An owl a day keeps the books away!

Lmao på mej idag. Varit lite sinnesslö och inte haft mycket att göra idag. Kände en stark vilja över att peppa inför alla tryck jag ska göra inom kort i skolan. Kände dock inte mycket kreativitet när jag väl tog tag i mej.

Har tjatat på Robin i några dagar att han skulle rita en uggla till mej, men så satt jag och hade inget att göra, klickade fram paint och drog några streck^^.

Vet inte riktigt hur alla fåglar och ting ser ut eftersom jag hyser stor fobi för att vara nära deras, väldigt ofta, bajsande analer =S.

Är inte klar med denna pippin eftersom det känns att ugglor har V-formade detaljer på sig. Men jag vet inte ^o)... Kunde heller inte sätta färg på den eftersom att jag ska göra det under tryckningen.


Fast, jag kanske inte behöver fortsätta på denna eftersom Robin blev sugen på att måla en uggla nu när han såg denna, och han ritar mycket bättre än jag ^^.


Strax ska jag skynda mej till sängen för att kunna vakna tidigt och ta en lång morgonrunda innan staden. Jag längtar sjukt mycket efter att få pussa sönder min finaste lilla man! Galet indeed!


Kärlek!

Kan inte må mycket finare i själen!

Tänk att jag är vaken såhär tidigt! Helt tokigt egentligen, det är ju lov och hela kittet! =S

Givetvis finns det en saga om varför...

Efter att jag sugit ut all mysighet av Robin åkte jag till Issa, som visade sig vara en surpriseparty till lilla Bätiböna =). De hade lagat god mat som bestod av klyftpotatis, kyckling och bearnaisesås=). Sen satte vi oss och kollade film som Emilia tagit med sig (some great stuff att hon jobbar på hemmakväll ;>) Då mitt i allt kommer dom med en tårta fulla av färger och gottigheter. Så hade dom gömt ett täcke av vitchocklad under massa strössel =J Jag älskar vitchoklad! 8D Hoppas jag får bild av Issa inom kort, kameran var lämnad hemma och mobilen var låångt ifrån mej O.o.

När vi ätit av den goda tårtan och fortsatt kolla film kommer dom söta korvarna med ett stort jäkla påskägg till mej och Martin (som fyller år om en vecka). Där i var det jäkla massa godis! Över 3kg lösgodis och sen massa annat och film ^^.

Sjukt trevlig och överraskande dag! =)

Idag blir det lugna puckar i sängen, imorgon ska jag traska på stan med mamma och "quality-tajma" lite och leta studentgrejsor. Sen kommer Robinkorven in och vi ska bio-mysa och äta gotte. Det blir Shutter Island, någon som sett den?



Tänk att jag redan saknar det bästa som finns, han ligger nog och sover nu =(.

Kärlek!

Ett bra alternativ att slippa frysa.

Nu sitter jag och käkar frulle. Wohoo! klockan är tre och jag är ganska nyvaken, får skylla på att jag inte fått sova ut på länge ^^.

Om nårra lååånga timmar åker jag till min finaste =3. Saknar honom så sjukt mycket och det känns som vi inte träffats på evigheter =(
Men nu har vi lov så nu måste vi få träffas massa!!! =)


Fanken vad jag fryser! Inget kul, just nu vet jag inte hur jag ska värma mej heller =(. Fast, ett alternativ vet jag ju, men har inte det @ home O.o


Denna sjukt fräsiga overallen från BikBok skulle sitta just fine atm!


Hihiii!!! Jag älskar fulsnygga saker!!! 8D

Kärlek!

Give me back my pandabear!

Jah nu är det så att det var mer än mycket trevligt igår!
Vädret kunde inte varit mycket bättre, vårblommorna blommade och humöret var på topp. Fötterna trampade runt på Köpenhamns gator och bra vore det om dem fick göra det oftare...

Klockan ringde vid 5 i fredags, dags att vakna och göra iordning hela alltet. Väskorna blev stora och tunga, massa mat måste man ju ha med sig för att vara nöjd med tillvaron. Alltid packar man i för mycket mat. Alltid massa onyttigt kraffs som tar över det ynka nyttiga i packningen. Tack vare det blir man alltid svullen och äcklig i magen, bättre blir det ju heller inte när man dränker tjockeriet med alkohol...

Men det var det allt värt, dock mår man inte lika fint idag. Baksmälla så det skriker om att.

Jag tog inte må många bilder igår, sånt suger jag på. Brukar alltid ge bort kameran till andra men det blev inte så mkt av det idag... Ska få massa bilder från det andra, fina folket senare =). Var bara tvungen att sno en bild från Lisa som jag älskar. Kan inte hjälpa att korvar utklädda till djur (spec Pandor) är så söta! Den lilla människan i pandan var himla söt hon ^^.



(Nu börjar f.ö mitt hår bli långt och odrägligt fult. Får nog färga det nån dag i veckan och helt enkelt försöka klara mej igenom smärtan av mitt hårs fulhet...)


Utanför NationalMuséumet, Matpause innan invadering av stan. lskar att alla har mat i munnen XD.


Asfet tavla om miljöförgörelserna. En tavla i min smak, Massa färger och finigheter. Har bett Nea måla en liknande till mej x). Hoppas jag får mej en! ^^.


Blev kär i Nationalmuséumets handfat XD. Sjukt charmiga!!!




Drickandet började så fort det blev tillfälle och höll på resten av kvällningen. Dock sög utgången igår, alla splittrades och det folket ute var tråkiga som fucks =(.


Fin musikanordning och en ännu finare lösning ;>. Det blidde allsång och grejer i hela 3.5H. Halsen är lite sliten idag alltså! XD...
Nu blir det inga fler bilder förrän jag får fler ^^.

