Hårtips?!

Analkorv!

Nu känns det dags att ändra lite på sig. Måste färga håret, så kanske att man ska ändra sin färg och form. Just nu är jag jäkla förbannad på mitt hår =<. Har bestämt att jag inte får klippa mej förrän det är långt (enligt mej ^^). Och mellan mitt hår blir till långt är det för jäkla sorgligt och jag gillar det inte alls. Därav att jag håller på att klippa mej varannan vecka ^^.

Jag är som sagt sugen på en förändring, men jag vet inte hur. Vill inte ändra mitt hår till tråkigt =<. Men just nu är jag clueless.

Tips på hur jag ska fixa det?! =)



Kolla hur jäkla äckligt brun,grått,blått det "blonda" är =((. Jäkla blåsvarta färg som ska färga av sig varje jäkla dusch =<<<.
Jäkligt sorgligt är mitt fula lilla hår, men blir det ingen ändring får jag bleka och svarta det ännu en gång.... Jag gillar det, mitt hår. Men jäkla vad krångligt och tråkigt det är att dona iordning det =(.

Som sagt TIPS PLZ?!?!

Kärlek!

Bätiböna!

Hjärndöd och utmattad.

Vek och utmattad känner jag mej idag.
En känsla som jag på sitt lilla speciella vis gillar.

Hade ett ganska ordentligt träningspass i skolan idag. Och nr man inte käkat nått så blir det att man känner sig svag oc utmattad.
Dock är det inte så jäkla kul att jag blev så jäkla dödstrött!

Så nu ska jag power napa en stund sen måste jag plugga sönder innan jag får äta tårta... Brodern min fyller år och mja, när nån fyller år brukar man tjocka tårta... Jag som hade tänkt bli nyttig -.-. Men man får ju kompensera maten då.

F.ö så var hela hallen full av mossa när jag kom hem, Märta hade haft tråkigt och lekt sönder sig på juldekorationerna..Jag önskar också jag fick stöka ner och förstöra saker utan att få skäll och skit för det och slippa städningen. Känns så enkelt att va hund...

Kärlek!

Bätiböna!

A failure to control me...

...Känns som om det stämmer in ganska bra, jag menar med min rubrik.

Jag menar även att texten i låten passar in med mej på sitt lilla vis.

Kör en gammal klassiker idag =). Var lite sugen på cky idag faktiskt. Imon blir det kanske lite av deras flummiga jullåtar XD.

Men idag blir det iaf "tripled manic state" 8D



Lyssna på texten, den är <3!

Nu måste jag plugga, BUHHUHUHUUUUUU >=CC....

Kärlek!

Bätiböna!

Husmor?

Fock!

Jag har gjort massa nyttiga saker idag, MEN jag har inte pluggat och inte sytt. Typ det viktigaste med idag =(. Men dagen är inte riktigt slut så kanske att jag hinner. Plugga religion ska jag iaf göra som en giffel idag!

Snart har pepparkaksdegen vilat färdigt och är redo för att bakas. Ska blir gott, hihi. Jag äter ju bara degen, inget vidare gott när dom är färdiga =/.

Jäklar vad huslig jag har varit i helgen! Känner mej lite stolt över att jag fick tummen ur röven och gjorde massa saker =).

Kärrrrlek!

Bätiböna!

Låt julen komma.

O hela friden!

Idag har jag varit hur duktigt huslig som helst!
Julstädat och rensat, så nu ser det riktigt fint ut =). Fick upp några hyllor osv med som gjorde allt finare =).

Det blev också lussebullebak idag aswell, skönt att ha den skiten gjord. Imorn blire pepparkaksbak och en jäkla hög med plugg O.o.

Imon ska jag också göra en Bäti-treatment =).

Snart fåre väll bli sov, är riktigt slut efter all jävla städning =(.

Kärlek!

Bätiböna!

Dags för julen.

Idag fyllde lilla Maria år, det skulle vi fira med maffigt käk...Dock blev det bara fika @ Skåres. Helt OK anyways, blev en tårrrta 8D.
Hela tårtan vart asgod förutom att det råkade va en äcklig jävla mandelmassabotten som jag inte visste om =<<<.

F.ö blev det lite nytt inköpt idag...bla en en ny stor, baggytisha =). Tror jag ska trycka nå maffigt på den, nånstans så den blir alldeles min och egen x).

Ikväll vill jag sova tidigt, hur jäkla trött som det finns att vara.

Imon ska jagvara huslig, baka julgodis, lussebullar och pepparkakor. egentligen vill jag inte ha pepparkakor. Gillar det ite alls, men degen är cepegod! Den borde bli del av julaftonen ist.

Jag måste också julstäda och cepeplugga =<<. Denna helgen är inte vrd att leva >=C.


Kärrrläk!

Bätiböna

dags att bli sjuk, dags att bli hora?

Offifaaan!
Jag börjar nog bli sjuk =<. Vaknade med hjärnont som f.ö hållit i sig hela analdagn >=C. Jag har sovit i nårra timmar nu och jag vill tillbaka till min sköna säng!

Gick tidigare till sängen för att plugga religion. Samtidigt käkade jag fruktsalsa, te och muffin =). YUM! Men så fort jag ätit klart så somnade jag givetvis... SKÖNT tho, hihii =).

Nu ska jag käka mööt sen blire plugging igen.

Imon ska jag och mina homiies ut och käka mat på nå fancy ställe =). Skulle ut men ingen har råd, då tänkte jag tanken; Kostar ju nästan lika mkt att käka ut ffs =<<<.

