fler folk till bloggen?

Halupp hallupp =D

Tänkte bara kolla om de e mera massa av er som vill ha fler som tittar hos er i bloggen. då ska ni bara klicka här; http://www.viraltrafik.se/?CuntsareDope
 
lätta instruktioner finns där, jamena tillome jag fattare ;D

Poxoxoxoxoiii

Beätipättäti

ÅSM tisdag!! Farväl SisiGirl

Hejsan Håjsan =3

Idag har jag haft en as kul dag =3. Fast det började inte så jädra bra assu, har inte kunnat sova på några nätter nu =/. Ligger och tänker på massa gammalt skit som inte vill försvinna. Inte ens skolböcker får mej att somna =S
Så jag gick till skolan, trött som ett as för att kunna säge hejdo till SebastianSisiGirl. Den enda grabben i klassen vatt han men han palla inte skolan mer så han quitade idag =(. Men vi hade en fet mysdag för att "fira" av honom ^^. Vi började med att poppa en mumsi påse popcorn (eftersom vår klass kallas ES07popCorn pga. att vi poppar popcorn 24/7 x3) Sen drog vi ut i kylan för att busa x3. Vi skulle göra feta pepsi fyrverkerier, men dom blev små eftersom vi inte hade tillräckligt mkt mentos =/. Men kul vare XD.
Mitt i inspelandet får jag för mej att sparka flaskan på SisiGirl och glömmer helt bort att jag spelade in, de är därför de blev lite fult i slutet av videon ^^.


Raisa spelade också in en video o hon fick med sparken men inte träffen på SisiGirl x3.
Vi stod mitt bland alla fönster och folk glodde som tarminfekterade hönor XD De va fett ÅSM!! =333.Vi busade mkt mera vill jag säga =3. Vi hade post-it lappar och skrev ollad på varenda lapp XD. Vi fyllde en toa, böcker i biblioteket, en cykel, ett random skåp, i skåpen hos helt random folk och ofc lite överallt i skolan x33.hihi^^ vi va roliga =3

Imon blire fete långa hål i skolan, så jag ska gå runt o va mys i huvvet med min goa mumsblandning =33.

Nehepp nu ska jag försöka komma på nå gott att keka på >_<

Hare kanonkul

poxxoox

Beätipäti

Graaawwwrrr

Halupp =D

Jag e jätte, megadega seg idag =S. Uppdaterar inte förrän nu för jag har praktiskt taget sovit sen jag kom hem från skolan. Fett sköönt, men jag behöver plugga =/. Somnade nästan i skolan idag också >_< Va som en riktig zombiebanan!!!.

Idag vatt jag på BUP men eftersom jag inte tycker de hjälper ett skit för att vi ältar samma gamla skit hela tidn så satt jag bara där i en kvart o de blev typ tystnad hela tidn XD. Så nu ska vi bara träffas varannan vecka istället för varje. Betty= happyhappy =3.

I skolan hände inte så mkt, hade mösnterkonstruktion i flera timmar och jag dog nästan av trötthet! =(

Och jag kunde inte käka mina kikärtor idag heller eftersom att jag råkat smocka i mej hela förrådet utan min vetan =/ så nu måste jag införskaffa massa mestaste ^^.

Imon blire en kort dag i skolan, ska även fotas med Lisa (pictureofmind.blogg.se) de blir myss =3

Nä nu måste jag verkligen plugga så jag somnar igen XD Lätt det bästa sömnmedlet ;D

Hej håj cykelkorg! =D

Bätatataai

Nya pics nästa vecka

Ohh! BTW! Imon ger en ny vecka, vilket ger vissa positiva grejjer ^^ Jag kommer träffa mina korvar som jag inte träffat på en hel vecka vilket = att jag träffar Lisafisen (pictureofmind) som jag hoppas har med sig skivan med alla bilderna = skräckis och psychpics x33. Betatata= Happyhappy =33

Poxoxoxii

Bätätäää

Myshelg!

Hallups=)

Nu har jag vatt hemma i typ en halv timma, inge kul vill jag säga. Imon börar skolan igen och de vill inte jag nånstans! Helst skulle jag vilja ha kvar denna helgen ett bra tag till x). Robin e mysig och jag mår helt bäst vid honom =>

hihi, jag tror jag och Robin är vampyrliknande saker XD. Inte för att vi köttar sönder folk o dricker deras blod, Hell NO! Men typ att vi lever på nätterna och sover på dagarna^^.