Fan vad jag vill bli av med baksmällan =(. Jag som inte kände mej döfull igår, fast drack ändå ganska mkt så förstår väll egentligen varför det smärtar -.-....

Kärlek!

Fullt upp.

Idag har jag haft en lång jäkla dag, men mkt trevlig!

Har gått och gått och gått en jäkla massa.

Mässan var trevlig och många godisar och gratis stuff sjönk ner i magen/väskan =).

Nu ikväll gick vi också och såg en bra teater, fast trött som jag är råkade jag somna till så fort jag suttit mej -.-.

Nu blir det sängen och sov, för imogron ringer klockan vid 5 och bussen till köpenhamn går av vid 7.
Sen nalkas det utgång på kvällen med ett fint försup i bussen
Låter fint!
Frågan är bara om man kommer orka ^o)...

Kärlek!


De kommande roliga dagarna.

Tjenis, tjenis!
Det blev ett sent inlägg idag =/ Var en mkt lång dag i skolan och när jag kom hem igen åkte jag tillbaka till stan, köpte nya skor(och fler blir det troligen nexta vecka 8D). Köpte även lite pryls till Köpenhamnresan som bär av kl.7 på fredagmorgon =S. Så det blir till att våldgästa Nea imorgon igen ^^. Trevligt, men tycker synd om hela hennes family att alltid ha folk hos dom -.-.

Aye, imorgon blir det en chill dag, för imorgon ska vi går runt på en kul mässa och leta gratisprylar XD. Inget är bättre än när det är gratis, det tycker fan alla så tjabba inte emot! ^^.

Idag hade jag kreativiteten men var sjukt cepe trött. Dock började jag på ett ganska fräsig (om jag lyckas) mugg. Ska dreja en mugg och sedan ha knuckles aka knogjärn som handtag. Känns awesome, hoppas jag lyckas bara...

Men nu måste jag packa det sista inför de kommande roliga dagarna! =)

Kärlekar på er!

Inspiration så det sprudlar om att!

Imorgon ska jag försöka va aseffektiv!
Känner att min inspiration är på topp både inom textil och bild(dvs keramik+glas). Nu har jag fixat med massa stuff jag ska trycka, får bli på en sjal jag gör först, sen när jag köpt kläder måste det givet bli det! Måste bara bli ny månad först -.-...

Gosh! Tänk om man var rik som en monster och ägde ett awesome klädföretag där man hade sjukt snygga tryck på. Drömma kan man alltid göra, men lyckas kommer jag aldrig ens komma i närheten av =/.

Jah, inspirationen är på topp och min självkänsla på botten, jag ser då ingen skillnad på min vardag idag inte.

God natt mitt fina folk!

Bad, BAD HABIT!

Nu har jag vaknat igen efter några timmars PN =). Vaknar dock med jämna mellanrum av att jag drägglar XD Som sagt jag har sovit gott x).

Dock är jag still helt utsliten och stressad. Och när jag får problemas så syns det=(.
Jag biter nämligen på mina lips =<. Inget kul och det är riktigt irriterande -.- Fult somfan aswell. Inget positivt med att helt enkelt...


LMAO! Kolla hur sliten jag verkligen ser ut O.o Som en drogoholic =<.

Nu ska jag göra något att spise på.

Kärlek!

Det som händer (och fötter)!

Jag är hemma nu och har precis käkat en frulle. Lunchen in school var äcklig. Blidde bara lite gelé för min del...



(Nu ska jag strax ladda med mera te och bortmedhuvudvärken-sov!!!;>!!!)
...

Morgonen började tidigt och åt skogen, bussen min svängde av åt fel håll jag jag fick gå en mil åt helvete för långt =( Och kl var bara 7 vill jag påpeka!!! Feel My Anger And Pain!!

Men så fort jag entrade skolan började förberedelserna inför rytmikshowen. Eftersom det var massa rökeffekter under danserna blev bilderna suckass kvalla på =< Men vi ska ju iofs få en inspelning från dagen =).


Fett med avis på Neas rysslandkeps! Hade den till Lmfao's "SHOTS".

Innan klockan hann bli 8 spillde jag kaffe över hela mej och fick fina fläckar på linnet, passande otur till framträdandet -.-...


Under framträdandet är får jag en nära-svimma-upplevelse och kämpar som en tog med att inte göra det så framträdandet blev inte lika bra som det skulle blivit =/. Aja, skönt att skiten r avklarad nu så man kan återgå till sovmorgon och kortare dagar på schemat ^^.

Fanken vad godissugen jag blidde nu med -.-, får kanske baka muffins latzor minsann!
Men FÖRST, somna till Weeds x)...

Kärlek!

Mental förberedelse.

Uscha! Nu börjar det bli jäkla nervigt!

Imorgon smäller det! Då är det (egentligen äntligen) dags för rytmikshowen. Jag måste mentalt förbereda mej, har hört att det kommer vara mer alkotest än bara titta i ögonen O.o. Men jag ska ta med lite dricka in case of =). Känns alltid bättre att ha en back up XD

Men öva lite ikväll får man väl göra också, men jag kommer troligen göra bort mej som en moskorv ändå, men still...



Håll era tummar och tår imorgon kl 8-12!

Kärlek!

Kämpar på med att hitta...

Nu blev jag plötsligt äckligt mätt =S Har suttit och tjockat chips när jag ska käka smörgåstårta och vanlig tårta strax... Jag är inte den vassaste kniven i besticklådan helt enklet -.-. Men jag får fanken offra min äcklighet för jag ska tjocka i mej minsta lilla smula!!