Jag får väll gå och bli hora, enda lösningen att få moneh nu för tidn känns det som!

Kärlek!

Bätiböna!

Tro det eller ej...

...Men jag har faktiskt blivit klar med min uppsats, I TID! Trodde jag aldrig att jag skulle göra. Inte med ett ämne som Arbetsmiljö, med en analkorv till lärare. Näh vet ni vad. Jag är nöjd! Även om jag inte vet kvallan på texten XD. Nä men det blev nog bra, var ju mest typ faktagrej om hur det var tror jag.

Iaf ska jag nu gå och lägga mej och plugga religion en liten stund innan jag råkar somna. Hade tänkt att jag skulle kunna de dära nedrans religionerna nu. Dock ska man plugga in över 100 sidor O.o...Oh YES! Die me plz"!?

Ska ta mej en sovmorrn från den jobbiga lameass textillektionen imorn igen. Jag är trött + att jag vill slippa tjattanten. Får jobba hemma, blir kanske av i helgen eftersom jag ändå inte har råd med något kul =C.

Säg mej, ingen som vill skänka en stor jävla hög med Sedlar till jag (A)?!

Hoppas det inte regnar imorn, känner lite för att bli hyper tränig. Bort med fläsket är det jag vill! Men jäkla svårt när man är sockerberoende och blir typ cepe om jag inte får i mej söttigt =(. Ska göra fruktsallad imorn igen tror jag x).

Nighty luvluv!

Bätibönana!

Men för fanemej!

Sitter och fryser atm, inget kul alls.. Men jag har precis gjort mej varm oboy med gräddee!
Jag borde sätta igång och skriva en uppsats som ska vara klar imon, men vem fan orkar efter en lång jäkla dag?!

Jag vill göra allt annat än att skriva... Jag vill ha massa onyttigheter! Chips, choklad, popcorn..Massa allt!

Aja, hade jag inte varit trött och lat hade jag varit sugen på att springa idag, dock kunde jag skylla på att det regnar >_<.

Igår hade jag det mysigt med min älskade lilla bula =). Vi gjorde goda varma mackor så fort vi kom hem, sen tjockade vi på oss chokladpudding, grädde, glass och fruktsallad. Vart sugen på fruktsallad i evigheter + att det vart många evigheter sen jag käkat. Fortfarande sugen påt också! Dock är det ju bra gottighet, nyttig menar jag =). Borde äta det oftare.

Imon far bulan min till Dreamhack och lämnar mej alone i flera dagar. Även om jag tycker det är smått sorgligt för mej är det egentligen bra att han är borta, så att jag kan plugga cepe till religionprovet som ska skrivas på onsdag =(.

Jah mitt folk så nu har jag lite att göra =<. Jag som vill sova och äta fett =(.

Kärlek!

Bätiböna!

Ny vecka och...rytmikgympa?!

Hallååååe!

Ny vecka på G. Jag är hemma från min käraste =(. Men han kommer imon igen, så jätte sorgligt vare ju kanske inte x3.

Idag vettifan vad vi gjorde på idrotten egentligen. Typ rytmikdans/gympa med bollar, rockringar, snören osv.  Mja det vatt cepe, har aldrig ens hört talas om denna s.k "sporten". Jag känner mej anal, men jag tycker att sport=bollspel. Det var kul men det kändes lite silly, typ som när man gick på lekis och lekte på rasterna...
Aaah elr jag spelade ju bolsporter då, men de andra tösabitarna lekte såhär iaf XD..Inte konstigt att jag inte kan rocka rockringar ordentligt -.-...

Helgen vatt iaf helmysig! Såg en av världens bästa filmer (utan att överdriva!)...UP!, alla måste fan se den! man grt och skrattade, grät och skrattade hela tiden. Inte ett skit dålig nånstans! Disney Pixar har överträffat sig själva! Och jag älskar det! =JJ.

Robin blev jävligt lycklig nu i helgen också =). Han fick äntligen spela Secret of Mana (Snes spel). Tror han sitter och spelar det atm faktiskt ^^. Jag spelade med x). Det va kul och det är nostalgiskt att spela gamla spel, sjukt att tänka att det inte var allt för många år sedan det vare bästa man kunde göra inom teknologin...

Fan nu äre för sent för power nap =<.
Måste börja plugga inför religionprovet som är nexta vecka =<.
Men svårt att göra när man lyssnar på värdens bästa LMFAO! 8D

Kärlek!

Bätiböna!

Tänk om...

F.ö leker jag lite med håret och tanken av en sidecut. Har velat ha det länge men vene om jag vill offra mitt sidspret.
Nu leker jag som sagt med håret, flyttar om det så det ser ut som om jag hade lite av en sidecut och jag gillar det!

Fast det suger lite för innan idag bestämde jag mej att inte klippa mej tidigare än balen. Haha XD Jag är allt en bra jävel...NOT! XD

aja vad tycker ni? Skulle en sidecut passa in på mitt huvud??!?!



Jäklar! Så fort det blir nexta vecka måste jag investera i blekmedel! >_<

Analt! Jag med!

Kärlek!

Bätiböna!


Som en jävligt stor rund boll.

Åt för mkt chips idag känner jag, mådde illa och nu blev det stopp i handfatet =S.
Försökt rensat men funkade inte =<.

Finns inget äckligare än att få tillbaka chipsen från samma hål(l)..=<.

Inga fler chips för min del på ett tag =<. Man mår bara dåligt!

