Awesome

Jag hade jäkla tur! =D

Imorn blirre farväl i nårra dagar till då I guess. Men de e i ett gott o mumsit syfte ^^.


f.ö. kollar jag på fete gamla avsnitt av Big Brother, elr kollar. De e ju mer fokus på datorn x).
Men fasn va kul de skulle va o uppleva nå sånt! Hade jag haft chansen skulle jag lätt taren o bara satsa allt på o ha så jäkla kul de bara går o ha.

Men shit! Jag kom precis på att jag glömt att fixa den dära "jackass"-helgen som jag har velat ha i evigheter. Bara göra stuff som e sjuka och äckliga med sickt kul folk! Nu ärre ju mestadels åsm väder så att man kan va ute. De lär ju bli kräkor o stuff, jag mena man ska ju inte va spec pryd under en sån helg X>.

Jag vill ha en sån helg och de ska va ganska snat baskemej!

Fresh farts!

Bätikorv!

Hoppas

Oops!
Kommer ni ihåg att Robin smittade mej med förkyldning, tydligen har jag smittat tillbaks de på hanom igen >.<.
Har jag jäkla tur är han inte så sjuk att jag inte kan komma till na imon.

Imon skare åska o blixtra igen, hoppas faktiskt att de blir ganska bullrigt. Fast bara om jag är på rätt plats, inomhus ^^.

Idag har jag f.ö. inte gått nå promenix elr nå =/. Men jag har iaf fixat o donat med mina naglar, nästan lika viktigt vettja ;D
LbönaMAO!

Ska somna tidigt idag har jag bestämt för jag vaknar as jäkla tidgt pga dessa jäkla vägarbeten som bonkar och skakar hela vägen! Längtar sönder till skiten är färdig fixat >_<.

Kärlek!

Bätiböna!

ouch!

Näpp!
Nu måste jag ta hand om städningen =(.
 Det har börjat åska här nu =). Tycker att de e mysigt faktiskt =>. Väntar bara på lite blixtarar och kanske lite regn^^.

Jag är sugen på o laga nått enkelt men ändå lyxigt till mat idag, men har helt clueless =(.
Jag får väll helt enkelt vänta med mat och istället fundera på vad jag vill ha medans jag städar.

Måste iaf ta bort datorn från bena eftersom jag antagligen bränt mej på låret, bränner på mej iaf hela tidn =(.

Ha de åsm!

Bätikorv

HAHAHAve a laugh!

Ahahahahahahaha!

Jag sitter o hare major tard-tråkigt så jag råkade hitta Super Retarded Dog @ youtube.
Rofl xd.Men de e åsm ^^.
Bara att jag inte orkar städa klart, men har ju hela dagn påmi =)

Have a laugh!

Bätikorv!

rund boll och g'natt!

Hohoo jaja!

Nu är Bätiböna fetegete trött!
Jag som funderade på att se en film men de orkar man inte =/.

Idag har jag insett att jag måste, MÅSTE börja träna och äta nyttigare. Ser för satans ut som en rundboll med köttiga ben!
Imon måste de bli antingen lång promenix elr långt spring =(.
Önskar att jag iaf kan bli så smal som jag vatt i höstas/julas.

Imon skas de också städas färdigt=/. Inga roliga stunder dehär =(.

Aja!

Good night, sleep tight and don't let the bedbugs bite.
And if the do squeeze them tight so the won't come another night!
Så tror jag den lilla söta ramsan går, men dunno!^^


Kräääm!

BätikorvBöna
Hi everybody!

Idag har vatt en chillböna dag, sov hyfsat länge idag, wohoo! (undrar vad som var fel förra veckan ^o) ). Jag har dock dammat hela huset, bara golven kvar nu, fårse om jag tarom ikväll elr imon. Mitt i dammninen tog jag en stund sola-pause, vilket va quite åsm! Hoppas på att jag har blivit mktmkt brunkorv, kommer iaf inte få fula linjer eftersom att jag e pretty much naked när jag solar ^^. Både snyggare bränna och mkt skönare =).
Efter solandet blev de back till dammandet, fasn de e uttröttande som attans! Känner också attjag har fått värmeslag elr nå, för jag kan knappt titta utan att jag mår kräkenilla =/.
Har dock blivit lite bättre nu eftersom jag pillrat i mej Ipren^^.
Så alldeles strax ska det avsmakas en matig sallas men först ska jag hänga tvätt =(.

Ha de tottly åsm!

Bätikorv!

WOW vilken kalas vecka!

Hallupp!
Galet länge sen nu, nästan en vecka!

Som jag nästan alltid brukar starta mina inlägg, så har Robin åkt hem.
Vi hade helgen hemma för oss själva. vilket vatt galet skönt =). Dock så failade maten 2 av 3 dagar =(. Elr inte total fail men i stort sätt. I lördas grillade vi och till de stekte/"friterade" vi pommes, men av nån anledning blev de bara skrutt av det. Ingen aning varför. Och idag beställde vi pizza och jälvklart vatt de fel på min pizzjävel som vanligt! Så jag ringde till dom, klagade och grejer, så nästa gång ska jag få gratis pizza (om dom nu kommer ihåg det >_<).