En bild på tårtan från igår som Mami gjort. Lite för lite chokladgrädde, aah lite för all grädde i allmänhet tycker jag =/. Men jag älskar ju grädde ^^.


Nu är det dock inte spec mkt kvar av den, men den räcker till mej iaf x).

F.ö har jag suttit nu i timmar och letat efter kläder, skor och accessoarer till studenten och balen osv. Får se om det li nått av det jag hittat. Jobbig stund i livet är det allt lite =/.
Hade jag haft massa pengar i världen hade jag kunnat köpa vad fanken jag vill minsann! Men så är då inte fallet nu =/. Kanske att man ska sy sin egna studentklänning, blir lite mer personligt då och ja, det är ju vad jag (borde) göra om dagarna med tanke på min linje -.-'. CRAPS!

Har ni några tips på finigheter till events som dessa?! =)

Kärlek!

Roligt när det händer grejer på blogg.se!

Ja jäklar vad häpen jag blev nu när jag klickade in mej på blogg.se för att uppdatera mej. Jag är på startsidan fast på min Lisas blogg iofs, men bild på mej, mjihiiiihi!

(Att dom inte valde en finare bild när man väl får synas ^o)...)

(klicka bild för att hamna hos Lisakorven =>)


Dock står det att Lovisa, emn jag heter Beata aka Bätiböna aka Bettan och korv osv osv XD Men iaf inte Lovisa. Men Lisa har en friend som heter Lovisa och troligen skrev hon om henne i ett inlägg, får kolla hennes blogg sen ^^.

Shit nu blev jag pepp som en salami!

Kärlek!

Kär och galen (och jäkla mätt)!

Idag har jag haft en mkt fin dag med min finaste husband =).

Idag har vi käkat smörgåstårta och ryskbanantårta och mysigt i massor =). Nu sitter vi o soffan och nyligen tagit kaffe och nattamacka för att vi inte ska somna för tidigt, så vi kan mysa i massor ännu mera =).

Jag vill bara påpeka att jag har världens sötigaste, finigaste underbarigaste mannen som finns =). Nu längtar jag till nästa gång vi träffas, snart så är det morgon och vi skiljs åt. Så lika bra att börja sakna redan >.<.

Imorgon blir det sista repet innan rytmikshowen, some scary shit man! =S. Måste köpa vodka så man kan lätta nerverna på tisdag också!!! Craps! Jag som börjar bli broke som en mörbultad köttbulle -.-'

F.ö känns veckan fullspäckad men ändå ganska fin. Bla Köpenhamn med mina sköna bönor blandat med sköna fyllor på fredag 8D.

Nej! Men nu ska jag gå och pussas lite tror jag =)

Kärlek!


Lyckas vi?

Tjenistjongis!

Nu har Robin och jag precis vaknat från en powernap. Skönt men nu känns dagen wastad =S.

Vi ska iaf göra (Hör och frickin häpna!!!!..) Våra exprimenterade donken pajer 8D. Vi får se om vi kncker koden direkt elr om vi får försöka flera gånger innan vi har våra egna pajer ^^.

Kärlek!

Sjukt Midgård!

Nu har jag nyligen kommit hem, hunnit dammsuga en liten sväng med. Idag har varit en sjukt lång dag men ändå en kul sådan =). Vi dansade fanken från 8-13! Sjukt solt att vi orkade, jag var riktigt jäkla tung i kroppen och min sjuknighet gjorde inte saken bättre, tvärtom bara!

Vi skulle dansat efter 13.30 också men det orkade faktiskt ingen, och det är jag jäklaigt glad över ^^.

När hela den jobbiga dagen var slut traskade vi på stan för att köpa godis, och dumma gamla vanliga jag köper över 1kg -.-. 1kg på en människa (Y) Goo'a grejer va?!..Ja men inte för min plånboka =(. Köpte också en ny film Raisa tipsade om men kommer inte ihåg vad den hette XD.

Sedan blev det traskelitrask hem till Nea där vi fikade och hade hos, handlade mat, ätade mat och såg på Hem till Midgård. Hahaha, älskar fan hem till Midgård, min humor precis! Var också sjukt länge sen man såg det. Måste nästan köpa att elr nått så man kan se det så fort man är i behov^^.



Nu ska jag damma lite, sen får jag ringa till Robin och kolla när inatt han tänkte komma. Troligen långt efter jag somnat -.-. Men får se till att somna sent idag så jag kan vara nästan lika trött som honom =/..
Jag är sjukt jäkla trött, helt utsliten och känner egentligen inte för att göra något annat än att somna, men man får kämpa!

Kärlek!

Få det roligare ännu roligare!

Här är en av giftsen jag fick av min bror och hans respektive =). Till varje gift hade de kommit på rim och var jättesöta, då blir allting mkt roligare =) Dock suger jag själv på såntdär -.-.


Bingo Shots.

Så nu blir det ännu roligare att festa till det! =3 Vilket jag gladerligen skulle vilja göra imorgon, men fårse hur det blir. Tror dock jag inte får det så kul, blir säkert en ensam hemmakväll.

Aja nu ska jag dansa och ladda upp för en heldags dansande!

Kärlek!

Packapet minsann!

Nu kom precis broder med flickvän hit med massa packapet. Ska faktiskt bli intressant o se vad som innehåller dessa Nalle Puh klädda paket. =)

Imorgon blir det dansträning hela dagen! Är sjukt sugen på nått roligt efteråt. Kanske bara stan och fika imon elr nått...

Kärlek!

*Host, Host*...

Whihoooo!!

Hemma sitter jag, tjock som fan i halsen och sjuk som en böna -.-.

Ska snart gå och lägga mej och sova ännu en gång för detta är waay to jobbigt att uppleva...

