Helgens uppdateringar

Shoobie =3

Nu är jag tillbaka från Jkpg, har t.o.m hunnit med 2 dagar i skolan =/. I söndags när jag kom hem vatt jag galet cepe trött.
Men kul hade vi även om de blev insane.
Dagen började tidigt i lördags. Vaknade vi 6 och va hur pigg som helst, men jag vägrade gå upp förrän min klocka skulle ringa vid 8. Gjorde iordning mej o grejjer sen bar de av till stan för att plocka upp Robin. Innan vi for till Jkpg stannade vi lite hos farmor o farfar och min faster som de va planerat att vi skulle sova hos.

Sen drog vi iaf till Jkpg, snurrade runt för att hitta lägenheten där Alle o hans polare befann sig, men de faila så vi satte oss o började dricka. Sen kom då Alle o hans polare (kommer inte ihåg hans namn, så han får heta Polare^^) och då började vi väl dricka lite mer, tog dextrosol samtidigt och jag blev cepig, så under en viss tidsperiod har jag inte mkt minne. Det enda jag har minne av är väl att vi stod i kön in och försökte få folk framför oss att smaka dricka.Inne i en garderob där vi lastade av våra prylar innan spelningen.


Sen vatt de första bandet som spelade, de va typ nå lokalband, inte jätte åsm, men folk va typ cepe tråkiga o bara stod där, jag, Robin, Alle o nån snubbe me förliten spongebob tröja(kallar han spongebob), kan iofs vatt fler folk men de va iaf inte många mer som började mosha. Vi moshade typ hela tiden och när Adept spelade va allt hel cepe najs. Dom va åsm o de vatt mkt mosh, stagedives osv =3. Tänkte ta kort/spela in när de va dom o under moshpits men fan jag va ju själv me i dom så de blev lix aldrig av =/.

de blev typ bara bilder mellan spelningarna och under en vandring efteråt ^^.

Här kommer pics:
En av Robins alla kräkor x3

Alle och Polare


LOdL! Jag ser ut som en aidsapa >_<


De blöta på byxorna är svett kära folk XD
Hihi små vandalizing in da Jkpg =>


Allt va helt åsm enda tills jag och Robin skulle vänta på bussen till min faster. För att slippa va ute så länge gick vi o käka pizza på Evergreen. Sen drog vi till stationen för vi trodde den vatt öppen men de vatt den fan inte. Så vi fick sitta i över 1 timma på att bussen skulle komma. De vatt askallt och vi dog nästan.

Men tro fan inte att bussen kom. Vi väntade i evigheter men den kom inte. Då visade de sig att vi va vid fel hållplats. Bussen skulle inte åka från stationen. Så vi missade bussen och vi hade ingenstans att ta vägen. Vi gick o letade trapphus som vi kunde sova i men alla dörrar vatt låsta. Vi ringde Alle och fråga om vi fick sova hos hans polare men hans morsa skulle ha folk hemma hos henne så vi skulle inte få plats. Så vi satt o halvdog på en busshållplats i flera timmar tills Alle ringde och sa att vi fick sova hos hans polare =).  Då hade Alle hotat sin polare att dra ut i kylan och sova med oss och de ville verkligen inte hans polare så dom löste det => Vi blev galet glada och när vi kom in i värmen till en madrass och täcke låg jag och skakade i flera timmar efter. Så nu blir jag nog snart sjuk >_<.

Jag trodde seriöst att efter detta skulle jag bli immun mot kyla. Men nej! Det är precis tvärtom. jag har blivit ännu känsligare =<.

Hihihi! vill ni höra mer smaskigheter om helgen får ni säga till, de känns som de blev ett sjukt långt inlägg nu XD

Kokokatching!

Bäfättipätätiiiy

Imon blire galet! =>

Chong doodlz! =3

Idag har jag haft en mysig dag även om jag bara lyckades sova i typ 2 timmar (!). Gjorde dagens lektioner chill, slutade vid 12 så jag gick till Norrtull aka Norrtan o sydde mej en väska medans jag väntade på att Robin o Alle skulle sluta kl 2. Fan sydde snabbt som en korv, men sen så va jag jy inte så väscht noga >_<.
Så de blidde inge måleri men de gör inget, jag e glad anywayz =3.

Vi gick o köpte biljetterna hem, de regnade, haglade och snöade sen helt all of a sudden så blev de sol så vi gick typ mellan inne nånstans och ute klart ^^. Medans Alle försvann på ett ciggköp gick jag o Robin o lekte i en hiss x>. Älskar hissar =3 sjukt kul o stanna dom så tarmarna flyger upp XD Sen gick vi till pax (första gången i mitt liv btw) ett typ café för ungdomar, dom har gratis kaffe x). Men fan både jag o Robin kände oss fete lost =S De va sjyykt mkt wannabes etc. lite lustigt folk o nårra som va lustigt roliga XD. Men vi överlevde =>

Nu peppas helgen =3 imon ska vi åka galet tidigt =S ska fixa kaffe termos o grejjer, vi kommer va ute i kylan hela dagen och natten o morronen =S. Men vi kommer få kul o jag ser bara på de positiva för de e de man ska =3.

Jag måste ta massa bilder på helgen så ni fårse hela allt x3.  Aaah elr kanske inte allt men mkt iaf ^^.

Funderar på ett sov nu så jag orkar leva sönder helgen =3.

Ha en tottly åsm helg! de ska jag ha! =>>>

Sutt!

Bätiiiiiö

Hahaha LOdL!

LOOOOOOdL!!

jah har insett att jag ska sluta skratta o sluta le. Ska jag skratta får jag väll kanske skratta *höhöhö* (skratta höhöhö så förstår ni hur man ser ut XD kan funka me hohoho också x>)

Fannnn, skäms för att lägga ut bilden men ni måste se hur jag ler så ni kan lida med meeii =(.Kanske en mask över fejjan skulle funka bättre x>. Den enda masken jag har e min clownmask jag har gjort själv,  folk blir rädda av den thoo' men de e fan bättre en att se på mej XD.

