Peace!

Världens bästa Media Markt!

Denna helgen har Media Markt haft sjukt najsiga erbjudanden varjen timme. Bl.a hade de Nintendo Wii för 999:-, Sodastream för 299:-, Babyliss iCurl 99:-, OBH Nordica Volyme Master 99:- 50" plasma tv 5999:-, 32" plasma 4444:- osv, osv.

Jag slog till på iCurlen och ett 8gb usbminne för 99:-/st i lördags och idag åkte min bror med bud om Volyme Mastern ;>




Och jag som håller på att förbereda mig inför en kommande flytt ville köpa dammsugare, stekpannor och en tv. Antar att jag får vänta lite till med det. Men en plasma tv vill jag då ändå inte ha eftersom de är kända för att bilden kan brännas fast vid för långt gången stillbild.
Så i grund och botten är jag nöjd med mina köp =)
Har dock inte provat iCurlen än men hoppas i livet att den är lika awesome som man har hört och som man har läst om den!

Håll tummar och tår!

Kärlek!

Förberedelser och smyckesgöra.

Idag har jag donat och grejat lite.

Började med att skriva ner och tejpa in recept i en bok. Det är dags att börja samla på sig grejer inför en framtida flytt!



Sen blev jag sugen på att göra mej några smycken

Blev ett armband



Sen blev det att ändra några halsband och göra några ringar



Och nu donas det med mer halsband =)

Får se hur länge jag kommer hålla på, ska sova tidigt, upp tidigt och sen dra till min man igen =).

Tack vare Robin har jag blivit sjukt socker beroende igen! Har varit nyttig och ätit godis max en gång/vecka men nu tänker jag knappt på nått annat! =S
Så imorgon blir det sötsaker igen ;)

Kärlek!

Italian parliament next?

Jag kan sammanfatta min gårkväll med: Glada ansikten, viljan att dricka tills man spyr (fast den som inte ville spy spydde, ingen annan XD), äckligt vin som blev spetsat, Nea och Beata som var överpeppade och tokiga, toa spex, Kafé Deluxe, top model?, future to be in the italian parliament, 23år för en dag, en tysk trummis från italien, flörtande tyska brudar i underkläder (som visade sig vara del i bandet), Kamikaze Queens (bandet), chips och makaroner med ost och fotvärk!

EN skön kväll! =3































Nu ska jag hoppa i säng och sova ruset! Imorgon ska jag upp tidigt och dra iväg till Robin och se om han är mysig =)

Peace!

Världens godaste efterrätt!

Nu är jag riktigt kalaspepp!
Idag ska jag äntligen träffa mina góa vänner och festa! Låter kanske sjukt omogen nu men det ska bli så sjukt skönt att bara får supa sönder skallen så man slipper alla skitidioter och alla jobbiga tankar!

Ikväll ska jag köra på som de gamla goda tiderna! Och som jag har längtat efter att nästan alla gamla vänner är hemma på samma helg. =)

Men den egentliga meningen med detta inlägg var bl.a. min glädja till alla smarta och underbara människor som kommenterat mitt respekt-inlägg. Riktigt galet vad bra folk det visar sig finnas i det svenska korvlånga landet! TACK SÅ MKT!!

Sen tänkte jag ge recept på världens godaste efterrätt!

HALLONPANNACOTTA PAJ!





Botten:

12 Digistivekex
75g Smält smör

Blandas i matberedare och trycks ut i en form med löstagbar botten. Låt stå i kylen.

Fyllning:

3st Gelatinblad
3dl Vispgrädde
1dl Socker
250g Hallon
200g Philadeplhiaost

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Häll socker och grädde i en kastrull på svag värme tills sockret löst sig. Ta upp gelatinbladen och krama ur vattnet, rör sedan i grädden. Ta bort från värmen och låt svalna något. Mixa hallonen till puré. Rör sedan ner cream cheese och purén i grädden. Vispa till det blir en slät kräm, häll i krämen i pajformen.

Låt stå i kyl i minst 3 timmar ( då den ska ha stelnat). Servera med färska bär.


Det dumma är att man kan äta nästan hur mkt som helst för att den är så jäkla god! ^^

Nu ska jag hoppa i duschen och börja peppa ännu mer!

Hoppas ni kommer ha det lika awesome som jag ikväll, ni är värda det!

Kärlek!



Som ett charmigt gammalt misslyckat foto!