Ikväll kommer bror och hans flickvän hem och ska fira min b-day. Jag fyller på söndag men då gick det inte. Så måste väl baka något idag igen -.-. Assugen på pannkakstårta eftersom jag inte käkat det på x antal år. Och det kommer bli några tårtor denna perioden så vf inte prova alla?! ;> Annars kanske jag ska göra några sockersnåla Petits-chouxer, funkar också men det är ingen tårta =/.

Aja, dags for mah sleep!

Kärlek!

Tycker ni om grädde som jag?

Brrr! Det är kallt, eller så har jag feber, mest troligt att jag har eftersom hela paketet är sjukt och förbaskat.

Sitter och blev riktigt mätt på O'boy (som jag tog tag i att dricka efter att ha varit sugen på att i veckor). Orskaen till att jag inte druckit det innan är att jag vet hur äcklad jag blir av att dricka det. Fullt av fett och gojs i. Ja, min O'boy är en kaloribomb! Först häller jag i ovispadgrädde och blandar med O'boypulver. Dricker lite för att det är så jkla gott! Sen mjölk ofc, in i micron och när den kommit ut ur micron, i med massa pulver igen. Som grädde på moset (elr grädde på grädde som min spanskalärare sa, vilket också passar bättre i detta sammanhang XD) klickar jag på väldiga klumpar vispadgrädde och pulvarar över jäkla massa pulver igen.

Nu kanske ni förstår varför jag brukar bli äcklad efteråt XD. Får ångest så in i fanken men det är ju jäkla gott vettja!Brukar dock aldrig klara mej så länge så jag hinner dricka upp skiten, så för ångesten är ju det bra ^^.

(FAN! varför ska grädde vara så jäkla fett när det är sååå GOTT!! Jag älskar både att dricka och att äta det, dumma fett!!! -.-)



Tänkte smäcka i mej kladdkaka, men blev ju sådär äcklig så nu (för att jag måste ha nått i munnen hela tiden) blev det hallon =).

Får bli kladdkaka ikväller istället!

Kärlek!

Traskat till mej en ljuvlig belöning.

WoopWoop!

Har hoppat runt och traskat till mej 14000 steg idag så jag förtjänar min kladdkaka. Tog en trybite nyss och den var ljuvlig i munnen! Funderar på att jag troligen måste äta vanlig mat innan jag får njuta igen -.-. Men vad i crapinen ska man äta som är vanlig mat då? Allt jag har i tankarna är min kladdkaka =<.

Kärlek!

Våriga tankar flyger in..

Nu har jag precis slängt kladdkakajox in i ugnen så jag kan smaska på mitt kladdiga underverk tillsammans med massa frukt och grädde =3. Jag tror inte det finns sån som älskar kladdkaka the way I do! x)... Finns ju baskemej inget godare att stoppa i munnen 8D

Idag har jag i stort sätt bara gått runt och varit sjuk. Blev dock lite enrgisk och kreativ till träningen av rytmikshowen. Vi ska hålla på med detta typ hela veckan nu och uppträdandet är på tisdag, så alla måste hålla tummar och tår att vi inte gör bort oss när vi står där på scenen ^^.

Vad gillar ni dagens outifitinen? =)
Första gången på evighetinen som jag har platt hår, och mössa. Måste köpa ny mössa, en som är fin XD.
Vårjackan är också på och nu väntar man bara på att snön försvinner så vårjackan kan åka av! ^^



OJOJ! NU måste jag ut och gå! Fockin hell! Fetaben jag fått =<. Jäkla skit! jag som ska äta min kladdkaka =C.

AJA!

Kärlek!

Snart dags att börja picnik:a igen!!!

Jäkla fint väder idag!
Har precis suttit ute på uteplatsen och andats frisk luft i solen. Sjukt skönt var det och jag blev riktigt sugen på Robins och mina fina picnik-och vattenpipadagar!


Denna bilden är från april förra året, vår första picnik, sen dess har vi gjort många picnikar =3.

Så troligen kommer vi ha årets första utemys i helgen, på uteplatsen då iofs, utanför den går det inte för då sitter vi i snön -.-.
Gosh! jag längtar till helgen! Kommer få mysa med min man och bara tjocka oss en massa. Jag fyller år på söndag så jag funderar på att ha tårtmaraton hela helgen, vad tycker ni om det? ^^
Kladdkaketårta på fredag. Marängtårta på lördag och ryskbanantårta på söndag då det även blir smörgåstårta. JAG ÄLSKAR TÅRTOR (helt enkelt)!!! =3

Nu ska jag troligen sitta och sy en klänning och dona med jeans, göra massa shorts till sommaren, slita och sy in jeans aswell. Mycket att göra och mina symaskiner suger analkorv -.-...

Aja.

Kärlek!

Nöjd med helgen min.

Tjenis klenis gott folk!

Jag äro nu hemma, sitter precis och tjockar bullrigheter med té =).
Ville som vanligt inte lämna my precious darling. Vi har haft en sån mysig helg! Igår fick jag också träffa hela hans tjocka släkt och det var trevlans =)

Annars har det inte hänt så mycket. Jag har sjuknat ner mej och var ganska död i fredags och igår. Imorse kunde jag knappt få fram ljud men nu är det bättre. Måste ändå till skolan imorgon så vi kan få in hela rytmikshowen eftersom uppträdandet är den 23:e =S (LÄSKIIIGT!)

Jag känner mej helt tom i hjärnan just nu, så det blir nog inget mer skrivet idag =/.

Ska iaf se på Sanningen om Rödluvan strax, då den var helt frickin as kul! NI MÅSTE SE DEN!!!!

Kärlek!