Egentligen skulle jag behöva plugga en massa, jag ska ha matteprov nån dag, men vet inte vilken =S jag skulle också behöva börja läsa en bok som ska va färdigläst och diskussions redo på onsdag. Sen har jag iofs gamla kulturhistoria uppgifter som skulle behöva göras =(. Illa pilla, finns de ingen smartkorv där ute i världen som vill hjälpa mej?! (A)


Åh =) Sen vill jag bara säga att mina bröst har nog blivit ännu lite större efter min senaste kikärtsmåltid ^^
Får satsa mer på de imon, om jag inte käkat upp alla burkar redan ^o)...Hoppas inte!!! ^^

Äje!

Hoppas er helg vatt najs =>

Poxxoxii

Bättuu

Nu har jag brådis!

Ok, jag hann inte träffa folket men bussen ska jag fanimej hinna XD. Den går nu om en kvart, så nu ska jag bara plocka ihop lite grejjer sen far jag x3.


Vad ska ni hitta på i helgen då?

Åhh! ni kan hjälpa mej hitta ny musik att fylla mitt huvud me så är ni mega gulliga. Jag lyssnar på death/metalcore o dyl, så har ni några tips på band så kan ni va mega gulliga att säga =3. Elr de behöver inte bara va Beata musik, tipsa gärna om allt ni kan komma på förresten x3.

Nä nu får jag skynda på!

Ha de fint!

Kärlek!

Beääätää

Myslörda

Shalupp =D

Idag har jag varit lite seg o inte uppdaterat förrän nu. Ändå ställde jag klockan på 10 >.< jag gillar ingen stress,  jag har faktiskt duschat o kletat in mej med massa krämer o skit. Jag har också hunnit fixa mej  färdigt x).
Nu äre bara att jag ska laga mej lite mat sen träffa nårra polare som jag typ hinner träffa i 1 timma eftersom jag ska till Robin =>.

Idag vatt de bara en kort uppdatering, men mer blir väll imon när jag kommit hem ^^

BTW. Jag älskar er som kommenterar alla söta saker! Man blir helt lycklig i själen, de finns även en och en annan som har lagt ut pics på mej i sina bloggar och det gör mej bara ännu lyckligare =D Keep up the åsm work =>> jag ska se till att ge igen för att visa min tacksamhet! =3

Ha de bäst i helgen och se till att roa er på bästa möjliga sätt =3

Poxxoxi

Bätätitäti

Rastlös som rakkarns!

Nu har jag precis tjockat i mej en stor hög kladdkaka med cocos/knäcktäcke. Riktigt gott äre och de blir nog att jag tjockar mej en hög senare ikväll med ^^.

Så är jag ändå ganska huslig, jag bakar och lagar mat men fan för att städa!

Äje, anywayz så har jag också gått min runda dubbelt upp. Ganska skönt ute och man känner sig ganska nyttig ^^.

Idag är jag sugen på att nå kul ska hända. Nått galet och mysigt ^^. Får se vad som kan råkas hända, kan inte pireca mer hål för jag har inga mer läkepluttar =(. Gosh! jag e fett rastlös!!

Jag vill skruva loss allt på min skateboard så man bara har brädan o gå ut o åka , ragga med mej lite roligt folk o bara ha kul.
Vf ska allt mitt roliga folk antingen vara okontaktbara elr bo en bit ifrån mej =(

Jag vill bli rik så jag kan flytta närmre mitt folk. Finns de ingen som vet var man kan få jobb elr har ni nårra idéer?
Jag är i en kris situation!!  Help me plz!? (A)

gorrGorrGorrGorrr

Betätipäti

aj i baken!

LOL

Jag sitter på min skateboard med datorn i knät o rullar fram och tillbaka ^^. Jag kan helt enkelt intre slita mej från bloggen min atm ^^. Folk är så söta o kommenterar massa söta saker så jag vill inte lämna x3. Jag har dock sjykt ont i baken eftersom jag har suttit här och rullat i nårra timmar nu XD.

Jag tänkte också infomera er om att Lisa (pictureofmind.blogg.se) ska fota mej på tisdag=). De blir nog charlie chaplin tema på den fotograferingen XD och nästa gång ska vi ha tema Hollywood =D vi är lite sugna på 20-talets Hollywood Elr vad tycker ni? har ni några tips?? =3. Just nu sitter vi iaf o snackar om våra bloggar hit o dit ^^. Vi är nubs fo shizl XD

Nu ska jag nog lyfta på mitt bakverk o byta ut mitt godis me kladdkaka och grädde x3 drooolz!!