Fan jag känner mej som en rund boll =<. Bläää!

Imon får jag f.ö ingen sovmorrn, åker tidigt till Robin och före det ska jag gå en jävligt lång runda!
Skulle va skönt att springa också, ja allt inom träning skulle sitta fint!

Upp kl 8 imon då?
Jag är seriös!

Välkommna tillbaka mina hjärnspöken!

Kärlek!

Bätiböna!

Foo, your royal penis is clean.

Sitter och lyssnar på en av mina favvolåtar med LMFAO 8D

YES!



Så jäkla skön ;>

Men nu ska jag nog gå och tvätta tutten sen ta mej en power nap =J.
Sen ikväll blire tjock med chips, sourcream & sweetchili. OH YES!

imon åker jag tidiga bussen till Robinkorv =), Müsigt!

Kärlek!

Bätiböna!

Can't get my hands out the cookie jar.

Fine!
För mej är dagen slut, så nu ska jag väl typ ut och gå sen somna. Ikväll blir det ingen utgång för jag har inte råd =<. Måste vänta till nästa fredag, hoppas jag har råd då.
Hatar att ha ekonomiska problem, min STÖRSTA önskan i världen är att bli ekonomiskt oberoende. Kan ingen göra mej det?!

Får helt enkelt bli en tråkig hemmakväll idag =C.


Jag lyssnar f.ö på Gym class heroes atm.



Jah, skönt att lyssna på nårra gamlingar, även om jag inte lyssnat cepe mkt XD.

Yez, dags för prommis som sagt =<.

Kärlek!

Bätiböna!

Vad är grejen med New moon?!

Alla är typ som hyperanalkorvar när folk snackar om New Moon och facking Twilight. Don't get it!

Fan jag har refusat att se filmerna och läsa böckerna.
Jag fattar heller inte grejen att folk kåtar sönder sig på Edward som ser analtförskräcklig ut.
Uscha förlåt ditt äckel men wth! Jag känner typ för att kräka snubben i ansiktet. Tror han skulle va mer attraktiv då x) (mjihhii, *evil laugh*).

Neh men seriöst!? Vf denna jäkla hysterin? Finns det inget annat här i världen som r mer värt att ge kärlek på elr?!
Wth, jag menar, det hade varit en annan femma om det var Gudfadern alla fick cepehysteri över. Gudfadern är klassikst ÅSM! Jag mena Maffian är ju mkt stekhetare och fräsigare än frickin' varulvar!

+ att Maffian finns for real vilket gör allt mkt mer spännande ;>.

Aaah och btw om mina kompisar som gick på NM ikväll blivit förstörda och är olika sig själva kommer jag gråta, gråta blod så kanske kräkmannen, Edward kommer så jag kan först kastrera honom så jag får kulorna i handen (så jag kan sälja dom på ebay dyrt ^^) sen ska jag halalslakta honom!

HAha, så watch out!

Ingen kärlek här inte!

Bätiböna!

Fin fredag för mej men inte för plånboken.

Omgööörd!

Imon har jag aschill dag! Svenska har jag ingen så det blir bara kulturhistoria, dock i 2h. Men jag och Maria ska smita iväg till bibblan. Ska köpa mej korna och te då aswell hade jag tänkt ^^.
Sen vid 12 har jag slutat, fast ska ha lunchmöte på skolan om projektarbetet. Hoppas dock jag hinner med halv 1 bussen så man kan sova ut ordentligt x).

Jag längtar till mina skor!

Kl 4 ska jag vara bänkad vid datorn @ Dropdead. Ska hitta ut vad jag ska beställa. ÄLSKAR DD soo MUCH! Har längtat mkt på att nya kläder ska arriva i deras lager, och imon finns dom!! 8D.

Jag kommer inte kunna sova inatt känns det som XD. Jag peppar upp till taket atm XD.

Men tvätta mej och varva ner måste jag göra nu.

Kärlek!

Bätiböna!

Jag har hittat dem!

Omgaard!

Jag ska nog gå och sova en studn tror jag. Skit trött må jag säg, även om dagen inte vart jobbig...Som vanligt typ XD.

Idag hittade jag skor jag aldrig trodde jag skulle hitta. Nästan exakt sådana jag gjort upp i huvudet. Så ska köpa dom imorn =). Monki iz ze plaze to find zem! 8D.


Snygga både till vardag och ferre ;>.

Idag köpte jag ist nya velourleggings =). Nu måste jag bara köpa ny kjol/klänning aswell >_<.

F.ö blire nog beställa Dropdead nexta vecka också 8D. Foggin' ÅSM!!!!

Ah, sen damp ju skolkatalogen ner i lådan idag, så nu har jag glott färdigt i den och nu vatt den lika tråkig som dom andra katalogerna XD.

Fan jag gillar inte att va kelen när man inte får kela =<.

sleepy love!

Bätiböna!

Bilder från i lördags.

Här kommer bilder från i lördags =).

Har äntligen lagt in bilderna, yes, detta betyder att jag hittade kameran i Issas bombnedslag till lägenhet.

Här kommer kameran fram när Emmelie ska skära den åsmigaste tårtan; Ryska banantårta =JJ.



Pepp vatt hon ;>





Det vatt ju vi andra brudar aswell =). Jossan och Lotta.


Emmelie blev kär i sin nye, rosa vn x).






Ölspelet; skicka vidare nappen... Jossan och Emmelie.





Jossan, Tanja und Lotta =).




Tanja und Lotta i ölspelet.



Peppad Emmelie.



Peppad Tanja.