Kanske att man ska isolera sig i en gammal grop i en gammal skog istället x3
Får bli efter helgen bara x).

Blubbzooor på er!

Bäfätti

Bilder från igår

Dooodlings igen =3

Här kommer lite analböna bilder från igår!

Loodldoodl! Jag e inte fotoskön elr va de heter! =S Man vill kräkas på mej =/ Yum! måste nog vänja mej vid detta eftersom jag ska booza me bla. Robin i helgen o han brukar kräkas X''D

Aja här kommer dom grannaste/fulaste bilderna från igår XD.
Känner mej inte grann nånstans efter att ha kollat igenom på dom bilderna =(. Men fan krossar man varenda spegel i hela världen så löser de sig x3.

Många bilder att glo på^^ även om de inte e nå o ha XD

Äschiii

chingeldooodlz!

Bätticrääpzor

Äntligen planerat

Doodlz! =3

Idag har jag vatt cepe, tror jag kanske börjar bli sjuk =(. Men äsch kanske inte, fryser ju 24/7 XD
Jag har iaf vatt cepe i skolan, inte orkat göra någoting alls =/ inte ens på keramiken =(.

Så idag har de inte hänt så väscht mkt =(, har snart sytt färdigt en väska till mej iaf x) hoppas den blir noooijz =3.

Anywayz så har äntligen resan till helgen planerats något XD fan fördröjt de som fänn tidigare veckor >_<.
Yes, vi är tjockt lata! XD
Nu ska jag bara ringa min faster o kolla om ett slagg kan erbjudas natten till söndag ^^. Annars äre typ löst  allt =3. Nästan iaf XD.

Imon ska biljetterna hem köpas, så då ska jag vänta på korvarna genom att äntlien måla färdigt min tavla jag började på i typ höstas/vintars nångång XD. Hoppas den blir najs annars får jag måla över de med hjälp av min populära "pensel" diskborsten XD. Historien bakom diskborsten är kul, lite lång men kul ^^. Raisa och jag sprang upp till ateljen på en fotolektion och helt plötsligt stod vi och målade med diskborste XD. Later on va jag med på skolans öppet hus dag då jag började med denna tavlan. Jag målade grunden med diskborsten och folk glodde och skrattade och klämde in några flummiga kommentarer. Därav jag som "konstnärs" (LOdL) kännetecken x3.


FAn! XD jag är över cepe nu >_< helt cepeenergiskt. Men tror dock en sjukdom kan komma snart =( bränner i ansiktet nu också=( fast de kan va för att jag misshandlar fejset mitt >_<.

Aja, nog med tjafs XD

Chooodl doodlz!

Bääfätti 

Ölkorv jag blett

Lodl! Jag e så jälla cepe trött >_<.

Tog mej en öl nyss x) gooott! undra om öl o våffla passar?

f.ö. hare inte blitt nå sov yet =(. Seriöst jag kommer tuppa av any minute XD. På sitt lilla vis quite åsm x3.

Laisa! glaset e mumsibaba o dricka ur x>.

plums i toan!

Bättifätäta

Cepe hjärnaboll!

Hola!

Idag har jag varit galet trött. Började med teater som vi satt o pluggade naturkunskap på. Efter teatern va de dags för provet =S. Kändes ändå ok. svarade på varenda fråga men jag tror det kändes bättre än vad det gick =(. Men jag tycker fan jag e värd bra resultat i nått snart, annars tänker jag sluta plugga o sluta bry mej för de går ändå åt sategatan =(.

Aja, efter provet hade vi typ 1,5 h hål. Älskar hål! bara gå o slöa e as najs =3. Fast iofs så hade de vatt bättre o sluta tidigare. Menmen bättre än lektioner iaf =3. Efter de vatt de engelska, där vi typ inte gör nånting för att svårighetsgraden på de vi gör är typ likadan som i 7:an =S. Jag som gillade språk en gång i tiden =/.
Aja, sen vatt de dags i studion. Fan va helt idéfattig och lam =( men kan va för att jag typp va död i hela mej.
Avslutade lektionen tidigare och drog hem o gjorde kladdkaka med knäcktäcke *drooolz* funderar på ett sov nu sen blirre waffles pga av dagen! Men fan pancakes e mkt mkt miljonergånger mkt godare, måste se till så pannkakor får minst 1 dag i kalendern också!! Ska ha det som uppdrag och de måste utföras baskemej! x)


Skönt med en pluggfri dag btw! ^^ så nu ska jag fira den med ett litet sov tror jag x> annars så kommer jag somna i våfflan XD


Lodl! Blixt isn't de shizl =S

Aja Hej! Jag känner mej cepe!

Pooooouuussi

Burrikurriburk

Fail på plugg +_+

Cepelolkorv! Trofan att jag somna framför böckerna när jag väl börjat läsa ordentligt >_<
Provet imon kommer faila sönder, men fan! va gör de om 10001 år x>. De e jy typ bara jag som lider av de nu och sen men nobody else! Fan får väl satsa mer på saker jag kanlite bättre typ engelska elr nå. Kompensera lite elr hur man ska säga ^^.

F.ö. va de iaf fett skönt att sova, är typ skönast när man inte får/ska sova x). Men får väll offra mej o sitta hela natten o plugga asset af mei >_<.

Imon ska jag börja tidigt kom jag på nu =(. Heddankorven o jag ska spela upp våran "teater" grej inför Vija(teaterlärare).
Lodl! suger på att visa upp shitz men får väl lida mej igenom de med XD.

O ja! Jag skriver lodl lite istället för lol XD lodl känns lite mer Bättata x3.

Aja! back to the books =(.

Harre åsm doodz!

Pöxxiföxx

Bättööiiy

cepe

Lodldodl!