Hemma hos Robin däremot ska ni få höra!
Robin  satte sig vid datorn och skulle spela WOW, jag som är ganska van vid detta betéendet och vatt ganska trött på att han skulle sitta där i evigheter satte mej på na och tog över hans gubbe för att se vad som va så jäkla kul mét.
Hela allt slutade med att jag gjorde en egen gubbe, tyckte alltså de va jäkla roligt! Så inom en snar framtid ska jag nog själv köpa mej alla spelen o stuff ^^. Tror dock inte att jag hade varken fattat elr tyckt de va spec kul om inte Robin hade suttit med mej och varit min WOW-ordbok^^. Nått som e åsm är att de inte bara e jag som tyckere e kul att jag spelar, Robin sat själv att han tyckte de o blev nästan lite stolt =4. Fast sen kan han ju ha sagt det för att va den snällkorven han är ^^.


Dock tror jag att de har vatt nå fel med mej denna veckan. Robin och jag har typ bytt "egenskaper"(elr va fasn man ska kalla de.) De brukar va Robin som e trött om kvällarna/nätterna och jag pigg. Denna veckan tvärt om, jag har typ somnat så fort jag suttit still. Och vaknat tidigt som fasn bara för att de e så jäkla varmt i rummet =(. De har ju som ni såg nyss vatt jag som spelat wow o inte Robin. Fast de va iofs e dag då de va så^^. Fast han peppar att jag ska spela mer när jag åker till na om nårra dar =3.
Fast Robin har inte lyckats byta sin chill-och-lathet med det jag har (vad fasn man ska kalla det jag har för nått ^^)aop! Imon blire nog storstädning i huset igen =<. Kanske delar upp de på månda-tisda denna veckan eftersom vädret är <3.

Fårse lite!

Ett kärleken!

Rent men helt slut

Nu har jag städat färdigt hela jäkla huset!
Cepe vad mkt pryttel o småskit de e över varenda minsa millimeter typ >_<. Överallt äre nån prydnad elr nåp annan skit som tar upp damm och plats =(. Så fort man trodde man nästan var klar såg man att de fanns fler rum i huset som inte vatt städade. Hela tiden! Fanns knappt nån ände! Förrän nu typ.

Ok, har inte städat helt sen 11.30 men  nästan!
Sov dock i ca 4h efter jag dammat klart, inte ute i solen som jag hade velat (eftersom den förbaskade saken vatt bakom massa moln hela tidn >_<) men imin säng! Skönt som fan, må jag säg!

Är still sjuk, nu sjuk som ett as bara =(. Kan knappt leva så sjuk är jag! Men måste bli tillräckligt frisk till imon så jag kan träffa min Käre mumskorv =3.

Fasn! Är helt utmattad i kroppen, ska nog gå o nattlinana snart, baskemej va tråkigt! =(.

Yes, ingen som har nå kul o uppmuntrande att dela med sig av??

Kärlek!

Bätikorv

Kom fram soljävel!

Hopp!
Nu har jag dammat färdigt och tro fan att soljävlen har gått i moln. Ett stort jäkla moln också! Nu hare också blivit kallt somfan. Fan vilken underbar dag!

Kanske att man ska äta lite frukost, sen fortsätta med städjävlen =(.

Ha de!

Bätikorv

damm och expriment

Hejsanhåjsan!

Nu har jag snart dammat klart i huset, det betyder att snart blire solen en stund =). Sen måste jag dammsuga och diska golven elr vad de heter =<.

När jag kommer ut i solen ska jag exprimentera med mitt blonda. Jag vill ha det ännu blondare, skulle testat med citron påde men hade självklart ingen. Så ska testa med bara basam i. Hoppas de funkar ^^.

Fan de e verkligen frestande att springa ut till solen nu. Men jag måste städa =(.

Yes, yes. Nu ska jag ta tag i  de sista dammet.

EN love!

Bätikorv

Edward Scissorhands

HIhihi!
Sittter och kollar på Edward Scissorhands, kollade på den igår med Robin också. Älskar, Älskar den filmen!!
Älskar Tim Burtons verk, älskar Johnny Depps acting. Älskar deras sammarbete, resultaten, ALLT!JApp nu vet ni =>.

När filmen är slut äre sov, eftersom jag måste va en böna och städa =<<<.

Yes, chingifjong på er!

Bätikorv!

Snefylla, bullbak och picknick

Heeioooo!

Nu ska jag starx äta jordgubbar, sen blirre film och tjock skulle jag tro^^.