Ännu en ny bild.

Nu måste jag hoppa ner i min snart varma säng och plugga lite till provet iaf =(.

Längtar till min sömn faller in och jag kan dräggla bort stressen xD.

Längtar ju till imorgon med, ju snabbare jag somnar desto snabbare får jag mysa med min man x).

Snodde en bild från Lisa från den kalla fotograferingen ^^.

vad tycker ni?
Tryck på bilden om ni vill till Lisakorvens blogg =).


Tror den "grundbilden" togs när jag var oförberedd och bara skulle värma händerna XD.
Jag tycker den känns lite läskig, lite phantom of the opera med nästan halva ansiktet borta XD.
Jag är läskiiiiG!

Godnatt och ChärrrleK!

Vad har jag för sjukdom?

Jag tror på seriösen att jag börjar få den sjukdomen där man somnar oavsett vad man än gör! Hela dagen har jag typ somnat till. Jag är så trött att jag mår illa och grejer. Annars kanske jag har fått diabetes! Trött hela tiden, är fortfarande sjukt trött även om jag sprang till sängen så fort jag kom hem idag och sov i 2,5h.

Så lite därför min dåliga uppdatering av dagen, sitter och försökere orka plugga till ett kulturhistoria prov som ska vara imorgon men tror inte jag orkar bry mej spec mkt över detta. Man måste prioritera minsann!

Idag på 2h hålet sprang vi ner till Växjös skönaste tatuering/piercing studio och Heddan aka Hedvig gjorde en impuls piercing, en snygg Smiley blev det =3

Imorgon åker jag till min finaste kärlek och jag längtar massa, massa. Som alltid ^^.

Nu ska jag poppa popcorn minsann och försöka leva med mina sjukdomar!

Kärlek!

Tipsar rolig film...

Jah, det hade jag tänkt göra. Ett sjukt kul tips till alla som älskar att skratta! (vem gör inte det liksom 8D)...

Det råkade vara så att när denna filmen var ny så ville jag se den really bad utan att veta handlingen. Sen råkade jag glömma att köpa den (-.-). Men förra veckan hittade jag den för bara 19:-. Affärerna smällde som baskan inne på hemmakväll och nöjd gick jag ut ur butiken =).

Denna filmen jag nu tänker skrika ut i hjärnan var inte alls som jag tänkte, inte alls en sådan barnfilm som jag trodde för några år sedan. En sjukt kul film för alla VUXNA barn! Skönt tänk när de gjorde filmen, man fick se från olika point of views och allt passade in perfa.

Sanningen om Rödluvan är filmen jag pratar om, elr Hoodwinked som orginaltiteln är...


Nu är det konkursbovar man jagar, en utredande groda förhör Rödluvan, vargen, mormorn och skogshuggaren. Och det är deras views man följer.

SJUKT KUL ÄR DEN! och jag tror jag ska kolla på den ikväll igen, fast jag måste plugga så det får bli någon annan dag -.-'...

ENJOY och Kärlek!


Lyckad dag igår, trött som en korv idag...

Ching Chong i korvspadet!

Jag är hemma från skolan och är hur jäkla skittrött som helst. Somnade på varenda lektion som jag satt still på eftersom det inte blev mkt sömn igår (som vanligt när jag är med mitt lilla kärleksmums).

Tårtan igår var faktiskt skitgod =) Fick även bekräftelse på detta idag av en annan kompis som inte var med igår ^^. För igår var det bara Issa, Robin och jaget. Vi hade det mysigt, iaf jag XD. Så nu har jag fått några bokningar om att baka tårtor till folks födelsedagar och grejer ^^.

Idag ska jag f.ö baka Negerbollar som jag och Maria kan äta oss tjocka på morgondagens lååånga håltimmor ^^.
Nått måste man ju hitta på då, vad ska man annars göra än att äta =O?!
^^.

Nu funderar jag på att ta en powernap först bara, elr om man ska ta den efter. Nä före är nog bäst ^^.

Synd bara att man inte fick snuggla och cuddla med sin cuddlebear idag bara =(

Kärlek!

Dags för en överraskning!

Nu sitter jag med en kopp morgon kaffe och ska snart göra håret för att den åka in och överraska min lilla Issakorv =).

Blev lite sent igår eftersom jag satt med en jäkla uppsats i engelska så jag la aldrig upp bilden. Men nu så =).



Blev ett jäkla krabb med tårtbottnarna, den andra blev som en gummihög -.- Mjölet var slut så fick ta glutenmjöl och fan i mamma att jag inte tänker använda det igen om jag inte måste...Fyfan vad äckligt och gummiigt belv det ju också =<. Men jag klippte och klistarade ihop det normala på kakorna. Tigerkakabottnen var ju asgod bara att den gick sönder. Så den blev det mest av ^^. Inuti är massa bananer och grädde...MMMMMUMS! (hoppas jag XD)

Sen så kommer också Robinmannen och ska smaska tårta hos Issa. Så bär det vidare till mej och ett fortsatt tjockeri x3. UNDERBAR DAG änns det som! Hoppas mina överraskningsplaner finte förstörs bara ^^. Dvs att hon för en gångs skull skulle ha låst sin ytterdörr, hahaha.

Kärlek!

Djurens under(ligheter).

Jag fick baka om tårtbottnen för att ugnen har blivit bög (betyder snorkråka på Schweizityska ^^) så kakan blev inget bra. Nu sket jag dock i tigerkakan, de et fick bli en vanlig tråkig -.-....

När jag var ute och promenixade hittade jag nått riktigt fräsigt.

Hackspettshål. Tänk vad dom dära små fåglarna kan göra. SJUKT!



Och jäkligt mycketsågspån blidde det av hålen.