Jag får feta abstinens problem =S. Jag e sugen på kladdkaka! Orkar inte göra nått =(.
Fan vilken cepe böna jag e som inte pluggar! tänker bara på fet mat. Faan! Poms hade vatt tottly åsm nu >_<.
Nä fan! måste leta efter nå o käka! får analböna i ögat annars =(.Btw ärre nån i klassen som fattar naturanalen? Kan inte ni ringa då om ni ser detta innan imon dvs XD

Aja fan! måste flytta datorn bort från mej, för jag kan verklien inte fooka nären e runt mej =(.

Ching!

Puuxixi

Bättifalafel

Chili dag

Tjooba!

Kort dag idag =>. Slutade typ då jag vaknade igår.

Nu sitter jag o pluggar naturkunskap. Men jag har feta problem för jag fattar inget o de fastnar inget =(. De kommer bli en lång smärtsam dag/kväll/natt.
Men imon är provet o då blirre skönt o bli av med de =).

Imon ska jag o Raisa leka i studion på fotolektionen =). Bli pros på ljussättning o grejs.Btw Raisa ska nått spec med imon?


HIhi loodldoodlii! tv4 film visar Lotta på bråkmakargatan XD. Kommer ihåg att jag gillade den filmen när jag va litn skruttkorv.

Aja! fan va störd jag blir >_< kommer inte kunna fooka på naturanalkunskapen =(

Btw. hade idrott idag, satt hela lektionen på genomgång. Vi ska börja me nå hälsoprojekt. I 6-8 veckor ska vi ha typ chema på hur vi ska träna o skriva hur vi utvecklas o grejjer. Känns ändå bra, då kanske man kan motivera sig som satan så man kan bli någelunda fitted som man vill va =>.

Äsch fan! måste iaf ha socker så jag kan plugga ordentlit. Elr så tar jag mej el öl or what ever! Nått måste jag baskemej haa! *cepe cepe retardskrutt*

Aaah, men nu måste jag ta tag i analbönanaturkunskapkorv =(.

Hää dää bräää!

Poxxio

Bätättli

Ledig måndag = :>

Shenna!

Idag har jag vatt ledig från skolan så då har jag sovit länge o bara chillat. Faktiskt öppnat Naturkunskap boken och läst lite inför provet på onsdag.

Lördan o söndan me Robin vatt som vanligt besthest! Vi mös o tjockade oss. Satt i ett hörn på min balkong me kuddar o täcke o rökte vattenpipa. Måste verkligen göra min orientaliska hörna på balkongen i vår/sommar. Då blirre ännu mysigare =>.
Skulle fan tatt kort påre! Men sen är man ju trög o man tänker inte längre än näsan =/.

Fan insåg nu att de inte är många dar kvar till onsda >_< Så nu måste jag fan ta tag i naturkunskapen så jag inte failar provet =(. Vill ha någelunda bra betyg ire iaf. Hoppas provet inte e så komplicerat o svårt då får jag analbean i ögat =(.


Aja nu ska jag käka tacos sen plugga o senare cheesecake, känns som en söndag för mej =>. Hoppas veckan går mega snabbt! Längtar som inibananen till helgen! Hoppas allt löser sig bara, men de måste de! =).

Hoppas helgen er vat göj!

Pöxxiföxx

Bötiföötir

ching!

hej hallå cameltoe! =D

Idag blev jag väckt kl 9 (!!) av en hög folk som sjöng falskt! Så nu har jag varit vaken i flera, flera timmar jämfört med vad jag brukar XD. Vanligtvis hade jag nog varit vaken i 1 timma elr 2 XD. Aja men lite omväxling kan väl va skönt ^^.
Presenterna va väl ok, hade ju inte önskat mej nå spec så de dög väl.

Robin kommer senare o ska megamysas =).
Men nu ska jag bara fixa håret sen ska jag o Emilia köpa öl o grejjer för att utnyttja åldern ;D
Jag ska dricka ur de fina, fina ölglaset jag fick av Raisasötekorven sen x>.

Aja de va väl typ de XD

Hare kanoniskorv =D

Poxxikoxx

Bättitätiifätti

Ny pic, en fin dag

HOLA!

Idag va en chill dag även om jag började tidigt. Började me svenskan då vi bara spelade in film x>
Jag va typ skatezoordood, helbaggy hela jag x).

Later on blev de engelska o de e inte så jälla jobbit assu. Sen tog jag o Raisa ett skipp från matten o gick på stan istället x).

Fan, Raisa, Nea o Maria va helt übersöta o hade köpt presenter till jag idag x>. De va ölglas, ny vattenpipa tång, halsband, örhängen och en illgul diskborste som ska påminna mej om Maria x3.

Nu har jag precis blivit "firad" av familjen och mom mom o pop pop som också räknas som familj XD.
De va egentligen ganska tråkigt eftersom jag egentlien skulle gå o kolla på bla. allekorvens band spela o så kunde jag träffs robin, men dumma födesledagar som ska krabba =(. Men imon ska jag träffs robin =3 Vi får se vad som händer, om de blir fest elr bara mysigt chill=)


btw. fick en ny gammal bild av Lisa (pictureofmind.blogg.se) igen x3
Nu vettja inte va jag ska göra för att döda tid ^o), funderar på att se på Herkules på ryska x3.
Om jag vet rätt (efter att bror ring flera ggr o frågat ut mej om filmer) så ska jag nog få nya filmer imon x3
Tror de blir nått till min s.k. Disney samling som jag ska påbörja ^^.

Ajji, hoppas ni harre kanonis ;D

Poxxioox

bättifätti

förvirrad!

Ok, nu mår jag aningens bättre. Sitter o snackar me Robin nu o då mår man allti kanonare ^^ Men jag saknar den rakkarn så rakkarns mkt though >_<

Vi sitter o krånglar med boende och resor till nästa helg i jkpg. De går då inge vidare, bussar, tåg går typ 1 gång om dan. Boende finns knappt o göre de så ärre svindyrt =(. Men fan de måste lösa sig, annas får vi gambla lite o bara åka upp dit så får vi se vad som händer x3. De skulle faktiskt va lite kul, fast inte om vi får va ute i kylan över en hel natt =(.