Robin åkte hem innan, efter att vi hade picknick vid sjön =). De va mysigt som vanligt, Lustigt väder bara. När solen är framme äre varmt o åsm, men nären går i moln blirre svin kallt och de börjar blåsa =(.I lördas vare tänkt att vi skulle ha picknick, jag o Robin men vi låg i sängen nästan hela dagen. Sen bakade vi bullar den tiden vi inte låg i sängen typ ^^. Cepe goda blev dom I must say =). Blir galet glad och stolt över Robin att han lär sig och blir kunnig i köket =>.


Jag tror inte det finns nån finare än Robin faktiskt! =>


Fredan blev fackad, jag hade tatt massa alvedon och annan medicin för att jag vatt sjuk, drack inte så mkt men fick typ fet snefylla. Jag kände mej ensam och gick ifrån festen, skulle åka hem men kom 1 minut försent. Så jag satt där o väntade på nästa buss som gick 2 timmar senare. Kallt som fan vare och helt plötsligt kom Robin som letade efter mej. Sötsak är han =). Vi gick tillbaka till festen och och tog bussen hem latzor. Hände inte så mkt på festen, lamt som fan i början, sen efter min runaway vare mer liv. Fick en körsbörstomat kastad i tinningen, de blev många tomater kastade måste jag säga.

Aja nu ska jag försöka att göra nå vettigt, Imon blirre nog sola + storstädning i hela huset!

Fred!
Bätikorv

Sicken midsommar!

Tjenis!

Snart drar jag till stan, vet inte riktigt vad som kommer hända. Ingen har någon koll, men blir de fail så dras jag o Robin hem och grillar och myser istället ^^.
Idag kommer jag nog heller inte dricka så mkt, är still sjuk + att jag inte är galet sugen påt idag heller =/. Ovanligt äre, men sånna dagar behövs dom med.

Fasn! de e ju dåligt väder! Man vet inte riktigt vad man ska ha på sig nu ju =(.

Aja får kolla en gång till i garderoben.

Ha de kalas!

Bätikorv

Midsommar kan bli inställt!

Booo!

På bara nårra timmar har jag börjat bli massa småsjuk=(.
Hoppas bara man är pepp imon, frisk med andra ord xJ.
Men atm verkar de inte som om Bätikorv får fira midsommar at all =(


Kulkulcykelhjul!

Nu ska jag lägga mej o sova, tycka synd om mej själv och försöka bli av med det dumma sjuka >_<.

One kärlek!

Bätikorv

MumsRobin, jäklabusstider osvosv

Tjofräääs!

Nu har jag kommit hem från Robinmums =>
Han blev typ sjuk igår (värre idag) och nu tror jag att jag blivit smittat jag också.
Så kanske att de bara blir vi som firar midsommar imorn, annars blirre nog bara ferre i stadn skulle jag tro.

Dessa dagar jag har vatt borta, har de inte hänt mer än vad det brukar. Mys osvosvosv.

När jag stod på busshpl idag gick det förbi en pappa med sina 3 små barn.
Haha en av barnen va lite söt XD
Pojken; Pappa, jag ska börja spela fotboll när jag blir stor.
Pojken; Du pappaa, när man är stor och spelar fotboll, måste man ha barn då?
Pappan; Vaaa?!
Pojken; När man är stor och spelar fotboll, måste man ha barn då?
Pappan; Haha, Nää, det är frivilligt om man vill ha det.

När jag kommer till stationen och ska precis hoppa på min andra buss, kommer min tykna jäkla busschaffis och är en böld i röven. Med en äcklig jävla attityd säger han att den bussen jag ska ta bara går vinter tid. Fan jag hatar folk som är tykna och äckliga! Han kunde sagt de trevligt. + att jag e cepe trött på att inte alla bussarna går med samma tider 24/7.
Helvete! Folk åker väll förfan lika mkt buss året runt! Hur komplicerat är de att följa samma schema 24/7.

Sen när jag satt och väntade läste jag lite Gomorra samtidigt som jag lyssnar på musik, råkar sedan somna bakom mina shades. Vaknar sedan av en snubbe som sitter jämte mej och börjar stöta på mej. ROFL!
Jag sitter och sover, helt skababi! Kan man inte få va ifred då!? Fasn inte första gången de händer >_<.
Tur att de e enkelt att bli av med dom =3.

Nä nu börjar jag bli sjuk, så nu ska jag vila mej lite tror jag +_+.

FREDzooorz!

Bätibanan(klapp,klapp) Bätibanan(klappklapp) bätibanan,bätibanan,bätibanan  (klappklapp) =>

Nya ord = ordbok och korsord för många

Hahaha!
Glömde skriva att mina homies tycker de e som att lösa korsord när dom pratar med mej XD.
Jag har länge hört att de e svårt o fatta allt jag skriver, men att jag pratar sick hade jag ingen aning om XD.
Jag trodde alla förstod vad jag säger, elr iaf nästan alla XD.
Jag använder m¨ånga ord som jag hakat upp mej på, som böna, korv osvosv. Och dom orden använder jag till allt i stort sätt ^^. Dom har många meningar, positivt,negativt, i låtar osvosv. ^^.
Jag hittar på nya ord (vilket jag vanligtvis är omedveten om) så folk tycker att jag borde skriva en Bätibönaordbok ^^.
HIHI, kanske jag bode göra nån dag, om jag vet att de e värt det. Vilket betyder om jag vet att jag kommer tjäna Moneh påt x).