As failade jello shots, bra att ta om du känner för att kräkas ;>



mkt alc konsumerades, we like YEZyez!




Jossan rockar på till barnviserock..hahha lmao<3






Jossan goes grazy 'nd stuff i bilen, ett par söndriga nylonstrumpor åkte snabbt av och blev lek med dom ist ;>.




Lek i bilen.




Fina flickor gör fula grimaser XD. Fast still fina flickor!




Skulle visa att jag hade platt hår =). Dock är jag mongo på bilden XD. Full och glad, det ska man va!


Samma här XD Monga. Lotta var söt dock! Lite too much to drink eeh?! 8D
Som det ska va! <3
Älskar mitt cepeöga<3! Elr fylleöga XD




@ BögnOléo. Vi satt och roflade åt geeks som dansade som retards XD.







Andreas fick tag i jossans söndriga strumpbyxor och lekte runt =).




Lekte gjorde han också hemma hos Issa...
Bla med stackars Martin som däckade XD.


Quote från Martin(En vis man när han är stupfull. Kommer inte ihåg allt han sa dock =<); "Livet är som en rotfyllning." Sen däckade han och vaknade inte mer förrän det var dags för hemfärd XD.





Yez! Nu orkar jag inte lägga ut mer =<. Har en massa videos på bla när Emmelie leker med sin rosa lille vän + retard dansande geeks XD.

Nu blire dusch!

Kärlek!

Bätiböna!



Provet gick ju...

Nu har jag sovit i flera, flera timmar x). Kan det va att jag håller på att bli utbränd? Elr vf är man så trött, precis som om hjärnan håller på att dö...

Provet gick hyffsat snabbt, blev klar vid halv 11 och då hade jag pausat lite också =). Frågan är dock om jag är spec nöjd med resultatet. Känns som om jag tolkade uppgiften fel och att jag bara ordbajsade =/. Men nu orkar jag inte bry mej ett jäkla skit!

Nu kanske jag ska sätta mej och sy lite =/. Gör jag det får jag sovmorrn imon =). Värt det, yesyes =).

Kärlek!

Bätiböna!

Redo för Nationella?

Holy smockly!

Nu har jag laddat upp på alla onödiga vis inför imon XD.

Dvs ätandet >_<. Har köpt GALET, då menar jag galet mkt godis! Tror dock jag inte tar med allt. Fan vill ju inte va ze fat kid who doesn't study! hahah. Fast det är jag ju still XD. Men jag köpte cepe med godis iaf. + att jag gjort mej en matig sallad som kommer mätta sönder mej. Och en fiestis, hihi =).

Nu ska jag bara plugga igenom det viktiga häftet + sova massa!

Man hinner säkert läsa lite i häftet imon aswell, menmen, jag vill iaf ut och va klar så fort som möjligt!

Då vill jag springa på stan efteråt och leta vackra saker man tycker man förtjänar ^^.

Jävla svenska B, kan gå och pilla in sig i en röv tycker jag! Wth, orkar verkligen inte =C. Kommer säkert somna elr nå sånt analt XD.

YeZZ. Men wish me luck och jag detsamma om ni ska göra nå ;>.

CHärlek!

Bätibönakorv!

Tröttans.

Bläää!

Hur kan man vara såhär trött?! Jag kan knappt hålla ögonen öppna. Hade f.ö sovmorron idag, började vid 13. Gjorde heller inget på engelskan idag. Men hur kan man då va trött?!
Är det bara mörkret och kylan elr va fasn kan det annars va?! =<.

Jag vill hem tillbaks till Robin och mysa! Dumma svenska nationella som är imon =<. Dumma svenskahäfte som givetvis skulle va hemma och man måste tvångt ha med det imon på provet =<.

Dumma, nu måste jag vänta hela vägen till helgen >.<.

Och nu kanske jag ska tillbaks till stan >_<. Ska bl.a. köpa mat, godis och dryck till morgondagens analprov. Från 8-13 äre räknat att man ska sitta =<. HELL NOOOE säger Bätiböna!

Kärleken!

Bätiböna!

Väntar.

Nu har jag kommit hem till Robin, så nu väntar jag bara på själva honom också^^.

Passar helt perfa med att titta på massa Invader Zim så länge x).

Btw, Grattis Heddan till ditt körkort!!

Kärlek!

Bätiböna!

Maken min imon

AMAGAD!

Imon drar jag till Min man =). Längtar! Är ganska mysen atm x).

Chill dag imon btw, drar till skolan, en lektion, idrott, ska inte ens va med XD.

Woop,woop!

Nu ska jag sova, som sagt, fick inte sova inatt >.<.

Kärlek!

Bätiböna!

TATTOOBÅTEN.

Heddan och jag har blivit tokiga, JAG SVÄR!
Once you go pierced nipple you'll always go nuts! 8D

Vi ska sköta våra piercade titts som våra kära barn, vi letar efter fina namn aswell...hahaha rofl!

Vi sitter och snackar smärta och underbarheter. Hur mkt ondare det gör nr man fryser till, då nipplan blir styv XD.

Vi är också fett med peppa på TATTOOBÅTEN i mars!


http://www.tattoobaten.se/sv/index.php?page_id=2

Vi är cepe peppa, så dr kanske vi befinner oss om nårra månader ^^.
Tänk! Man kommer få träffa pros och massa åsmiga peops 8D.

JAG VILL DIT!

Kärlek!

Bätiböna!

Jag har gjort det!!!

Shubbidubbiiiie!