Fascinerande! 8D

Nu ska jag äta wook och göra min förbaskade tårta -.-..

Kärlek!

Goda godsaker! Stackars laktosers!

Nu ska jag strax ta ännu en promenad, måste ju gå bort allt fettigt skräp jag har ätit idag...

Tårtbottnen är bakad och pga av kakaon blev kakan inte lika luftig, men sånna problem löser sig =). Får bara bli en våning på tårtan då bara... Blir nog gotte ändå.

Var tvungen att smaska lite på grädde och smöret och jag måste säga att smöret var lika gott som vanligt. Grädden var dock inte så fyllig i smaken och den smakade jäkligt söt. INTE ALLS SÅ GOD SOM DEN VANLIGA FANASTISKA GRÄDDEN =( Stackars laktoser... XD

Iaf smaskade jag på mina bullrutor som jag gjorde i lördags. Lovade visa bild =)
Så varsogoda ^^.



Hur lätta som helst att göra och mkt snabbare än att rulla bullar ^^.

När jag kommer tillbaka från rundan ska jag visa min tårta men den är ju inte klar än -.-..

Kärlek!

Stackars allergikerna! Blir nytänk på tårtorna...

Nu har jag kommit hem och har sökt ännu mera jobb. Nu får jag baskemej få nått snart tycker jag...Annars är det inte ens värt att fortsätta om man ändå ska bli nekad O.o..Men det är inte avgjort än men jag har inga förväntningar alls måste jag säga...

Jag sitter också och smaskar godis och håller på att värma te, ska också strax börja göra en tårta =).

Hoppas den blir fin och god. Fick köpa massa lactos-saker idag. Stackars alla Lactosare säger jag bara. Smör, grädde allt i små, fjuttiga förpacningar till ett ganska dyrt pris för att va så småttigt. Jag är också livrädd över om det inte kommer vara så gott som vanligt =S. Hoppas får vi göra och hålla tummar och tår ^^.
Ryskbanantårta är det tänkt att jag ska göra =) Funderar också på att fräsiga till sockerkaksbottnen lite så det blir en tigerkaka ^^.

Nu blev teét klart. Ni ska få se bild på min tårta, misslyckad elr lyckad. Bild får komma ändå =).

Kärlek!

Die books DIE!!

Nu ska jag strax hoppa i säng, har inte hänt mkt idag tyvärr.

Har i stort sätt bara läst i den där tråkiga jäkla boken -.-, måste även läsa nu innan sömnen =C.



Aja, imon har jag sjukt skön dag! Det enda som ska göras är att gå en långrunda runt sjön, vilket kommer bli fint för att det är så himla fint väder! (Hoppas jag det är imorgon aswell...)

Imorgon måste jag även inhandla massa stuff till en grej jag ska göra imorgon till min lilla favvotjej =).

Ni kommer få se imorgon, promise!
Hoppas det blir bra nu bara.. Surprisen kommer nog iaf lyckas bra på tisdag ^^. (Hoppas jag...)

Yes yes, nu måste jag ta tag i mitt liv.

Btw, gjorde lite jäkla mkt ansiktsmaskar och grejer och nu känns det mkt bra. Det är riktigt skönt att ångbada ansiktet, känns så friskt! Jag smular iaf inte bort längre! X)

Godnatt och Kärlek!

Hur ska man veta vad som är verklighet?

Nu har jag ganska nyligen klivit upp ur sängen. Känner att dagen gått till waste men jag var jäkla trött och jag läste i en jäkla tråkig bok.

Idag ska jag göra ångbad i ansiktet för jag är så jäkla torr så jag fnöskar =S. Göra en hårinpackning och forstätta mitt letande efter en studentklänning med tillbehör. Har hittat mkt från Nelly.com, så skulle inte förvåna mej om nått trillar ner i brevlådan ^^.

Inatt somnade jag direkt efter huvudet nuddat kudden och det var längesen och riktigt skönt. Vid 3 ringer darlingen och är praten, jag älskar att prata med honom men mitt i allting börjar jag fundera om jag fortfarande sover och egentligen drömmer. Minnet av att jag svarade är borta och när jag pratade ibland glömde jag bort vad jag pratade om och det var tyst i andra änden eftersom Robinmannen lyssnade, då börjar man ju man ju faktiskt fundera om man pratar i sömnen elr inte. Men jag fortsatte prata och tur var väl det =). För när jag vaknade imorse var jag tvungen att kolla samtalslistan och det var ingen dröm ^^.



Nu saknar jag min husband ännu mera men jag får vänta hela vägen tills tisdag...

Fan vilken huvudvärk jag har -.-....

Kärlek!

Blev ingen lång filmafton.

Fan vad jag är trött!
Blev inte mkt sov inatt och det är så det ska va när man träffar kärleken =).

Nu har jag precis kollat på Bröllopsfotografen, den var rolig men hade lite högre förväntningar på att. Men helt klart värd att se om man nu kan kolla på svenska filmer ^^.



Tror inte jag kommer orka se fler filmer. Kommer somna strax känner jag =S. Får se mer imorgon =)




Hihii, kul bild jag hittat xD.

Jäklar, sängen skriker och ögonen vill inte vara öppna...
Kommer bli ett skönt dräggel-sov inatt känner jag 8D.

Kärlek!

En himla fin dag, vill bara ha den längre.

Nu har jag precis avsmakat en god förrätt och en ännu godare middag, då väntas bara massa mest godaste efterrätten ^^. Sen förflyttar jag mej med mitt vin till några bra filmer och massa gottiga snacksigheter.
Låter som en lugn fin kväll. Synd bara att man inte fick mysa den med mannen ikväll igen, igår var som vanligt riktigt fin.