Yes! jag börjar bli alltför stor, tjockar fan sönder hela befolkningen så mkt som jag äter nu förtin' =S

Så nu blire AFK i typ 10 min så jag kan käkipäki min kladdkaka, no worries ^^ I'll be back! XD

Sumopooox!

Bätäti Smirnoffhafen

NovemberSara

Tips på en mysig och megadega söt blogg som ni ska prenumerera på;

 http://novembersara.blogg.se/index.htmlHon skriver bra o uppdaterar ofta =3 Man får allri tråkigt då ju ^^. + att hon älskar skräckfilm o cola!!!!


Kan inte bli mkt bättre kan de?? ;D

nya hål och större tuttar tack! =>

Hejhopps =D

Nu är jag 2 hål rikare i örat =3. Jag har också bestämt mej att töja 1 hål på mitt andra öra också ^^ aaah! jag bestämde mej för att förstora upp dom till kanske 12mm elr nå fint =333. O jag har nog bestämt mej att inte töja mina första hål (som va planerat tidigare) Utan jag töjer min andra, andra hål också ^^ de blir nog ganska fräsigt så x3.


 
 (ni ser iaf ett av dom nya hålen me tanke på kanylen e i de ena xd de andra e den där uppe på örat =) I got 'em skillz ;D)
Hursomhelt har jag tjockat i mej en burk kikärter idag!!! De e inte gott, men de e fete värt de eftersom boobsen blir stööre x3333. För er som inte visste de så innehåller kikärter nått östrogenaktigt som boobsar till mina små nypon =>>.
Och ja det hjälper => Iofs så kan mina bröst ha blivit lite större pga p-pillrena man käkar men jag tror faktikst att kikärtorna hjälper mer, för de va inte förrän jag fick reda på kikärtornas kraft som nyponen blev rosor x333.
(Aaaah nästan iaf XD)
Jag blir lika förvånad varje gång jag tittar ner elr känner pårom ^^.
Haha, jag väckte Robin i Tisdags bara för att jag såg ner på mejsjälv o hade klyfta, stackarn trodde de hade hänt nått som jag reagerade x3
Ja jag e beroende av bröst! typ enda fördelen att va brud ju, sen blev jag bestraffad med att inte få nårra >_<
Fast de var väll väldigt mkt mitt fel att jag är platt tuttad =(
Jag fackade min kropp pga. min ätstörning! Jag ska slå mej själv nån dag för det!!!

Anywayz så blire mys @ Robin's till helgen =>>
Jag ska försöka övertala honom till att vi ska börja blogga om alla idéer vi skapar/t x3
Låter åsm?!


Ching chong stor tampong!!!

Poox

Betäti spenätiNemen OJ!

Lupplupp i lådan =>

Så här dags brukar jag inte vara vaken på mina lediga dagar,men idag ställde jag klockan på 11 faktiskt =3. Vet egentligen inte vad jag tänkte när jag gjorde det >_< Kanske för att jag inte borde sova så mega länge och kanske försöka plugga lite inför matte provet (som jag f.ö. inte vet näre är =S) jag kommer faila =/. Men de e ju så faaans tråkigt särskilt när man inte fattar skitn!!!

Anywayz så har jag stora funderingar på att göra 1 elr kasnke 2 hål till i örat idag x3. Fårse om de blir av och var nånstans dom sätts ^^.   Bilder kommer väll senare om de väl blir av dvs x).

Nu blire nog iaf duschen =>


Pooox

Betäti

ROFLMAOPMP

hihii! Nu har jag gjort reklam på bloglovin om min blogg x) jälla nub e jag men jag har tråkigt atm och ag vill ha massa folk som besöker mej x3.

Så nu tänkte jag att jag kanske skulle lägga ut nårra bilder som Lisa (pictureofmind.blogg.se) tog på mej för ett tag sen ^^. Så folk får se lite mer hur jag ser ut ^^. Tyvärris har jag inte fått alla picsen, fårom nog nästa vecka x). Men iaf så har jag ju nårra! =3.


Btw gillar ni bilderna ska ni först o främst, prenumerera på min blogg x) sen äre ju åsm om ni kollar in hos Lisa o gör samma sak, så är jag lite söt mot henne med x3.


Mer bilder kommer så håll koll baskemej! =3


Kommentera gärna mina inlägg o giefa lite kärlek vava;D!!!

Hare bezt!