Jag är hemma och nästan en ny människa. Jag har gjort något naughty, nått vackert och nått jag inte räknat med x).

Idag, förmiddag drog jag med mej Nea till Old Sailor Tattoo i Växjö (as braiga btw!). Jag hade Nea som min videoinspelarmänniska =). Och jag fick en nål igenom min högra nipple x).
Robin vet inget än ^^. Hoppas du inte hinner läsa innan imon (måndag). Läsery förstör du!
Jag vill överraska =).

Igår vatt iaf finfin! Förfesten va kalas, seriöst! As fanastiskt! Sen blev det Oléo, för att inte va en gheyböna som sitter och glor, drog jag med upp på dansgolvet och dansade, dock fulade jag mej finfinT med flit ofc x). Sen fick jag med dom till gamla hederliga pubarna =). Hel fint!
Men blev inte att jag fick ett skit sömn inatt!

Kunde inte sova för 2 av mina kompisar hittade en sida av varann som jag inte hade velat vara med om >_>. Fan, gjorde allt för att undvika (dvs blunda, låssas att man sover och försöka att tänka på andra tankar!) Men det sket sig =(.
Ska sova as tidigt ikväll. Börjar få ont i huvudet för att jag inte sovit =(.

Iaf kommer bilderna nån dag, glömde kameran hos min homie...ska också försöka få pics från flickorna från förferren =). Fina flickor det dr =J.

Jag vill btw lägga ut videon på min piercing process men den är för stor för att kunna laddas upp av youtube =<<<.

Jag är öm, men jag är lycklig! =J

Kärlek!

Bätiböna!

8 år och anorektiker.

Uscha!
Kolla på 4an nu!

Dom visar "Dana- 8 år och anorektiker". Helt sjukt. Men jag var inte mkt äldre när jag började. Dock räknade jag inga kalorier som hon gör. Hon får i sig 175 kalorier om dagen. SICK!

Jag känner igen mej så jäkla mkt när jag tittar på detta.
















Jag får en klump i halsen och tårar i ögonen.

Det värsta med detta är att jag vill tillbaka. Jag tror det är ganska vanligt att folk vill dock. Man mår så jäkla dåligt av att vara missnöjd med sig själv.

Låter sjukt, men jag längtar till att min period ska sättas igång igen...
Som jag skrivit i gamla inlägg; Man blir cepe motiverad, man går ner i vikt. Jag mår iaf bättre när jag är i mina perioder...

Men pröva inte! Det är egentligen sjukt och det går inte att bli av med skiten. Jag har blivit onormal pga av detta...

Fatty Love!

Bäriböna!


Parteeh ikväll!

Snart äre dags för att peppas igång inför kvällen!
Ska dra till en kompis som fyllde år i torsdags, käka mkt gott och dricka massa mera gott ^^.
Sen skare bära av till stan och facking Oléo, Ska försöka lura med folket till Pauze ist. Fanimej mkt bättre x). Är inte helt pepp på dansa XD.

Så det blri att sova hos min Issa som jag inte träffat ordentligt på länge, hon ska med till Oléo ikväll så då kan vi va kassa och bönor tsm ^^.

Nu har jag käkat en mumsig blåbär/hallonpaj som jag bakade till frulle ;>. Och hade precis tänkt att springa i duschen när det helt plötsligt blev bakom kulisserna om Bröllopsfotografen. Jag måste se detta, måste också se filmen! Den ska va cepe bra!
Nån som sett det?!

Aja, nu har jag problem om vad jag ska ha på mej, min skinnklänning som jag tnkte ha på mej idag råkade va kvar hos Nea från i fredags kom jag nu på >_<.

Får väl leta som en jäkla giffel i garderoben =<.

Vad gör ni ikv då? =)

Kärlek!

Bätiböna!

Chill idag, tokigt imon.

Uscha fifan säger jag!

Jag är hur jäkla trött som helst. Har varit det hela veckan... Kan typ inte sluta sova, Idag vaknade jag av alarmet så att Robin inte skulle missa sin buss, snooze i över 1 timma är inte ok. När Robin sen åkte skulle det inte dröja länge förrän mitt alarm skulle gå igång. Jag hörde det första ggn, la telefonen i sängen för att ha telefonen nära att trycka av larmet.. Dock blev ljudet antagligen för svagt och jag försov mej. Så en halvtimma innan bussen skulle gå vaknade jag... Jäklar i fan tänkte jag, trodde jag skulle behöva stressa sönder, men det blev inte så farligt som jag fruktade ^^.

Inatt kommer jag sova länge och gott! =).

Imon blire nog utgång =). Dock har jag inte råd med detta, men jag vill! Dock vill födesledagsbarnet ut på Oléo(Stlle där man dansar) Jag är inte mkt för att dansa nånstans XD. Men fårse, kanske kan lura med dom till den gamla hederliga puben =J.

Nästan så att jag säger godnatt, men får inte sova än I suppose >_<.

Kärlek!

Bätiböna!

Vad har jag för sjuka tros ^o)?

Uscha fifan!

Helt plötslig fick jag cepe tråkig =S. Klockan går lite för långsamt för min del atm >_<. Men mår jäkla illa så ska försöka kräka lite. Fan va GHEY det låter, men dilligaf!

Sen blire nog härligt somn till musik 8D.

Har inte kunnat sluta lyssna på BMTHs nya cut up skiva 8D. Dock äre ingen bra sov-musik, man blir lix fett med pepp av dom =JJJ.