Fast ni måste hålla med om att språket här i bloggen har blivit mer svennigt och följer alla jäkla ordlagar mer nu, aaight?!
Ganska tråkigt i min smak. Men de e ju alltid roligt om folk gettar vad jag skriver.

Nu ska jag gå o va en böna i sängen o bara längta in tisdan!
Woowoo!

Fleeed! (kines som sa't)

Bätikorvkalas!

update

Heiheiheeeei!

Ska snart springa in i duschen sen föna håret o grejja + early sleep idag. Ska upp tidigt,tidigt sen ta bussen till min Robinkorv =>.
Längtar sönder, för jag saknar honom så de e stört!

Fan! jag e galet trött =(. Har gått upp tidigt i flera dagar, på nätterna har jag knappt sovi något =(. Så ska nog tvinga mejsjälv sova inatt, annars får jag banka mej i huvudt tills jag domnar och smådör ^^.

Nejmenhej,nu måste jag springa till min dusch o blaska!

One loff!

Bätikorv

Stan idag. Öland på midsommar?

Har kommit hem från stan nu, blev inte ateljén nånting må jag säga. De enda som hände va typ att vi köpte glass.
Spenderade flera timmar i stan och glass vad det som hände. ROFL XD.
Aja men det vatt mysigt iaf =>.

Har fått frågan om att hänka till Öland på midsommar. Skulle va kul o dra dit en jäkla hög människor och ha de rikti skoj=).
Jag blir lite pepp på tanken, hoppas bara det blir av elr att nå annat kul händer =>.

Nu ska jag käkekorva mej.
BRB!

Bätikorv

Drar till stan

hallåååe!

Springer mellan spegeln och datorn, donar och grejjar för jag ska dra in till stan o träffa mina små bönor =>.
Ska bli mysigt, men känner dock no inspiration till o måla i ateljén =<, de blir nog bara o springa runt o underhålla världen idag =>. Men det e ju också quite åsm, möhöhö =>.

Nu måste jag bara bestämma mej what to wear =<. Bööönalol!

En kärlek!

Bätikorv!

några bilder från studiofotograferingen

Heieieieieeeeeiiii (låter som en ambulans)!

Sitter o är en bönakorv!
Nothin to do =/. funderardunderar på att leta efter nå kul o göra. Men vad kan råkas finnas ^o)?!
Jag ska vänta med o se min loffiefilm tills Robin kommer hem på tisda =>. Jag som f.ö. längtar sönder still!!! Men imon ärre måndag o sen ärre tisdag o Robin kommer ganska tidigt på tisda så jag är en lycklig bönakorv för detta =>.
Tänker baskemej inte låta honom ens få lämna det rummet  jag är i på flera evigheters evigheter, elr hur tänkte jag nu? ^o)?
Jag tänkte att jag måste va i samma rum som na i flera evigheter, så tänkte jag! =>  Blir förvirrar av mejsjälv ibland, elr egentligen för det mesta. AJa böna! Jag lever iaf XD.

Lisabönan (www.pictrureofmind.blogg.se) Skickade pics till mej ganska precis från fotograferingen i studion som jag tjatat sönder mej på här i bloggen det senaste XD. Mer bilder kommer hoppningsvis latzor nån gång, när jag själv fått fler dvs XDLisa är kuuuung! Känner mej dock so ett fläskberg =( Och det e mitt fel! absolut inte ditt Lisa. Mitt fett, du är kung!
Men nu i sommar ska fläsk bli baconstrimla ist, hoppningsvis iaf XD. Svårto bli de när man tjockar sönder sig med Robindarl x> LOdL!

F.ö. sitter Lisa o jag nu o bästämmer att vi ska gå minst 40 000 steg på min stegräknare snart =>. heja oss, right =>!

Nu har jag la inge mer o skriva förutom att jag ska ringa Robin o hoppas på att jag kommer höra vad han säger =>.

Pussidull!

Bätikorv

Ateljén imon

Heeeeiiioooo!

Skulle bara informera om att imon blirre mys. De blir o träffa mina mumsikorvar, sitta i ateljén och måla tavlor för fulla livet =>. Kanske stana elr fika elr nå, vad vet jag ^^. Hoppas vädret roolzar i vart fall =>.
Om nån av mina korvar vill hänka så är det givetvis underbart mumsigt om ni just hänkar =>. Vi ska träffs mellan 15-15.30 på Norrtan. I wants you to come! =)Här är en bättre bild på tavlan Nea gav mej för nårra veckor sen x). Fiiiien =>>>.