Idag trallade vi på stan och nästan helt utan stonk och stön från mannen. Vi hittade lite nya saker. Filmer för min del, ny t-shirt och klänning köpte jag igår ^^. Fan kan nån gömma mitt bankkort?! 

Tänk att jag redan saknar älskade, älskade människan i mitt liv. Och tänk att vi redan träffats i över ett år nu. Och tänk att det visst gick att älska en människa mer än oändligt! =')


Min lilla kärleksgurka (som jag blev kallad igår, men det passar bättre till Robinkorven ^^)

Just jah!
Jag har bakat kanelbullar på ett speciellt sätt. Man brer typ ut degen i långpannor och klickar i smör,socker och kanel i hål man gjort. Blir mkt enklare och inte så kladdigt men bäst är det nog att det går mkt snabbare =).
Dom ser lite roliga ut. Ska ta ett kort på dom så ni får se hur jag menar =).

Kärlek!

Helg, äntligen!

Hejhejehejhejhej!

Nu är det äntligen helg för mej!
Nu ska jag och Maria springa till Monki medans vi väntar på våra bussar =J
Min buss går till maken min =3 Ska bli mysigt minsann!

Får se vad vi hittar på idag, en kladdkaka står på agendan iaf!

Ha det fint!

Kärlek!

Dräggel = skön sömn!

Nu är jag redo för sängen =) Känns skönt att ha skrivit klart en sjukt jobbig svenska uppgift. OCH jag somnade inte emellan åt. Haha Nr jag vaknade från sömnen innan och såg mej i spegeln hade jag en dräggellinje i från mungipan och neråt XD Väldigt vad jag har börjat drägla lately när jag sover. Det betyder att jag sovit sköönt! x)

Imon blir det troligen en ganska chill dag, ska smyga upp till lärarrummet och sno fika imorgon tror jag ^^. Våran lärare (som egentligen brukar vara tjurig) sa till Mej och Raisa att vi fick springa och äta deras fika för dom äter ändå aldrig upp det x). MADE MY DAY (och resten av skolåret^^).

Nu ska jag gå och borsta gaddarna =).


Om man ändå hade en sån här borste...Skulle gå dubbelt så snabbt minsann!

Imorgon åker jag f.ö till maken min (ovanligt) =)

Godnatt och Kärlek!

Trött med inslag av heroine...

BLÄ!
Jag la mej i sängen för en bra stund sen med en stor kopp kaffe. Hinner inte långt ner under täcket förrän jag sover. Nu "vaknade" jag precis vilket egentligen känns som living dead. Ögenen är knappt öppna och jag har varit kissignödig i en timma men jag kan inte lyfta på mej.

Nu måste jag ta tag i mej, resa på mej och sen sätta igång att plugga.


Sån här var min klädsel idag, kör på den dära "heroine chic"- stilen^^. Gillar den, har alltid gillat den "urmärglade" looken. Måste bara "tappa" sisådär 5-10kg inom en snar framtid. Men idag är jag lat som fanken.

Ska bli helt fanastiskt med helg! Längtar sönder mej på min man också, som en tok ^^.

Kärlek!

Hel värd fantasisk dag! Alice är namnet på läpparna.

Hejsan Hoppsan! Nu är jag hemma från en av de bästa filmerna på riktigt länge!

Jag måste påpeka ännu en gång att Tim Burton och Johnny Depp är en stor blessing, jag tackar alla högra makter för att de fick existera och träffa varanda och skapa underbar kultur, himmelska filmer!

Alice i Underlandet var riktigt skön! Några var lite besvikna men jag är inte det, de tyckte att storyn var en besvikelse för att den inte var så djuptänkt. Men tänk på att detta är en saga, sagor är till för att inte vara så djupa utan att de är till för att ge budskap om hopp och tron på sig själv. Att aldrig ge upp. Så det är inte meningen att själva "texten" är djup utan det är innerbörden som ska vara det.



Alla skådisarna var ju suveräna, gick in i rollerna perfekt, finner inget att klaga på nånstans!

Ni måste se den mina kära vänner!

Jag ska se den snart igen, i 3D nexta gång. OH YES! Kommer bli EVEN BETTER! 8D.

Haha, kommer inte kunna sova inatt av alla uppspeltheter och sockerchockar ^^.

Tim Burton är ett genialiskt geni!!

Vad tycker ni?!

Mest kärlek på er idag! För jag sprudlar av kärlek och energi idag!

Glorious day, I must say!!....(Hihi, det rimmade =3)

Mycket bra start på fruarna.

Jag har precis kommit från Tvn och tårarna i ögonon efter Desperate Housewives. Sjukt bra är den serien! Kul, drama och det är inte ofta jag är nära till tårarna när man kollar på tv/film etc, så det bevisar bara ännu mer hur bra det är!

Sjukt skönt att det är igång igen, så nu är mina tisdagkvällar bokade ;>




F.ö har jag skickar iväg 2 jobbansökningar idag och imorgon får jag troligen ringa från skolan elr nått, elr om det får vänta till torsdag =/. Men iaf sjukt skönt att ha nått ivägskickat igen. Ska inom några dagar skicka ännu fler. Jobb är något man måste ha när skolan tar slut PUNKT på det!

Imorgon kan det inte bli mer än helt fanastiskt heller. Jag ska äntligen på Alice In Wonderland och jag är mer nervös över hur den kommer vara än att behöva ringa till en okänd människa och söka jobb. Haha, nästan iaf, inte mkt slår att ringa till okända männsikor, fyfan =S.

Nu blir det lite pluggelianal innan sömnen faller in. Klockan är ju trots allt inte så mkt, skönt för då behöver man inte stressa så mkt =).