Poox


Bääti spagapäätti

galet ='D

hihoohiihooo XD

Jag kollade på en kompis bdb för en stund sen, där hade hon länkat till sina polares (jag vet inte vad vi ska kalla de men vi får la kalla den..,) hemsida. Sjukt goa männskor me härlig humor =3. Oh dom har sjukt mkt grejjer på sidan så de tar ett bra tag att kolla igenom de => Jag tycker att alla som läser detta ska in o vrål glo på sidan =33.


http://hamstermaj.weebly.com/index.html


Kolla ffs!!!!!111ONEONE!11!

va e de för dag idag ^o)?!?!

Hoooola!

Nu har jag precis ätit världens goaste pizza fo shizl =3. En hawaii utan skinka med pommes och kebabsås på! yum yum! de e sjukt underbart gott vill jag säga ;D ni måste prova =33

Haha XD de e typ de händelserikaste idag typ, för jag har sovit istort sätt hela dagen. Sjukt underbart att sova, men egentligen blir man ju bara tröttare och tröttare ju mer man sover ^o).

Aj! jag är propp mätt! =S jag ska nog ligga o jäsa till en film o godis snart ^^

Jag ska se till o göra nå intressant snart så ni får läsa om nå kul x3. egentlien skulle jag nog behöva plugga inför matteprov o shit, men de har man ju ingen ork till =(.

Äje, nu vet ni x)

Hare bäst!

Poox

Beata

mysenhafen

shobidobidoo!

Nu har jag vatt ensam i nårra timmar, Robin drog vid halv 5 o de e lite tomt nu =/.
Igår vatt mys, vi gjorde drinkar som va mumsibaba! Men vi va lite tjocka i huvvet o använde min nya drink-shaker, vi skulle ju testa den och vi skakade den men i blandningen va de ju cola dvs kolsyra. Då sare typ poff och så började de droppa massa god dricka överallt >_< Så nu är hela golvet mumsigt kladdigt ^^.


Ah, de blev inga donkenpajer denna gången för vi var för tjocka för att gå upp ur sängen. Men snart så fåre göras, man kanske är lite för optimistisk med idéen men de verkar ju så satans gott ^^. jag mena man blir nog så rakkrns glad om man lyckas knäcka donkenpaj- mysteriet ^^ . Gosh! jag blir jääla pepp när jag börjar tänka på den dära underbara friterade pajen som är sänt från himeln för att kunna lösa alla världens problem x).

Äje, de e väll ungefär vad som hänt^^.

Nu vill jag göra nå kul elr bara gå o sova ^^

poooox

Beata

fjöörrrt!

Halupp!

Idag har väll inte hänt så mkt, jag sov länge, tog en promenix på min vanliga runda. duschat o grejjat och nu sitter jag här ^^.
Som sagt, inte så mkt har hänt ^^.

Funderar på att laga mej nått gott idag o kanske hinner med en spelstund innan Robin arrive:ar^^.
frågan är vad man ska laga för nått ^o), gosh! de e svin svårt att komma på nått gott och därför brukar de bli att man till slut sitter o nafsar godis och blir helt enkelt utan nå krubb >_<
Jag tror jag måste införskaffa mej en kokbok med massa god mat!=> Jag ska bli skillad på att laga mat, annorlunda och råball mat helt enkelt! x)

Aje! ni får uppdateringar om hur donkenpaj försökningen funkar och smakar imon elr nått ^^

Pooox

Beata

skjuten rätt i bakverket!!Tänkte lägga in videos där jag bli skjuten rätt i bakverket twice! x) (fast de va ju fler ggr men de blir kanske inte kul o kolla på massa videos me samma syfte XD) 


Jag vet inte direkt om kvaliteten roolzar men jag hoppas iaf att ni ser nått x)


Anywayz så ska jag fixa en sk "jackass"helg snart! Jag fixa massa folk, folk som vill va lika sicka som jag vill och folk som vill va support och en fin utfyllnad ^^. de kommer bli fett nääjz o jag e fett pepp. Jag ska få allt vi gör filmat och fotat, sen kommer jag lägga ut de här också x).

Men här får ni iaf ett smakprov på hur jag e x33.

hare bäst o sov gott festa tungt o vila lungt! =3

Poox

Bäti

söndag

Gosh! jag är helt slut idag! Ändå har jag inte gjort annat än chillat, jag sov länge, käka frulle, spelat ett gammalt tony hawk spel on my ps2^^. Ah sen käka jag igen. Nu ligger jag o e proppmätt och helt utmattad. Jag fattar inte problemet, jag ville ju ha ork till att ta min springonad runda >_<. Hade jag inte haft datorn i knä hade jag nog sovit ett tag nu.

btw så tror jag de inte går att rädda min älskade fritös =(.Jag får helt enkelt köpa en ny då >_<. MJA! de e sjukt som de sjukaste barnet i afrika så beroende av friterad mat jag har bivit! men de e gott som in i fan x). 