Btw, nu har jag haft smärta i hjärtat i över 2h, det har fan inte gått över nu =S. Jag vill ha svar på vf jag har cepehjärta!!! =@

Får väll traska till våran kassa jävla skolsköterska =C. Ska ändå kolla om hon kan beställa tid för tarmsköljning 8D.
Låter också GHEY; I can't friggin' wait! 8D.... haha. Men sant dock....

Nu ska jag, mitt dåliga hjärta och mina cepiga tarmar traska iväg och smörja bena osv...

Kärlek!

Bätiböna!

Tiden går långsamare nu.

Shit!

Nu när det är mörkt känns det som om klockan är mkt mer än vad den är. Känns som om man ska gå och lägga sig så fort man kommit hem från skolan. Känns som om man har mer tid på sig helt enkelt, känns faktiskt ganska bra även om det aldrig finns nån sol...

Idag har jag f.ö tryckt på ett linne och på glas. Måste köpa massa kläder jag kan trycka på så att det blir fabrik nexta vecka ^^.

Annars har dagen vatt bra, tjockat i mej sjukt mkt onyttigheter idag! Pappa fyller år och hade köpt massa skit från kondiset.

Imon hoppas jag på en bra dag, mannen min kommer och då kan inte dagen bli dålig =J.

Nu får jag nöja mej med en kelig Märtakorv =).

Kärlek!

Bätiböna!

Projektarbetet är på G.

Hejsan hoppasan!

Idag har jag haft en ganska chillcholl dag =).
Gjorde inget på engelskan sen gick jag på mitt projketarbete som tog lite längre tid än jag trodde, men folk skulle ju dansa liksom XD. Kanske att jag hoppar in och svänger med mina taktlösa ben och armar XD.

Imon ska jag trycka t-shirts iaf 8D, sen får jag en låång men chill dag.

Just jah! Idag äre friggin' Desperate =J.
Skulle myst med mannen min idag men han va en korv och inte föjde med hem =<...Får vänta hela vägen tills torsdag =<.

Oh! Btw, ska skapa en blogg om vårt projektarbete alla som medverkar kan skriva och där foton och videos kommer bli uppslängda ;>. Den har inte kommit igång yet men den är på G. Följ den vettja, kommer nog bli ganska fint x).

Kärrrlek!

Bätiböna!

Chillig morgondag.

Woop!
Idag har min halsduk och mina paljettleggingsar äntligen hittat hem =). Har dock inte orkat prova....

Men imon är en ny dag, chill dag =). Det blir 1 sen lektion + projektarbets möte. Måste nog ta mej ännu en runda på stan, fader fyller still år på osndag och jag får inte nog av stuff till mej 8D.

Hoppas, mannen min kommer och hälsar på aswell, vet inte riktigt när han skulle hälsa på. Har jag tur äre imon =>.

Nu ska jag starx sova så att jag får sova lääänge! Kalas!

Godnattekorv!

Bätiböna!

Hjälp en tveksam korv?!

Jävla hjärta!

Jag vet inte vad som är felet, man har ju inte hittat nårra fel -.-. Så länge man inte andas in så göre inte lika ont. Men man kan ju fan inte leva med att bara andas ut, det håller ju inte i längden, inte ens i nårra minuter...
Nu sitter jag med mina krämpor och försöker ta mej igenom dom, jobbigt och man vet inte vad man ska göra för att bli av med dom...

Nu sitter jag f.ö och käkar frulle. Har varit i simhallen och simmat -.-. Nea skulle visa konstsim stuff men jag och Maria var lite bönor och simmade längder efter att ha misslyckats x antal ggr på Neas övningar XD.
Eteråt blev det iaf as skön bastning, as längesen jag bastade och skulle vilja det igen nu snart 8D.

Sen trallade jag på stan för att hitta paket till papa som fyller på onsdag. Ist hittade jag ett par nya söta trosor 8D.

Funderar på att pierca mej nu i veckan aswell, tungan elr Medusa fåre nog bli, vill ta i höftbenen men har inte råd tyvärris =<.
Elr var tycker ni att en piercing skulle sitta fint på Lilla mejkorven?!

Yez, nu ska jag äta kladdmuffin 8D.

Kärlek!

Bätiböna!

Fula små bilder från fredagen.

Hei och hå och så ;>...

Jag känner att jag ätit allt sött i huset nu så nu sitter jag och knaprar i mej äckliga jkla solrosfrön =(.

Borde springa in i duschen nu och ska görat närsom hade jag tänkt =).

Uscha! Imon har jag 1 lektion, idrott, simma =(. Hatar, HATAR verkligen att vara i simhallar osv. Då måste man va i bikini och då ser alla hur jävlig man ser ut =(. BLÖÖÖ!
Och jag har hoppat simning i alla år nu, simmar man inte nångång blir man tydligen inte godkänd =(.

Uscha, uscha, USCHA! Blir det förjävligt imon tänker jag fanimej offra det!


Aye, här kommer nårra bögbilder =). Simona, våran utbytesstudent från schweiz, sa att bög = snorkråka på schweiztyska =). ÅSM! Vene hur mkt jag har använt det uttrycket nu. Att ha en bög i näsan. Still lika kul =).
Blev dock bara bilder från innan puben, sen slutar man tänka på kameror =(.



Jag blev lockig i fredags. Fick jättekort hår och såg ut som en tant -.-.



Söta bönor=) Nea, Simona och Lisa.



Lisa och Bätiballong hoppade och råkade göra oljud...
Fan va ful jag är XD LMAO, har fan dubbelhaka rofl!