Just nu e jag förvirrad i hjärnan och jag ska ta en lång paus från att tänka nu, särsomhelt iaf ^^.
En dusch väntar på mej nu också.

Ha'de åsm!

Poxxikoxx

BätitätiTrade Life??

Har precis skickat ett sjukmail till skolan, klarar inte av att gå till skolan idag. Jag mår kasst och hade jag dratt te skolan idag hade det bara blivit sämre. Jag klarar lix inta av när folk behandlar varann illa genom ytlighet, onödigt spydiga kommentarer, att folk grupperar sig och ignorerar varandra. Endel tar de inte på sånt allvar som jag gör, kanske för att de kan vara dom som grupperar och ignorerar osv. Hoppas de tar slut snart så vi kan gå tillbaka till att ha de kanonkul. Att folk som har ändrat på sig kan ändras tillbaka.

Jag klarar de inte längre och p.g.a. av denna skiten har jag tappat peppighet till mkt. Bla. ska jag nog ställa in ferren, delete:a min b-day från kalendern iår och kanske resten av åren. Istället ska jag lossas som ingenting och säkert dra på en annan ferre med folk som gör att jag kan glömma vad problem ens betyder.

Jag är en gris! o nu ska jag sova igen.

poxi

Beatajävelhafen

jävla pizzabagare! DROP DEAD!!!

Jag blir så jälla pissed!

Har vatt sugen på min underbara äslidälski pizza i evigheter nu. För en stund sen ringde jag och beställde den. Tro fan inte jag fick rätt pizza. Först hade dom tatt en cepe pizza o bara hällt kebabsås på. Då fick dom problem, så dom gjorde en pizza till, denna gången också helt fel pizza. En hawaii me pomms på. INTE ENS KEBABSÅS!!! De e skinka på båda så jag kan ju inte käka dom =<. Jag ringde o klagade på dom fittigajävlarna! Dom hade lix inte ens gett mej kebabsås på mina pomms på nån av pizzorna =S. Och de enda dom kunde ersätta nu va 2 kebabsås till nästa gång. Jag mena 2 kebabsås? Hur menar dom? Och hur fan kan dom ersätta bara de, när jag betalt för en pizza som jag inte ens kan äta!!?!?

Det har fan förstört mitt liv ännu mer! Jag mena, jag kan inte få min älskade pizza ur mitt huvvud, sen gör dom så mot mej. De e fan nära ett lip! Not even kiddin'. Sen blir de ju inte bättre för att mama o papa o lilla horsyster sitter o tjatar om hur cepe jag e. o att jag ska äta endå. Men dom fattar inte mina problem. Dom vill inte fatta. De har dom fan allri riktigt gjort.

Fan kan inte släppa detta förbannade pizzaproblemet! Jag vill typp döda dom!
Jag tror inte ni förstår hur beroende jag är av den pizzan!


Fan! sen är de alla andra problemen >_<

Jag vet inte om jag vill tråka ut er på dom. Men fan de e nått cepe som har hänt i min klass. Jag vill fan veta vad, jag orkar inte ha ännu mer skit än vad jag redan har. Jag vill ha tillbaka gamla goa klassen, långtifrån den  som e nu.
P.g.a de kommer nog ferren på lörda bli lika cepe. Fan jag önskar jag slapp va mej! Nu är de fan inte mkt som får mej pepp =(.
Fan, behöver en släng av Robin nu så jag blir glad igen men vf ska han va långt ifrån mej för >_<.

Jag ska sitta o tycka synd om mejsjälv enda till nästa helg! för då ska jag ju åka på kul i jkpg x3.
De gör mej iaf pepp!

Poxxikoxx

Bättisurpuppa

lite fula bilder

Tjenis Penis era korvar!

Nu sitter jag på en fotolektion o har inte mkt att göra, funderar på att rymma härifrån snart, åka hem o sova x3.hihi bjuder på nårra veckors gamla foton när vi va i studion och provade ljussättningen ^^


Hihi sista bilde gör jag kamelen (yoga ställning)

äsch nu ska jag nog dra mej hemmåt. Måste planera på ferren som kommer facka sönder för att folk har blivit helt analböna o jag vet inte anledningen =S. Men när jag sovit lite så ska jag ta tag i skitn >_<.

Ha de ÅSM!

Poxxxioo

Bettifätti

Judelodeliii

Ching!

Nu har jag chillat lite. käkat feta varma mackor =>. De blidde ingen pizza idag, men fan måste ha en typp imon elr nå! Den e så goo, o man blir så jälla beroende av den >_<.

Anywayz, så ska papi köpa en Vibratone till mej x> de gjorde typp min dag eftersom jag har villat ha den i ages.
Jag håller också på att planera nånting till lörda. De blir nog en bunt polare. Hade inte tänkt att de skulle bli så många, men de kanske de blir eftersom man har polare från olika "hörn" elr vad man ska säga.

Btw, så har jag 89 spel installerade nu på mobilen x3 innan hade jag 76 elr nå liknande =>. Jag e happyhapyy, men de va nårra spel som inte funkade på min mobil =<.


Ajja, Heeejsanhååå!

Poxikoxdox

Bättikorv

chillkorv tisda

Ching chong tampong! =>

Idag har vatt en mkt chill dag. Började dagen med en halvsugig film på kulturhistorian, den va iaf bättre än en vanlig lektion. Efter blev det idrott och idag va jag faktiskt aktiv på idrotten =). Faktiskt jätte skönt att röra på sig, de e bara det att man måste få huvvet ur röven o görat. Tänkte ju ta mej en springtur när jag kom hem vi 1. men istället fastnade jag här, vid datorn och har laddat ner massa mobilspel igen XD. Sjukt för jag har lix inte ens testat dom 78 spelen jag redan har installerade XD.

Nu ska jag nog ta ett sov sen ska jag försöka få mej en pizza *droolz*
Är sjykt sugn på pommspizza me kebabsåås!