Hehe, tog kort på dagens outfit innan men bilden blev suddig men jag tyckte det blev lite charmigt. Så jag uttnyttjade läget och gjorde den lite speciell, kanske t.o.m. lite "coolare" (höhöhööö)



Lite fräsigt ändå? =) Tycker det ser lite ut som ett charmigt gammalt misslyckat foto.

När det är kalas ikväll ska jag tigga om nya góa flanellskjortor av min morfar ^^. Kan man annat än älska dem?

Kärlek!

Nöjd med min beställning!

Efter några dagars trassel är jag äntligen på plats igen =).

Idag har jag träffat Nea som bjöd på fika och sen blev det ett trask, ett mkt litet trask, på stan. Men blir ju en nr 2 på lördag igen =).
Det enda som jag köpte var manikyr och pedikyr tid till min mamma som fyller år imorgon och sedan blev det 2 sorters te. Sedan kom mamma och vi åkte för att storhandla. Efter några timmars traskande i de nya skorna är jag glad över att jag köpte party feet:ar =3, fick även köpa mej en ny ansiktskräm =(. Har ni tänkt på hur tråkigt det är att köpa sånt!?

Igår kom mina gråa kilklackar och min jacka som jag väntat på i några dagar!

Mirakeldojjorna som jag kallar dom nu ;> Ser ut som fötterna är skitsmå, har aldrig mina fötter gjort innan då jag har stl 40...


(Dock väldigt hårda! Så Party feet:arna gör någ susen ;>)



Nya skorna passade fint med mina insydda gamla jeans =3 Nämnde i inlägget då jag visade insyddningen att rumpan blev "rumpig" och inte platt som annars. Vad tycker ni?! =)


Nya jackan: Väldigt stor! Och jäklar så tunn den var! Ingen vinterjacka här inte =(



Nu väntar jag bara på mina SNYGGA och väldigt försenade Leopardskor!
Men man kan ju ändå inte har 2 par skor på sig samtidigt ;)

Kärlek!


Hur ska jag då kunna hantera?...

Jag har tänkt väldigt mycket de senaste halvt sömnlösa veckorna. Bl.a. om respekten och framtiden som jag skrev i några inlägg tidigare.

Som ni kanske har läst i tidigare inlägg så sköter jag om tre helvilda valpar nu sedan 6 vecker tillbaka. Det är min andra valpkull jag sköter om men denna är den jag VERKLIGEN gör typ allt med. De har en jäkla energi, springer runt och nu när de fått tänder så bitts dom som fanken, nu börjar det faktiskt göra ont när de bits (innan kittlades det mer)!

Och efter en natt med lite sömn blir man väckt tidigt, tidigt av deras pip och ylande. Då vill de antingen ut och kissa/bajsa (Yes, de har faktiskt börjat lära sig kissa/bajsa ute väldigt duktigt!) eller är de väldigt busiga och bitiga. Efter att de vaknat så dröjer det ofta några timmar innan de somnar om igen.



Mina tankar kring all denna fakta är HUR FAN KOMMER MAN ÖVERLEVA ETT BARN!?
Det känns knappt som om man kommer överleva dagen när man vaknar av deras pip på morgonen.
Och hur kommer man kunna hålla humöret? Jag har väldigt fattigt med tålamod och vill verkligen inte bli frustrerad på ett barn som är en del av mig.

När ett barn gnäller så är det inte att de vill busa en massa. De vill antingen äta eller kissa/bajsa, haha och tur är det väl att det finns blöjor! Hellre skit på samma ställe än att man kan klafsa runt i det som en valp med FYRA ben!

Aja, mina tankar fortsätter, tur att det inte är någon brådska direkt ;)

Nu väntar en maffig omelett!

Kärlek!

Tack för er hjälp!

Hur sjukt coolt var inte detta!?
Har varit lite slö och undvikit datorn sedan mitt senaste inlägg och nu nä jag loggade in på facebook ser jag att Lisa skrivit med stora bokstäver att jag var på blogg.se's framsida. QUE?! Seriöst!? var mina första tankar. Och när jag tog mig en titt så fanns jag där bara ett skroll ner!



Kunde aldrig tänka mig att ett avreagernings inlägg kunde komma så pass långt.
Men jag kunde inte varit gladare! Alla fina pepp kommentarerna var verkligen sjukt bra och jag tackar så mkt för att ni tagit er tid att vilja just peppa och hjälpa mig =)




Jag ska ta lärdom av era kommentarer och för er som har samma problem är det ett hett tips att läsa kommentarerna ni också! =)

Det BETYDER som sagt!

Tack än en gång!