Pussibollen!

Bätikorv

Dagens köp, nästan en ny garderob!

Tjofräääs!

Nu har jag ganska precis kommit hem. Har bara vatt hemma och hunnit klippa prislappar typ ^^.
Gosh! Jag är dödstrött, känns som jag är utrotningshotad >_>.

Aja, de blev lite köpt iaf^^. Har dock aldrig i hela mitt liv köpt så lite underkläder in my life! =<.
Köpte heller inget från herravdelningen som jag brukar =<... Elr jo ETT par strumpor >_>.
Blev lite besviken på hela allt. Fast, efter denna trippen känns jag aningens mer kvinnlig, även om de inte blev så mkt undissar XD.
Blir dock pissed på att jag kunde köpt mera bara att vartenda jälla plagg jag hittade fanns i size fat bara! Allt över 40. Själv måste jag ha 34/36 och just dom stl va såklart cepe slut =<.
Fett kasst urval av undissar och strumpor också måste jag säga! =<. BIG BOOO till detta!!! =<<<

Kalisifjongissar till Robin =) och annat random mys. Hittade en av mina favfilmer till billigt pris. Bäti goes round n' round of joy x3!!Sen kom systra mi hem från Mallorca igår, Brun som ett as o hela kittet. Köpt loads of stuff. Faktiskt så fick jag en parfym av na =). Hade jag aldrig kunnat tro! Luktade inte mkt, men just tanken vatt god =)Så nu har ni typ underhållning för hela kvällen och natten XD.

FUnderar på att sova sönder mej atm. Har inte sovit mkt varken inatt elr nått i bilen =(.
Ska också städa och rensa i min garderob så jag får plats med kläderna, har jag tur kanske jag hittar nått kul som jag råkat glömma bort ^^.

Ha de tottly åsm mina bönor!

Bätikorv

Gekås imorn!

Hejsanhoppsan bönablogg!

Nu, bestämde sig papa att säga att han o jag ska till Gekås imorn. Kl är 23.55. Åsm! Bra där, nu ärre försent att få med Raisa =<.
Jag gillar inte detta! Vill va mer förberedd. Böööna!
Aja, men de blir iaf bara papi och jag. Hoppas jag får en jälla tur o att de finns massa snyggishhafen kläder. Men jag brukar va den männskan som inte har tur >_<.
Fast iofs har inga höga förväntningar påt. Tycker bara det ska bli skönt med sysselsättning^^. Får analböna när jag inte har ett skit o göra =S. + Att på Gekås går man mkt och hela tidn, vilket betyder att jag kommer få många steg på stegräknarn. Wohoo x3.

Ah, böna! Nu måste jag väll gå o sovenhafa mej eftersom vi ska åka kl.8.00 imon. SICK!

Fredekorv!

Bätiböna!

Bild på mitt afro

ROfl!

Yes, nu ska ni få se mitt afro, wohoo!Inte direkt som jag ville ha det, ganska mkt som jag inte ville ha det =/. Men de e svårt att få snyggt afro när man inte har afro.  Ska nog kanske krusa det lite till, av nån anledning har det krusiga kinda disappeared =(.
Men de e såhär de kan gå när man får tråkiga tider här i världen.

Yeaps. Nu ska jag va en böna!
Elr kanske snart va en böna, tro det elr ej, men jag e nästan lite hungrig atm. Darn! Har inte känt hungerkänslor på riktigt riktigt många år =S. SICK!

Buliböna!

Bätikorv!

Afro och ny design snart

Joddliiiedoo!

Nu håller jag på att dona med mitt hår, sitter och leker med den, testade att försöka göra afro, elr testar still ^^. De blir inte riktigt så jag hade hoppats på. Alltså ingen riktig fräsig curly/krusigboll =/. Men en boll har jag XD.

Lisa (min ängel), sitter och pillar med min blogdesign och att redigera pics från senaste studiofotningen. Hoppas att de blir åsm, vilket jag garanterat tror att de blir =>. Ska bli SICKT najs att se måste jag säga =3.

Yes, Yes. Nu ska jag pilla vidare.
Kommer skriva mer här latzor dudes!
De e chill!

Fred!

Bätikorv

Blivande tatuering fo sho

btw!
Jag har hittat en tatuering jag ska göra, kan bli the no one. Men fårse. Ska iaf börja me en major åsm.Jag roflar sönder XD.

Nu vet ni!

Back till att tycka synd om mej själv.


Peas!

Hahahaha XD

Bätikorv

Refresh på allt =>

domdidomdooom!

Jag sitter och fnissar lite, fick bilderna från studiofotningen av Lisa idag. Höll på o kolla igenom dom innan för att se vilka jag ville ha redigerade men somnade då. Så jag kollar nu. En del bilder e as roliga att titta på, andra kanske jag gömmer mej ifrån att se XD. Jag mena på vissa bilder skojar vi runt och jag snurrar titsen o hela fadderullan XD.