Nä fan! Jag skulle kunna döda för att få en sån pizza atm!
Helvete!  Ska slå mej för att jag blev så sugn på den, kan inte släppa tankarna om den!
LOL! I'm the fockin' sick! x3

Äschbäsch

Poxxidoxx på er!

Bättlättikorv

Måndag

ZUP doodz?

Idag har jag vatt mega trött. Dagen började med att jag fick mindre sovmorron än vad jag ska ha pga. BUP. Men Fan folket på BUP suger och dom bryr sig inte ett skit om sina patienter. Dom gör inget för att hjälpa och det känns helt ovärt att gå dit så idag bestämde vi för att de va min sista dag där. Ganska skönt att slippa gå dit i onödan, men det känns ju som en kass anledning till de =/.

Aja, Senare vatt de matte o de va inte mkt folk där, men så fort man går in i det klassrummet så får man en smäll på käften av nån äcklig jälla lukt. Typ avloppsäckel =S. Då får man en headache som man inte blir av med i första hand. De e inge vidare att allti ha headache på måndagarna eftersom vi har mönsterkonstruktion o grejs. Nu har jag äntligen fått börja på min långklänning, men som sagt inte kul med headache =(. Då blir de inte så mkt gjort nämligen.

När jag kom hem har det väl mest blivit sov och chill, inte mkt annat. Skulle kollat hur man köper bland världens snyggaste band-tees. Men jag får satsa påt imon istället =).

F.ö har jag en tanke... Hur mkt får man om man säljer blod? Är i sjukt behov av pengar atm så just nu gör jag i stort sätt anything!

Imon blirre fet chill i skolan och jag slutar 12 så de e ganska ok =>.

Nu ska jag försöka styla till min myspace till de bättre ^^.

Poox

Bättikorv

Nya bilder och ferre på G

Heej, Kaj!
Hallååå, Bojje!
osv
osv
osv...


Idag har jag sovit lika länge som törnrosa ungefär x3.
Skönt somfan, men dagen är borta så det har inte hänt något spec.

Just nu håller jag f.ö. på att småplanera en ferre som kommer va på lörda =3.
Den kommer nog inte bli jättestor eftersom den ska va @ my place. och jag kommer inte ha ork att städa o grejja dagen efter >_<. Men lagom mkt folk skarre va. Fårse lite hur jag kommer planera detta. Har knappt planerat nånting mer än datum typ XD.
Men oavsett blire det nog ganska mys, om folket jag älskar är där så blir de bäst oavsett x3.

Här kommer en ny gammal bild jag fick av Lisa(pictureofmind.blogg.se) idag =D

och en bild från den senaste fotograferingen =>.Känner dock att jag måste börja bli sådär motiverad igen när jag tittar igenom bilderna ,måste börja träna o gå ner i vikt igen. Hoppas motivationen kommer snart, typ ikväll elr iaf imon =3.


Imon äre Måndag vilket betyder, ny vecka, BUP tid, slavarbete på mönsterkonstruktionen osv. Hoppas veckan går snabbt så de kan bli helg igen x3.

Ha de göj folk!

Poxoxoxiio

Bättitätti

Lördag

Hejsan håjsan =D

Igår och idag va megamys me Robin, som alltid =>
Efter Robin åkte hem så har de inte hänt så mkt. Gjorde mat till familjen o sen har de väll bara vatt chill och sov. De blir lix inte mkt sov med den där pojken ^^. Man vill inte sova för mkt med honom för då missar man massa tid med hanom. De e så skönt med honom för han e typ den enda människan som säger till mej att inte va tyst XD. Jag älskar lix o prata och vanligtvis så brukar folk störa sig på att jag inte kan hålla tyst, särskilt om nätterna.

Idag blev de inge festande för jag pallade helt enkelt inte. Men nästa vecka måste nått fan hända! Fyller lix 18 då och de måste firas hårt =3.

Shit, känner mej astrött och ordfattig >_<.
Imon har jag ingen aning om what to do, men de blir väll chill igen XD. Kanske borde plugga Naturkundskap, har prov antingen denna veckan elr nästa. Har inte riktigt så stor koll på de >_<. Typ som allt i skolan, ingen koll what so ever!

Äsch men nu ska jag sova innan jag somnar XD.

Poxxxiox

Beatatatataa

Fredagsmys!

Hello dudds =>

Idag har vart en ganska chill dag, gjorde inge på svenskan, lyssnade på mormorns på engelskan och så lyssnade jag på musik på matten x3.

När jag kom hem gjorde jag mega goa pancakes *droolz*. Tjocka också i mej nårra gräddbollar, men kände mej äckligt mätt =( När jag rapade kom de nästan upp kräka. Så jag kände mej lite ganska tvungen att kräka upp lite. No worries brukar aldrig hända annars, för jag brukar inte kunna kräkas, klöks bara =/. Men idag funkade det =) Nu är jag äcklig jag vet, men eftersom jag nyss käkat före min kräka så smakade kräkan fortfarande mat. Typ chocklad o grejjer XD Ganska go smak XDD. jag vet äckelpäckel men WTF! XD

Om nån timme elr nå kompilompar Robin till mej o vi ska müsa! Det behövs för jag sakni korven.
Tror de kan bli donkenpajsbak idag f.ö =3. men fårse, fårse ^^

Frågan e va man ska hitta på tills korven kommer ^o). Kanske spela nå kul spel, Har inte spelat gh på länge, men vill spela nå annat kul.

OMG! de e ju f.ö fredag den 13:e idag =33. Får nog bli en skräckis idag (igen ^^) bara för att "fira".

Ajii, Hare gott fann =33

Pixxipoxxi

Bätilättispätati

OMG! vi e i tidningen =3

hihohiho =D

Papi hittade en text på SMP (smålandsposten) om övergångsstället =33

Jag kan inte sluta vara stolt över oss Raisa x33 

Vi måste verkligen börja göra mer sånt här du du!! =D=D
Ville bara visa er x3

Poxxxii

Bätispralliballi

weeei!! finally =D

Hey dudds =D

Jag sitter o fikar massa mumsia saker x>. Tvingar också i mej te för jag orkar inte koka kaffe o snabb kaffe e äckli =(.