Raisa vatt glad och drog upp mjukissarna 8D. NoooiZ Äss 8D.



Va fan gör jag elr?! Alltid dessa fula jävla miner och mina dubbelhakor XD ROFL x2...



Raisa fick för sig att fritera sitt hår lite =>.



Raisa lekte med Neas stresskulor och såg ut som en räka ^^.





Nea leker Tokio Hotel Bill. Nea är sötboll, inte Billsnorkråka!



Fan vad jag såg onykter ut på den bilden XD, Var tvungen att visa XD. Fast jag var inte så onykter, kan typ dricka asmkt utan att det händer nå om jag inte tar ipren först. Får helt enkelt börja ta det oftare 8D.

Omg, nu lät jag snorkråka -.-.

Äsch! dilligaf. Nu måste jag duscha, latzor SOVA 8D.

Kärlek pådi!

Bätiböna!

Det vatt en helg.

Hejsan hallå!

Det råkade bli ett avbrott i skrivanadet...

I fredags blev det oplanerat en tur till maken min =).

Så nu i helgen har det inte hänt mkt. Fredagen vatt ganska lam när vi väl kom ut. Folk som skulle med ut svek oss quite hard... Men, men. På ondag blire prob utgång igen, Tina fyller äntligen år 8D. Dock fyller min papa med år då så jag sitter lite i klämmen =/. Måste köpa ny booze nu också >_<.

Mja, det blev nårra ynka bilder från innan vi kom ut, men dom lägger jag ut om en stund om dom är nått att ha.

f.ö blev det en shoppingrunda i fredag aswell...Tror att jag är fattig redan.. Denna månaden kommer bli lång nu bara för det =<.

Jag köpte iaf en ny väska, en liten såndär sak som jag aldrig trodde jag skulle köpa -.-. Sen massa krämer och paljettsaker ^^. Inget av det jag egentligen gick på stan för att hitta sådär som det brukar vara...

Nu har jag iaf råkat bli lite mer kvinna...

Kärlek!

Bätiböna!

Världens bästa fredag!

OMG!
Jag har världens bästa dag imorn!

Ingen kulturhistoria på 2h imon så därför börjar Bäti kl 12.45, slutar 13.30 8D. Blir väll stan efteråt och bus @ Nea's =).
Sen som sagt utgången x).

Jag har lite tvekningar om min klädsel, men måste va kvinnlig imon så måste lösat. Är inte spec pepp på den klänningen jag köpte idag och inte dom andra jag har heller =(. Men aye, man kommer ändå va full och inte bry sig imon 8D...SKÖNT! Ska verkligen satsa på väschtaVäschta imon. Fan låter helt Ghey! Men har inte supit skallen av mej på ett tag nu =C.

Snart sov så man kan njuta av en mega lång sovmorrn =).

Kärlek!

Bätiböna!

BMTH ftw!

OMG!

Robin skickade nya BMTH skivan för nårra dagar sen, enda sen då har jag lyssnat pårom 8D...
Jag måste säga att deras remixeZ är cepe pepzor!
Jag vill bara parrteeeh så fort jag lyssnar!!!

mjeeeZZ, fattary hur jälla peppad jag är atm!?

Ska bli skönt att avreagera sig imon x).

Ska som sagt va kvinnlig imon aswell, får se hur det går eeeh!? XD

Kärlek!

Bätiböna!

YEZ!

OMG!

Idag har vatt en lång men chill dag. Satt och sov nu på sista lektionen ='D. As skönt med lite dräggel också =JJ.

När vi satt och käkade i morse började dom spela massa gammal åsm musik som jag lyssnade på när jag gick i 7:an. En låt lyssnade jag mkt på förr som dom spelade idag, alla satt och hoppade med till musiken men ingen kom på vilken låt elr vilken artist det vatt.

Jag sa direkt, tror det är Mando Diao...
Nu när jag kom hem var jag tvungen att kolla mina gamla låtar, första jag gjorde var att kolla Mando Diaos mapp. OFC hade Bätiböna rätt 8D.
You can't steal my love heter den och är as piggande och bra.





Ska fixa den till morrondagens utgång 8D.

Idag har jag f.ö shoppat sönder mej...nästan iaf^^. Blev nya trosor, klänning, make up remover och godis ofc!

Imon kanske det blir ännu mera, fast kanske borde lugna mej, är ju en månad tills nexta penning =<.

Nu ringde en snubba mej och sa att jag skulle få gratis kalsonger... Men jag ska ändå få betala protot typ, då är det ju inte gratis wth! Aja, Robin om nårra veckor fåry nya kallingar iaf =J.

Kärlek!

Bätiböna!

Skönt med allt positivt!

Hejsan Kalojsan!

Jag sitter och kollar på t-shirts jag inom snar framtid prob ska beställa 8D.

Fett med feta ärom I must say, annars kanske dom hade vatt ovärda att beställa...xD.

Idag har jag vatt full av energi, även om sömnen min vatt dålig...

Började med att jag pillade med skit så att jag kunde göra iordning screentrycken. Ska trycka massa t-shirts och dyl i skolan nu. Så nu har jag fixat det mesta, nexta vecka blir det fabrik vill jag lova ;>. Måste på stan och leta efter snygga, tryckvärda kläder i alla former =J.

Idag hade jag även mitt fockin svenska tal, som jag f.ö inte hann läsa elr öva på innan =/. Jag traskade fram till tavlan och var helt jäkla orolig. Man går fram mkt säkrare om man kan talet. Jag vatt faktiskt darrig. Jag brukar inte ha probs med att stå och snacka inför folk, men bara för att man betygssätts blev det också cepigare.