Jag tänker inte visa nårra sånna pics till er dock ^^. Tänker heller inte visa oredigerade pics, med tanke på att Lisa ska ha kvar sitt goda rykte x).

Men har jag tur blirre bilder utlagda imorn, har jag riktigt tur kanske jag t.o.m. får fräscha och fräsiga ändringar på hela bloggen. Men då måste jag va riktigt hygglo mot min skönaböna =). Ska nog bjuda hit na på lite fika nån dag, hoppas det uppskattas ^^.

Imon hade jag tänkt att tycka lite synd om mej själv för att jag är utan Robin och kommer va det i hundra år nästan =(.
Fast sen tänkte jag också prova på att ha afro x3. så ska pilla med det stora delar av dagen. Om jag lyckas få afro, ska ni nog få se bild påt, tihii. Busigt gott folk, busigt!

Nehäpp. Jag ska nog börja tycka synd om mej.......NU!

Floppiknoppen!

Bätikorv

Skänk mej pengar elr säg vem man ska behöva döda!

Vem ska man behöva döda för att få bli rik?!
Var jag än befinner mej ska man köpa saker elr vill man ha en massa saker.
Idag gick jag o mina homies på stan. Fanns galet mkt som jag hade velat köpa. Men fasn, kan inte köpa ett skit för att jag e broke och kommer vara det precis hela jävla sommaren.
Atm, sitter jag och kollar på dropdeads site (http://www.iheartdropdead.com). Jag drägglar sönder på dom kläderna! Dom e SICKzor! Och nu hare kommit in nya kläder. Som sagt, vem ska man döda för att få pengar?!

Yes, dessa och massa, massa fler måste införskaffas latzor on, när jag (antagligen) har horat runt bland gatorna.

F.ö. Har dagen och gårdagen vatt brao =>. Igår vatt de bäst, vilket betyder Robinmys. Kommer inte få träffa honom på typ en vecka nu p.g.a dreamhack. Jag är en böna och saknar honom redan>_< kommer inte överleva en vecka!! INSANE ju!.
Men måndag tisdag blir nog iaf stan, måla i ateljén o bara umgås med homiesarna. Hålla mej sysselsatt som sagt XD.

Aop, nu ska jag käka pizza sen ska jag fundera ut vem jag måste döda för att bli rik >_<. En del folk hare jävligt bra, bara glider på sina jävla räkmackor =(. Funderar fan för att göra en tyckasyndommej-insamling. Tror ni de hade funkat?

Fred! (oooch skäänk Bätätii massa pengaaar, de e din inre röst som talar, lyssna på mej)

Bätikorv

Foto idag

Tjoflöjt!

Idag har vatt en chill dag, men lång. Den enda lektionen jag behövde anstränga mej på var på fotot, då jag o fluff va i studion för att han behövde ljussättningsbilder till redovisning. Men de va nå fel på kameran så bilderna blev böna =/.
Men jag hade inte allf för mkt energi att va framför kameran idag, så jag lekte retard och pervert, Som jag tydligen är ganska åsm på att va xd. Jaa, Lisa hade du vatt där hade du fått se mej dräggla igen XD. Känner att jag gör det pretty often atm. Men de e både kul och skönt o spela tard X).

Bilderna blev kassa, men dilligaf!

Åh just ja! Innan vi gick till studion träffade jag på Nea med hennes vackra o tottly Åsm tavla hon har målat.


Imon, imon, imooon ärre torsdag =333.
Kort,kort dag och massa mys med Robin =>. Kan knapp bli bättre =>.
Imon ska jag också baka min famous cocosknäcktäcke kladdkaka efter att folk har önskat den till knytkalaset vi ska ha i klassen på freda =>. MYS!

Nu ska jag letaefter roliga grejer att ha i mobilen eftersom jag har tröttnat på den. F.ö måste jag också lämna in min förbannade telefon på lagning Eftersom den e cepeböna =<. Jag har lix inte haft den så jätte länge =<.

Aja, böl, böl. Nu vet ni

Ha de greääät!

Bätikorv

Gammal favorit bland folket

Domdidomdooom!

Sitter nu och korvar mej med min minsta lilla doggiedog, galet hur Bätatig hon har blivit. ÅSM =>.

Imon bli en lång dag, men inte spec jobbig skulle jag inte tro ^^.
Imon har Lisakorven promisat mej nya pics från studiofotningen senast =>. Hoppas, hoppas på att dom blev great =).

Innan idag tyckte Robin med utropstecken att jag skulle lägga ut mer pics på jaget, men har inga nya bilder. Men för att inte va en böna ger jag er och spec dej Robindarl en gammal bild. Den verkas också vara en favorit som jag har upplevt det bland folket^^.
Bilden är också tagen av Lisa (www.pictureofmind.blogg.se)Hoppas starkt på att bilderna jag får imorn är ÅSMom! Hoppas med mej vettja! =>

Nu har jag verkligen inge o göra, så funderar på att natta min bäbis vovve och kanske försöka läsa mej igenom Gomorra ^^.