Ni kommer ihåg dom skyltarna jag o Raisa satte upp när vi demonstrerade för att få ett övergångställe på en väg mellan Katedral och Norrtull (mina skolor). Idag när vi gick från Nortull till Katedral så vi hur vägsnubbarna satte upp skyltarna till ett övergångställe. Vi blev mega glada och tackade dom ^^. På väg ner från Katedral till Nortull hade dom precis målat dit strecken på vägen =).

 

Jag är skitglad över det och det känns som om de e tack vare mej o Raisa som dom har fått upp sina ögon och gjort något. Det känns som om man har en talan här i världen ändå. Jag tänker baskemej fortsätta att tycka och tänka och jag hoppas inte att varken du Raisa elr någon annan slutar med att görat =D.

Idag hade vi fått en uppgift på keramiken att gå på glasmuseum istället för på lektionen, De va lite fina glas grejer men mest bara sån random skit man kan hitta i skåpen hemma oss vem som helst =/ Men vi gick o strosade lite och kom till ett rum fyllt med gamla pengar. Där va en snubbe som berättade typ hela historien om pengarna. De va intressant faktiskt =) Hittade också ett mynt med en snopp på och på andra sidan myntet va de en rumpa. Han berättade många kommentarer på de^^ Han trodde de va ett mynt som man betalade på bordeller i USA. Jag hade hoppats på att de va nån snopptävling elr nå ^^ Skulle baskemej vilja ha sånna mynt =D.

Imon ska jag mysa me Robin de blir ÅSM =D Sen kanske de blir fest later on this weekend but so far I dunno.

Lisa jag tycker du ska logga in på msn så du kan skicka bilderna från fotograferingen! (A)Förövrigt får ni gärna ge tips på billiga solbrillor som e större än dom jag har på mej som e ganska lagom billiga =33

Nu har mitt äckliga te svalnat, så nu får jag nog varma det igen >.<

Chingchong korv

Poxxxio

Beätilättispätäti

shalalalalaaa -en bra rubrik =)

Hej Hallåj =D

Idag har jag vatt trött, skulle kunna somna närsomhelst =S Men jag ska vänta liten stund till XD

Hursomhelst har det väll inte hänt mkt idag. skolan va tråkboll som vanligt.
Känner mej ganska lam på att skriva idag. Men atm sitter jag och peppar inför den 28:e mars. då de e adept osv som spelar i Jkpg X333.
Tror de kommer bli galet kul =D.  Längtar som rakkarns ;D vi kommer nog va så tvärtemot lugna som de möjligen går x3 Fett pepp på BUS!

Aja nog om sånt tjat x3. Färgningen igår blev fint, lite aningens oranga toner, men de kan man väll inte tro annat på egentligen svart hår ^^. Men snart så ska de bli som de ska va x3.

Haha LOL jag tror ni märker på min extrema särsvenska (ännu mer än vanligt) att jag e helt analböna i huvvet XD.

Har problem med att komma på hur jag ska fira min födelsedag. Fyller på en lörda, så de e ju rikti perfa =). Skulle va kul o fixa en fete fest, hyra lokal och allt. Men jag har problem att fatta var man hittar lokaler som hyrs ut till fest =(. Men jag har ju lite över en vecka att fundera ut det x3. Har ni nårra tips på idéer i all allmänhet hur man kan fira en sweet 18? =)

Crap! Nu ska jag nog plugga lite engelska sen en dusch o later on en skön varm fluffy säng =3

Poxidoxi

Bättäti

shingshong korv

hihihiii.

Sitter hemma hos Lisa atm. Slutade tidit som rakarns idag, så vi har fotat o fixat. sitter med blekningsmedel i håret nu samtidit som vi ser på Herkules =33. Köpte den idag och ännu en till skräckfilm x3.

Vi hann också med att göra helmumsiga våfflor idag x) Känns som om mkt har gjorts idag =). Fast vi hann inte fota alla idéerna som vi hade idag=/ synd synd, fast de började faktiskt hagelsnöa och vi va ute med inte så mkt kläder på oss. Så nu e jag frusen och kommer va det enda tills jag vaknar imorn, o ens då =S Men de e de värt om jag bara inte får en förkylning till helgen.

Bilder från idag kommer komma, men vi har lix inte ens hunnit titta på bilderna än =S.

Nu ska jag fooka på Herkules =>

Poxoxo

Betätipätätismäti

Foto imorn

Umpalumpa =)

Idag mår jag väll lite bättre, folk har gjort mej gladare och gett mej andra tankar. Visst de e inte helt ok men det är närmre än va det va i helgen.

Anywayz, idag har jag och mina classmates varit slavar igen. Viveka( våran lärare) lovade oss att vi skulle få sy våra egna grejjer idag, men när vi kom dit så skulle vi ha "industri" (som hon vill kalla det) idag också. Det är inte det vi har valt att gå mode/design, för att sy fula scenkläder till folk som dansar och uppträder. Jag har faktiskt varit pepp på att sy min långklänning i nårra veckor nu, men har inte fått sy det pga. att hon ska slava oss. Vi får lix ingenting för det heller =(. Det hade vatt en sak om vi fick pengar till klasskassan men det får vi ju inte.

Just nu sitter jag och kollar tågbiljetter till jkpg. Jag, Robin, Alle o nårra till ska dit den 28/3 och se Adept, CV och herbrightskies. Adept är ju största anledningen till att man vill dit, för dom e så bra =33. + att det är kul att hitta på något o åka iväg nånstans, även om det inte är långt. Men det är ju alltid nått=)

Imon slutar vi typ vid halv 11. så efter de ska jag o Lisafisen dona lite med mitt hår x) ska bleka de mer lite här o var och funderar lite på att färga de mera svart igen, vet att de inte va alls längesen men de känns typp brunt atm =S. Efter det ska vi ut o fota o fixa =D ska bli kanonkul x3.