Jag tycker att min prestation inte vatt bra alls men jag fick ganska mkt positiv cred faktiskt =JJ. Min lärare sa innan alla talen att hon inte skulle kommentera ngt, men min gjorde hon det och det vatt bara bra också! 8D
Men jag ska inte hoppas för mkt, men iaf fett med åsm att folk tyckte den var intressant och bra.

Imon ska jag fira med onyttigheter och underkläder (helst, jag hoppas! Annars måste jag köpa nått annat, får abstinens!!!)

På fredag blire utgång och jag planerar att va lite kvinnligare och finare klädd =). Vill hitta nå suupah åsm på stan imon elr på fredag men man kan ju inte förvänta sig nått spec här i analVäxjö! =(

Yez, jag är still cepe!

Kärlek!

Bätiböna!

Wohooo!

Just jah!

Imon om jag hinner vill jag tralla på stan, köpa nya undissar om det finns nårra fräsiga, kanske lite godis. För det är jag värd nu! x)

Jag ska iaf lyssna på BMTHs nya remix skiva som Robin giefade mej idag 8D.
Tuttly Åsym!

G'natt igen!

Chöllek!

Bätiböna!

Jäkla trött på detta nu.

Nu ger jag faktiskt fan i om det går åt helvete med svenskan!
Har jobbat sönder mej på detta i flera dagar nu. Måste fan bli bra egentligen kan man tycka. Vill att det ska va perfect när man skriver elr snackar om nå tema man känner connection till.

Jag kanske inte har berättat detta men efter att jag ändrade tema blev det ist om mentalvården och dess sjuka s.k "behandlingar".
Det jag mest är orolig över är att jag har för mkt med i min presentation och att talet ska gå över tidn =(.

Men nu är jag trött på dehär + att nu äre kväller och jag ska upp tidigt och trycka kläder!

Ska vända på garderoben en gång till och se om jag hittar lite fräsiga kläder att trycka på tills jag har köpt nya =).

NightY to ya'll!

Kärlek!

Bätiböna!

Usch och fy.

ÅååååH!

Nu sitter jag med min jäkla äckel svenska kvällen innan talet. Jag har suttit i flera dagar och skrivit nu, mest fakta och huvudtanken i talet så nu måste inledningen och avslutningen formas. + Att jag måste förkorta allt. Men det är riktigt svårt eftersom allt jag har skrivt är så viktigt. Jag måste helt enkelt läsa igenom det nårra ggr och verkligen göra allt för att få bort lite. Sen måste jag öva på det jäkla talet >_<.
Usch! Jag vill inte snacka imon. Jag kommer vara först av allihopa, så jag kommer inte få hjälp om hur det kan vara överhuvudtaget. Hade behövt lyssna på nårra tal innan mitt så jag hade kunnat få till det =/.

Hade gjort vadsomhelst för att inte ha denna veckan, vill ligga och mysa med min lilla korv hela tidn ist. Det är det allra bästa! =J. Tur att jag hade så lång sovmorrn idag annars hade jag somnat i skolan xD.

Yez, men back till analsvenskan!

Kärlek!

Bätiböna!

Ny vecka.

Yez, Som De flesta av oss i världen vet så äre den dära veckans första dag imon. Idag räknas som den s.k "Ångestsöndagen" som inträffar i slutet av veckan inför den nya...

Denna veckan kommer vara ett helvete fram till onsdag, efter min svenska lektion. Ja, jag tjatar om den där facking svenskan quite much nu =<.

Jag har skickat mitt pm och jag har letat fakta och behövt tänka as mkt idag =C. Sånt gillar vi inte!

Jag har riktigt ont i min hjärna och i min röv! Har suttit också hela dagen, inge vidare baconkorv! Bätiböna vill hellre ligga än sitta =<.

Aye, ska skriva lite till innan det är dags att välkomna den nya veckan med ett sov.

Imorn ska jag f.ö åka hem till mannen på en visit =>. Kommer hem igen tisdag, då det bara ska nötas svenska =S. Hoppas måndagen är lååång! Dock skare nötas svenska enda fram till korven min kommer hem. Sen kan måndagen förbli evig! x)

Aye, nu ska jag sträta på bena i min säng!

Kärleken!

Bätibacon

Sitter och klämmer igen.

Jaha, sitter men min jäkla svenska, och helt plötsligt har jag bytt tema på talet och hoppas det blir bättre -.-.
Vatt inte nöjd med det andra jag skrev men nu sitter jag och undrar hur jag ska få mitt tema att passa in med Det huvudsakliga temat på hela Nationella proven >_<. På nått sätt ska jag lyckas klämma in nått bra.
Det viktigaste idag är att ha valt det jag ska skriva om och ha skrivit ett pm, men för att kunna skriva ett pm måste man ha en grund, dvs mitt tal! Holy fackaroni! Jag är in deep shit >_<. Men jag hade nästan en såndära uppenbarelse inatt, aaah, elr imorse kl vatt ju trots allt typ 9 XD.

Sjukt irriterande hur jag vaknar cepelätt av oljud, imorse vaknade jag av att folk skrapade skeden i tallriken -.-'.
Sen kunde jag inte somna om förrän det blev tystare...

Funderar på att snart ta en längre paus och gå ner till ica och utnyttja deras sista dag av billigt godis 8D.

ChälleK!

Bätiböna!

RSS 2.0