Btw, snart ärre torsda och jag längtar sönder! Mysa med Robidobin är det bästa som finns, yes idd =>.

Fred!

Bätikorv

Slarvig och olydig

Tjöblööö!

Jag är trött o varmkorv.
Har vatt en kort dag idag, men hade prov i matte som jag inte pluggat till. För att inte ha pluggat kändes de la ok. Förutom att jag va cepeböna slarvig och missade viktigheter =<.
Aja, dilligaf!

Jag har pillat lite lite på min klänning, nu ärre bara att sy upp den en evighet vilket kommer die me sönder för de e galet bönigt =<.

F.ö. var de inte bara slarvigheter i matten, NOPE! De räcker inte me o va inriktad slavriv på en grej. Hell NOE!

Idag råkade jag låsa in mine keys i skåpen, så då fick jag vänta i evigheter på att våra retard vaktmästare skulle komma o knipsa upp låset, men han hade viktigare grejer o göra. T.ex ladda sin mobil och vänta på vattenkrig. Hmmm. OK! Åsm.
Men sen kom en annan snubbie o hjälpte mej tillslut.Idag fick vi också utvärdera en lärare som ingen gillar.
Vi va inte snälla alls inte X>

Hööhöhö!

Aop men nu ska jag gotta ner mej i tjockigheter o se om Paris Hiltons bff grej e nå o se, sen Desperate =>

Yskebyskeböna!

Bätikorv

Hoppas på brunt

BönaBöönaBööönakorv =<.

Jag har inte ens öppnat boken. Jag gör verkligen precis allt för att undvika den äkliga matten =<.
Jag gick enda till solstudion för att se om jag är en sån person som blir brun elr inte, för jag tycker inte att jag ens blir aningens brun, inte ens beige typ XD. Så jag testade en stund, men har inte kollat i spegeln än för att se resultat.Sen kollade jag min stegräknare, och jag saknade nårra steg så då gick jag en jäkla massa omvägar för att komma hem XD.

 Nä nu basklar måste jag plugga tror jag =<. Buuhuu! tyck synd om mej! sen heja på mej kl. 11 imorn =>.

Fred!

Bätikorv

hiho, hemligheter

Tjohoppla!

Idag har inte hänt mkt, vatt en chill dag.

Sitter och syr på min klänning atm istället för att plugga matte =/.
Fan jag måste börja med pluggandet, har prov imon och har inte ens öppnat bokgifflen än =<.
Men jag vill ha min klänning klar. den är iofs så gott som klar de e bara lite tjofs o tofs kvar pån.

Nu ska jag göra nå hemlish, hihi =>.
Sen måste jag plugga.
Böna, böna, Bönabönabööönaaaaa!

Tjoflööjt!

Bätikorv

byebye babydreads

Halluuuepp!

Glöm det jag skrev igår om att jag kommer få en chill vecka. Redan har jag fått va en slav @ home =<.
Jag är galet trött påt och nästan önskar att jag kan bli riktigt handikappad ibland.

Förutom att jag slavat har jag även röstat idag =).

Snart ska jag käki rabarberpaj, färga håret och plugga analböna matte =<. Orkar de egentligen inte men måste fanimej detta =<.

Egentligen orkar jag inte färga håret heller eftersom att de e så mycket förberedelser med de. Jag måste borsta ut alla mina tovor a.k.a babydreads. Jag gillar de inte =< dels för att de e jobbigt att borsta ut men mest för att jag gillar dom korvarna och de e jobbigt att behöva vänta lääänge för att få tillbaks dom =<. Sen måste jag också separera de svarta med mitt blonda, de e inte kul. Det är pilligt och sen är man så galet orolig att de ska komma svart färg in till de blonda, både under färgningen ach urtvättningen. Sen räcker det inte med att va orolig en gång, nej fasn heller! Den förbaskade färgen kan färga av sig på mitt blonda i flera jälla duschar efteråt =<.

Aja, nu ska jag iaf börja ta farväl av mina dreadzorz och sen börja få ut dom =<.

Ha de korv!

Bätiböna

Kalasvecka

Hupplahopp!

Jag är hemma nu, har vatt de i nån timme elr 2. Måste säga att jag inte gillar de riktigt. Fast denna veckan kommer nog bli bättre än vad mina veckor brukar va hemma i huset. Min lilla apa till syster åkte till Mallorca idag. Skönt att bli av med henne även om de har varit fete mkt dålig behandling hemma. Mina folks har köpt sönder sig med grejer, kläder och skor till henne, hon får en resa + massa "fickpengar". Jag har inte fått ett jälla skit. Och dom anser att behandlingen mellan oss syskon är jämn. Hell NO! säger jag, elr faktiskt skriker jag ut. Fett trött på de, men hursomhelst kan denna veckan bli bättre än vad dom brukar vara.