Lisa ska också redigera nårra bilder från en fotning för ett tag sen. Då ska ni få se och jag hoppas ni gillar det =3.

Nu ska jag tvinga i mej resten av the:t jag försökt få i mej i typp en halvtimma =S Blää... men de e iaf nyttigt ^^

Ha de kanonis kära korvar =3

Poxoxo

Beätipätäti

Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.

Denna helgen har varit den värsta analböna helgen på länge, jag har mått sämst! Visst deppet har hängt i luften i nårra veckor nu men denna helgen tryckte de mej till bottnen. De e nårra grejer som hänt som irriterat och nu i helgen knäckt mej. Jag har inte gjort mkt mer än att isolerat mej från all kontakt som gått(dvs inte min familj tyvärr, hade behövts somfan) Bara sovit, lipat och sett nästan alla avsnitt av Life of Ryan.

 Jag vet inte vad jag har gjort för fel men nått i klassen börjar kännas fel. Folk grupperar sig i gruppen och ger helt onödiga och kaxiga kommentarer. Folk ignorerar varandra och jag vet inte vad som hänt! Jag vet inte hur jag kan ändra påt. Jag vet ingenting mer än att jag känns fett ovärd! Imon får jag väll helt enkelt försöka samla gruppen(grupperna) och fråga vad som hänt och vad som gått fel för jag klarar verkligen inte av mer skit nu.

En annan anledning till mitt depp är kampen med min fiende, vikten. Jag vet att folk tycker jag e cepe o grejjer. Men jag dilligaf:ar det. Den kampen har jag haft så länge jag kan minnas och den sitter fast i mitt huvvud. Jag vet inte hur jag ska förklara mej men jag har levt med det problemet så länge nu, så när jag e pepp på livet är då jag elr min hjärna e pepp på att inte äta. Det enda min hjärna fokuserar sig på är att se hur vikten på vågen sjunker. Det kan va svårt för er att förstå att det är under den tiden jag mår bäst. Men jag har alltid hatat min kropp och folk har hackat på mej enda sen jag va liten så jag har alltid varit osäker och självkritisk, jag har aldrig kunnat acceptera mej och jag tror heller aldrig att jag kommer kunna. Under dessa veckorna som jag har varit depp har jag ätit och det har resulterat till att jag gått upp i vikt. Vilket förstör mej ännu mer. Jag vet inte vad jag ska ta vägen. Ingen jag känner förstår mina problem, Folk tycker somsagt att jag e cepe och löjlig. Jag sitter  fast i ett helvete just nu och om jag inte börjar bli pepp på livet snart och börjar komma igång, börjar träna sönder osv kommer det gå illa känner jag =/.

Just nu känner jag för en fet manskväll! Sitta med folket man gillar, folket som gör en glad, dricka öl och spela x-box elr nått. Bara umgåsas och bete sig helt manligt skulle va najs.

Aah! btw, jag faila ofc matte B provet =( Jag kämpade som ett as och så gick det faan. Jag kan inget annat än att faila helt enkelt! Kanon kul liv!...NOT.

Nä om man ska gå o sörja lite i duschen?

Hoppas er helg va bättre =)

Poxoxo!

Beata von analböna

Korvarna demonstrerar!!

Hejsan svejsan i fotsvettsskogen =D

Idag har vatt en lång men väldigt chill dag.
Började lektionen med textil/bild elr hur vi ska kalla det^^. Jag ska sy mej en väska nu eftersom den jag har har gått sönder en massa och jag hittar allri ngn väska jag vill ha i nån affär =/.

Efter de vatt de film på engelskan, vi såg "the body", den va väll från -80 talet nån gång och de va kassa skådisar o grejjer, så de blev lite kul att se hur fult de va XD.

Så fort den lektionen tog slut gick vi ner till Norrtull, de va keramik. Gjorde mej en lite lustig vas men annars blev det inte mkt gjort idag. För Raisa o jag blev alldeles för uppspelta med att demonstrera x). Vi har en väg mellan våra skolor, (Katedral och Norrtull) vi har våra estetämnen på Norrtull så de blir minst en promenad fram och tillbaka varje dag. Och nu har det byggts en väg mitt i vägen för där vi brukar gå, visst dom har byggt ett övergångställe men dom har inte ritat dit strecken så ingen stannar när vi vill över. Så Raisa och jag tog tag i det idag genom att vi målade skyltar där det stod; STOP - övergång. Sen satte vi upp dom på varsin sida vägen. Medans vi satte upp dom körde dom sakta och glodde som satan. Dom började även stanna för folk som ville över. Vi blev stolta över oss och vi kände att vi gjorde något bra för samhället och för esteterna ^^.Nu har jag ätit pizza igen xD Fast denna gången va den hemmagjord och de va tortillapizza så de va inte riktigt samma sak. Men gott vatt de =>.

Oj! jag har helt glömt bort att jag har plugg o göra >_< Får väll ta tag i skitn nu då =/

Hare kanonis!

Poxikoxi

Beääätää

Aj aj min mage! x3

OMFG! Jag e sjuk!!! Jag har tjockat 2 pizzor idag +_+ och en hel hög godis närmre 2 kilo vill jag säga =S imon måste jag ut o springa!!! Idag tog jag mej dock en snabb långpromenix, ska nog "yoga" om en stund också =).

Vet ni några bra yoga övningar så hör gärna av er =) skulle va as schyst för jag vill verkligen bli en bra yogare x>

Annars har inte mkt nytt hänt sen senast jag skrev ^^, kanske nårra kilos viktökande men annars inget jag kan komma på^^.

Kom dock på vad jag ska göra på keramiken imorn ^^. Jag ska göra ett stort små gulligt monster hade jag tänkt ^^. Mer Invecklad info får bli när monstret är fött o klart x).

Jisses, jag har ont i hjärtat o i magen av allt jag ätit idag =S Fett mkt fett har intagits idag så blodkärlen känns ganska igentäppta =S.. BLÄÄ!! inte skönt! =(.