Imon ska Robin komma till mej och vi ska testa o göra donken pajer! De blir mums somfään och självklart ska pajerna va fet friterade =3

Nu ska jag nog soffa och drömma sött till underbar death/metalcore! x3 (finns inte många grejjer som slåre, nårra klart men inrte jätte många xD)

Aje! häärääe bäääst!

poox

bäättii

Springonad =>

Galet! Jag tog i så mkt i min springonadrunda (tog den x2) att de började flimmra iögonen så att jag knappt kunde se =( Nu har jag också fått en fet smäll av migrän =(. Så ikväll ska jag tycka synd om mej själv.

När jag väl gick ut och började gå, kom jag på mej själv att jag gick så jädra snabbt att jag nästan sprang. Jag va helt i mina egna tankar och jag blev så inifans peppad av dom. Jag gav allt när jag sprang, ah när jag gick med klart ^^. De va sjukt! Jag va så peppad att jag blev förbannad och de e bra för då blir jag jävligt motiverad =3. Jag tog min runda en gång extra för att jag just vatt så satans pepp. Ville ta en tredje runda men min kropp svek mej =/ Sjukt jobbigt när man e så pass pepp att  man inte vill sluta springa och så blir man sviken av sin egna jävla kropp!! Finns de ingen som vill byta med mej? elr iaf hjälpa mej att orka (A)...

Fack! de smärtar i hjärnan, och jag e så frikkin' pissed på att jag inte orkar mer. Imon får jag se hur jag mår, sånna fall ska jag baskemej ut o springonera mej again =3.

Imon måste jag nog kolla till min fritös, se om man kan rädda den från att dö, elr om de e för sent. Annars måste jag tvinga nån att köpa mej en ny ^^.
aja vi får se hur de går med allt, nu ska jag nog göra mej lite mat (har inte käkat sen min frulle)

poox

Beata

Luppi=)

Halupp =)

Nu är jag vaken och har precis gjort iordning mej för en springonad (springa/promenixxa). Det va längesen nu och jag känner att jag e i fetbehov av de, särskilt efter gårdagens tjockande. Jag har vatt sugen på att ut o springa i evigheter nu men jag har inte vatt motiverad till de eftersom de e sjukt kallt o snöigt hela tidn (iofs äre ju de nu med men jag kan inte vänta längre>_<) + att jag har vatt förskyld sen nyår (är iofs fortfarande det men kan somsagt inte vänta på bättre tider)

Resten av dagen är än så länge ganska oplanerad, de blir väll bara chill idag. Borde göra nått nyttigt idag, typ plugga och städa och sånt tråk men de vetirakkarns om jag vill elr ens orkar ^^.

De blir nog nå mer inlägg senare^^. Nu ska jag som sagt dra ut på min springonad x)

Ching chong gurka!

Beäätää

Nemen hei =3

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/549141/?claim=v69qmbpqn7f">Följ min blogg med bloglovin</a>


Jag känner mej motiverad att fortsätta skriva här ikväll, för denna bloggen är så fin =3.
Den andra vatt skrattretande ful och tråkig.

Jag tänkte också dela med mej av mina nybörjar skillz på att fota och framkalla foton ^^.  Fotot ser mkt bättre ut i verkligheten eftersom att jag tog kort med mobilen på fotot så att jag kunde visa skillzen x). Vill ni se orginalet får ni helt enkelt komma hem till mej ^^.

Detta foto har jag tagit med en analog kamera, sen framkallade jag den all by my self. stolt som en fisk är jag =3Jag tycker ni ska bevaka sönder mej på bloglovin och dyl. också x3

Nesh men har ni nå kul o dela med er får ni och ska ni göra det =3

Poox

Beata

Shenna shenna =)

Yes nu har jag bytt från blogspot till hit (diamondsarentforevercunt.blogspot.com). Denna bloggen känns mkt mysigare och enklare att pilla med ^^.
Lisa (pictureofmind.blogg.se) var min kvinna och hjälpte mej att färga håret och fixa bloggen =3 Hon är dukti =D de e även hon som tar de flesta bilderna på mej ^^.

Btw. vill ni veta mer om mitt förflutna elr om ni vill veta vad som hänt mej dom senaste dagarna (innan idag dvs ^^) elr så får ni besöka min gamla blogg. För jag vet inte om jag orkar älta samma gamla historia om o om igen >_<.


Men nu ska jag göra nå skojs, kanske se en film^^

Häre bääst plootisar!

Beata

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0