Denna veckan som vatt, va mysig ofc. När man va i skolan gick man bara och längtade hem för att få träffa och mysa med Robin. Igår blev det lite för lång längtan och för stor saknad. Jag slutade kl. 12 men åkte lite efter 2. Robin skulle kommit hem vid 7 men kom lite innan 9, Jag hoppas ni förstår hur painful de va för mej att behöva vänta så länge på nån man längtat efter hela dagn?!
Aja men vi har haft det riktigt mysigt dessa dagar och jag ville egentligen att dom skulle stå stilla ett tag^^.

I fredas vatt de även piratdag i skolan. de hade fiskedamm och guldmynt gömmor som man skulle hitta så många som möjligt, den som hade flest skulle vinna ett pris. Min klass var riktigt duktiga och alla blev sånna tävlingsmänniskor ^^. Vi fick in 190 st, vi låg först ett tag men jag tror inte det räkte iaf=/. men vi får se.

Aja nu ska jag tjockenhafa meei!

See ya!

Korvkorvbätikorv!

Behövde inte vänta länge

Hahaha!

Jag behövde baskemej inte vänta länge =D. Nu både åskar de och blixtrar det för fullt.
Och nära äre. Vågar ju knappt sätta igång min symaskin igen >_<.

Men när de slutat bullra o blinka ska jag ut o andas frisk och härlig luft iaf =>..

Ching i bollen på er!

Bätikorv

Sitter och syr på verandan

Huula!

Nu har jag vatt hemma aningens stund, har ätat o vilat men nu har jag laddat med musik o grejjer för nu hade jag tänkt sy liten sväng =).Vill ha lite nya grejjer och eftersom ekonomin är på botten får jag görat själv =/.
Borde egentligen plugga, men de orkar jag inte, har sån baskad huvudvärk som man får när de är åska i luften. Så nu har jag plockat upp symaskinen på verandan, har musiken bakom mej och bara väntar på åskan medans jag syr =).

Ska också sy kuddar till min orientaliska balkong jag ska throwa nån dag snart. Har även tänkt att jag ska bygga och måla en soffa/bänkgrej. Men får se hur de kommer gå med det ^^.

Yes, Yes. Men nu måste jag komma igång med mitt syande =).

Kärlek!

Bätiboll


Hjälp mej rymma

Tjenis boll!

Nu sitter jag på kulturhistoria lektion och längtar härifrån.
Om en timme elr nå börjar min idrottslektion sen blirre hem och förhoppningsvis sola samtidigt som jag ska plugga.

Åhh! crap! jag är galet rastlös. Vill inte bara sittar ner atm =<. Booo!

Farväl för stunden!

Bätibanan

tramp, tramp och nya pics

Nu har jag vart ute och promenerat min lång runda men min lillsta vovvie, Märta.
Min stegräknare har börjat bli cepeböna. Den räknade inte nårra tusen steg nu på rundan. Jag vet nämligen att rundan är ca 10.000  steg och den räknade knappt hälften =<. Men klarade mej anywayz så min gubbe på räknarn blev grön ^^.

Gick också och tog lite pics, här kommer nårra =)  ;Sås nu orkar jag inte lägga upp mera ^^.

Ha de knaskalas!

Bätiböna

Nya smaken va sick!

Ching!

Har suttit ute i 5 min sen jag kom hem, nu gör jag pancakes, va nårra veckor sen nu eh? ^^

YUM!


Tidigare idag sprang(sprang och sprang, vi gick) jag, Nea, Maria ner på stan, då råkade vi springa på Lisakorven. Köpte ny hårfärg och nytt smink. Vi köpte också Den nya smaken av Marabou som va the main part att vi gick på stan^^, den hade frystorkade jordgubbar i sig. Lät inte gott men spännande. När vi öppnade chokladen kände man direkt en underbar och stark lukt av sommar och jordgubbar. Den smakade likadant som den luktade och jag rekomenderar att ni ska smakan. Sick varen! =>.När jag käkat upp mina pancakes och chillat lite blirre lång promenix fo shizl. Måsta ha massa, massa steg helt enkelt ^^.

Yes,yes. Nu får ni harre kanonis o inte sakna mej way too much^^.

Bätikorv


varm som bubblan och ny smak

shooobiie!

vaknade vid 9 idag, kollade tempen, den va redan då vid 22 grader i skuggan. SICK!
När jag promenerade ner till bussen luktade de rabarber, yum!

Nu sitter jag iaf i skolan och håller på med en statistisk undersökning på matte B lektionen. Booo!

Snart ska jag sy min klänning. och efter de ska jag gå o köpa Marabous nya choklad med jordgubbsbitar i. hii. Sen blirre tjock i solen och en promenix later on!

Åsym!

Ha de kalas knas!

Bätiböna

RSS 2.0