Ni är värda all kärlek med stora bokstäver!

(Nu ska jag göra kvällsträningen sen hoppa i säng med min man =>)

KÄRLEK!

R.E.S.P.E.K.T.?

Har ni hört det gamla snacket "om man visar/ger respekt för någon får man respekt tillbaka"?

I min värld har det där aldrig funkat. Jag ger min respekt men blir ändå nertrampad. Har ni något knep man ska göra för att få respekten man faktiskt förtjänar? Jag börjar nämligen bli ganska trött på att vänta efter att få den faktiskt lilla men åh så betydliga respekten jag borde kräva i min värld.

Skulle jag börja ge tillbaka med samma skit så skulle allt bara spåra ut och helt enkelt facka sönder!

Jag sitter och funderar över detta, över mina framtidsplaner tillsammans med min lilla Märta, te och mina älskade Mariekex som jag gnager lite ängsligt på. Men svar kommer jag inte fram till alls, jag vet inte längre vad jag kan planera in i min framtid eftersom jag själv inte är inräknad någon annanstans och jag vill ju inte förstöra det jag har, bara förbättra...
Jag skulle vilja veta några hints om vad som komma skall, något som kan ge mej tillbaka hoppet. Hade hoppet för några dagar sen men jag umgås med experter på att ta hoppet ifrån mej, trampa lite så jag verkligen fastnar nere i skiten.

Ah fan! Jag blir så jävla pissed!

Man vill få den dära vanliga kämparglöden som man vanligtvis får av att bli nedtrampad men idag känns det omöjligt att få den att vakna till liv trots ständiga försök.

Jag får fortsätta gnaga på mina kex, fundera lite till elr bara se en film för att slippa tänka. Ska nog somna tidigt ikväll och kämpa för att få min kämparglöd tillbaka imorgon!

Mina blickar ska inte gå annat än framåt!





Tråkigt inlägg det blev men var tvungen att skriva av mej =/

Peace!


Kom i min brevlåda snart plz!

Efter en dålig dag känns det ändå som den slutar bra =)


Har precis beställt från H&M så snart kommer det ramla in ett paket hos mej minsann!

Hoppas det gör det innan nexta helg så jag kan inviga mina nya skor på puben ;>


Nexta gång jag stanar ska jag kolla om jag hittar ormskinnsmönstrade leggings och en konjaksbrun väska! Hösten ska välkomnas varmt så man slipper bli depp under dessa tider, right?? ;)

Gosh vad jag längtar!

Kärlek!





Då var det dags igen.

Känns inte som om det är värt att fortsätta kämpa för min dröm. Varför slita ut sig för något som jag aldrig ens kommer att nå?

Kan ju lika gärna jobba på fucking jävla maxi i resten av mitt liv!

=(

Ut och lära att kissa.

Idag har jag faktiskt inte orkat vara produktiv. Har varit slö och tagit mej power nap i eftermiddags faktiskt. Var länge sen så inatt blir det nog ännu svårare att somna =/.

Idag var bror och hans kompisar här för att kolla på puppisarna. Nu är det ganska fullt upp med dom. Rusar mer än innan, kissar och bajsar mer än innan så nu när vi börjat utekissa dom är det väldigt mkt spring in och ut. Men dom är så söta när dom springer runt på gräset och man ser vilket ävetyr dom tycker att det är =).

Men ibland vill man bara sitta och gotta sig jämte Bäti i solen =3...




Sen blir man ju trött efter ett äventyr =)




Jag har å andra sidan fått sommarens alla myggbett på bara 2 dagar. Dvs alla jag borde fått i somras på 2 dagar -.-. Myggorna finns ju i gräset och jag har suttit mkt i gräset >=(. Ett helvete med allt kli!

Nu ska jag ut och kissa puppis igen sen skarom få i sig mat. Jag väntar på att mina mariekex ska bli inköpta =3.

Peace!


3 i rad.

Idag har jag inga bilder som visar det jag sytt. Har hållit på med typ samma som igår, sytt rigning fram och bak på spetsklänningen från igår, sytt in bustieren ännu mer och sen har jag pillat på den jävla långklänninegn >=(. Den fackar hela tiden och jag blir aldrig nöjd så den kommer jag inte visa på år och dar eftersom jag vill visa den som klar. Jag blir bara trött! >=(

Tänk att jag kunnat vara produktiv 3 dagar i streck nu 8D

4 om jag kan hitta den jävla armyjackan imon! ;>

Nu ska jag nog se på Weeds =3

Peace!

RSS 2.0