De får bli yogagrejjs i evigheter ikväll, jag ska görat så länge så jag somnar i nån rolig ställning x3. as najs ju =D.

Poooxidox

Beätiiö

goshiposhi!

Umpalumpa =D

Sitter atm på min foto lektion, men ska snart rymma ifrån den o åka hem o chilla x). Provet idag gick analböna, trots att jag suttut i några dagar nu o verkligen pluggat sönder mej! Seriöst, Dödda mejj!! Vf kan inte jag va en såndär smart sak som kan matte utan att ens behöva öppna en bok? Aja va gör de om 10001 år när matte är glömt och folken har dött.

efter provet, hade jag fett hål, eftersom jag blev färdig långt före den utsatta sluttiden. Så jag lockade med mej lite folk som fick följa med o köpa godis till beatankorven x>. Blev sisådär 1.5 kilo x3 så nu ska jag tjocka mej tills jag dör tills mina blodkärl täpper till =D. Köpte även the till min mami, för att jag är snäll! =) Efter en bunt tjatande om jag o folket skulle käka pizza på stan, dissade vi de eftersom viljorna våra hade ingen majoritet. Men Later on gick jag o Maria och köpte oss en pizza fylld med pommes badandes i kebabsås *drooolz*. jag sa till pizzabagerna att tjocka på med massa pommes o sås och när jag o Maria stod o vänta på pizzan visade bagern upp den o sa; Jag får inte plats med mer sås nu x). Då vatt pizzan över, över, överfylld med sås =>. Fast de va iofs lite för mkt XD men ändå ganska massa gottaste =3.
Jag tror jag har blivit fett beroende av fett! Socker har jag vatt beroende av i flera år men fett, nupp! Nu kan jag inte sluta äta nått avde =S. Jag skäms =/.

Nu på fotot vatt jag, Raisa, Josse och Ena i studion och fotade =). De vatt kul och bilder kommer komma =>. På fredag har jag o Raisa bokat studion igen, men vi får se om vi kommer gå dit o fota. Fårse vad som ska hända och om vi orkar helt enkelt ^^.

Nehepp nu ska jag o Raisa rymma från lektionen och åka hem, de e vi värda =3


Poxodoxo!

Betitäti

3x+y= peta mej i näsan!

hej hallåj!

Jag sitter och pluggar matte och har gjort det enda sen jag kom hem vid 1, nu är klockan typ 6. och jag är inte färdig än =/. dock fattar jag mer än vad jag gjort tidigare på året. Fatkiskt så känner jag mej ganska smart på matte x>. Jag skäms nästan för att säga de, men när man fattare äre nästan lite kul XD. Men imon kommer de väll gå åt helvete, imon har jag provet och jag blandar alltid sönder alla uträkningar elr vad de heter. Från 8 till halv 11 har jag provet, och mitt pucko så keka jag upp allt godis jag hade nu under tidn jag pluggar, frågan är om jag kommer hinna köpa nått innan provet börjar ^o) jag skulle inte tro det faktiskt =/. Äje, får tugga sönder mej på tuggmi då ^^. de e nästan 99% bättre att tugga på XD.

Hursomhelst, idag har vatt chill. Hade en tråk lektion (kulturhistoria) sen hade jag idrott och nästan för första gången på denna terminen är jag med på idrotten x>, iofs inte nån jobbig idrott, jag, Raisa,Nea o Lisa yogade o stretchade oss viga o grejjer ;D. Skönt vatt de ^^. Hade de inte vatt så rusklans kallt elr att jag hade fetaste provet imon så hade jag velat ut o springa idag.

Men men, de finns fler dagar i livet än denna =)

neh fifään nu måste jag tillbaka till analböna matten >_<

Harrä bäst o håll tummar och tår för mej imorn! (A)

Poxxox

Betätätät

Hallå igen!

Hejsansvejsan!=)

Nu är jag tillbaka efter att mitt internet fackat sönder i nårra dagar. Seriöst, mobilt bredband suger!! iaf tele 2:s som jag har. Ska satsa på att byta så fort de går o jag ska stoppa upp detta bredbandet i nån inom tele 2:s A-hole!Anyways, vad har hänt ^o)? Jag har haft sömnproblem nästan hela veckan, så på fredan lyckades jag somna nästan direkt när jag kom hem vid 1 och sov nästan resten av dagen.

På lördan vatt jag på en fest som mest bestod av snobbar och av folk som har fackat sönder mitt liv. Folk grupperade sig och sånt suger! Vi hade små kul ett tag, folk snurrade in mej i papper så jag blev en mumie, sen tog vi pappret från min mumie-outfit o la i toan så de blev fet stopp x3. och det vatt kul, sen blev de tråk så jag o josse åkte hem vid halv 12 och busschaffisen lät oss åka gratis hem. Sånt blir man så jälla glad av =) De e så snällt o man vill att fler männskor ska va sånna.
Vid halv 3 gick jag o hämtade Robin vid busshållsplatsen, jag var rädd att jag skulle somna ifrån bussen så Robin skulle få gå själv hem till mej o kanske irra bort sig. Men jag lyckades faktiskt dit i tid och de va kallt som fan!
Galet så mys Robin är, man mår bäst runt honom o man vill lix allri sluta umgåsas med na^^.
Igår började vi me donkenpajerna, men vi frös in dom till nån annan gång, för donkenpajerna på donken är frusna innan dom friteras + att vi inte hann göra färdigt dom x) Men vi ska hålla på att göra donkenpajer tills vi lyckas o blir kungar pårom =>. Bilder o resultat kommer komme x3.

Nä nu måste jag plugga matte till provet på onsdag =(. Hatare somfan! o jag kommer faila så hårt!! Men va gör de om 10001 år ?! ^^ de kan ju lix inte gå mer än åt helvete heller! ^^

Hade ni kul i helgen då?

Poxxoxoxo

Beäti pätäti

RSS 2.0