Kärlek!

Sitter och kämpar.

Hejsan och förlåt för en sen uppdatering.

Har varit på en minst sagt ovärd dag i skolan. Åkte in över 2h tidigare än vad jag skulle för att öva till rytmikshowen, men när man kommer dit varar det inte ens en halvtimma. Så det blev jag lite sur på. Så satt man och sov på engelskalektionen så jag drägglade sen åkte jag hem. Helt Värd eller hur? ;>



Nu har jag suttit i med telefonen i ena handen länge och försökt få tag i en kvinna om jobb. Hon svarar inte så nu skriver jag om mitt cv och pb så det skriker om det. Måste skicka in det idag och ringa henne imorgon. Skrutt på allt om jag inte får jobb till sommaren.

Undrar vad jag ska äta idag när resten ska äta falukorv. Jag vägrar nämligen ätbara korviga saker, köttbullar, bacon och annat skit som smakar gris.
Kanske blir en gammal klassiker...Mackaroner och ostsås =3 GOTT!!

Nej men nu ska jag tillbaka och gräva i hjärnan och se om jag kommer på mer att skriva.

Wish me some luck, eeh?! =J

Kärlek!

You gotta' help me!

Nu är det dags för mej att köpa ty telefon.

Har SonyEricsson W595 nu och den är tråkig...


+ att den är lite trög ibland och så stänger den ju av sig själv när den vill =/

Jag vet inte vilken telefon jag ska satsa på, vill ha nån sjukt häftig telefon med tangentbord. Det har jag velat sen den första tangentbord-telefonen kom ut. Men det känns inte som det ska finnas nån bra till bra pris =C.
Gillar SonyEricssons X-serie telefoner men de är för dyra för min ekonomi =/.

Har ni några tips?
Vad har ni för telefon och är ni nöjda?

HJÄLP EN STACKARS KORVIBÖNA!

Kärlek!

Looks like a great week coming up.

Insåg precis att det känns som en bra vecka, förutom att skolan började idag.

I ögonväg kommer det bli en bra vecka.

Imorgon börjar Desperate Housewives spelas på tvapparaterna igen =3.



Sen är det ju äntligen onsdag den 3/3, dvs världspremiären av Alice in Wonderland. Som jag har längtat på att denna dagen ska komma och jag ska vara major pepp och har redan bestämt att min Alice...-tröja åker på med glada miner =).



Ikväll ska jag kanske se en av mina nya filmer, men insåg att jag måste plugga också -.-. Men det ska jag inte tänka på nu, för nu är jag äntligen redo för tårta 8D.

NOMnomNOM!

Kärlek!

Mm, gott.

Nu har jag precis tagit ut mina mackor ur ugnen. Var sjukt sugen på varma mackor så jag gjorde många. Men nu när jag tagit ut dem blev jag sjukt mätt, haha. Ibland tänker man inte långt -.-...



Men jag ska ätat iaf bara för att =) Sen blir det tårta och te, på en sketen måndag?! Hihii.

Om jag får mat ro tros... Hundarna är busiga som fanken och hoppar, studsar och biter mej i fötterna så det kittlas^^.

Nu får jag äta innan det svalnar =).

Kärlek!

När Xyntia flyger omkring får man tjocka runt.

Dressade precis om till mjukiskläder =). Det fick bl.a bli en tröja jag tryckt själv, min bror har ritat trycket.
Tror inte jag visat hur det blev innan, så nu gör jag det =)

(Oj vad suddig bilden blev vid trycket =C )

Jag gillar den! Tröjans ordinarie look är ju en sån där baseball-tröja, så apan gör att det ser ut som man tillhör nått lag. Eller sysslar med Monkeybusiness, hahahahaaa. Men det gör jag så tröjan passar mej superb ;>.


Xyntia har blåst in över Sverige och snön som kommer från himmeln faller på tvären, hörde i ventilen hur jäkligt det blåste när jag satt och kissade. Blåste överröstade min stråle så mkt blåser det! Haha.

Men det bästa med snön är att det känns mkt skönare att vara inomhus ^^ Jah + att jag tycker grenarna blir ganska vackra när snön täcker dem, en för en. MEN när jag befinner mej inomhus x).


Fick gå ut på balkongen för att ta kortet. Kallt och blött =S.


Man ska och man får befinna sig inomhus när det är äckligt väder ute. Se på film, äta sig tjock och få sockerchockar...Allt är OK bara man njuter av att =)

Kärlek!

Det finns bara ett sätt att stoppa dem, i munnen!

Jah jäklar, nu kom jag precis hem från en rolig "idrottslektion" då vi bara övade rytmikshow. Och nu börjar vårat uppträdande kännas bättre =). Måste sitta nu och göra en dans till LMFAOs "Shots", vilekt är ganska fine by me eftersom jag är kär i låten. Haha måste spela den varje gång jag peppar fest och under fester XD.

Menmen, nu när jag kom hem blev jag lycklig, jag har fått bilar. Godis bilar givetvis (-.-) men stora godisbilar 8D. Dom har ju utvecklats så mkt inom Ahlgrens. Rattar, husvagnar och hejåhå så att de nu har blivit stora kanske inte är så förvånande, bara gjädjande ^^.


(Tog med en gotte colaferarri för att visa storleken)

Så nu sitter jag och ska smaska, ska snart äta tårta också för att jag känner mej på ett tjockigt humör =3. Har varit tjockig hela helgen, HA vad sägs som pizza på längden och tvären, så lite godis och tårta spelar nog ganska mkt kvitta nu ^^.

Jag är på bra humör då får man unna sig gottiga saker!

Kärlek!

RSS 2.0