FINALLY!!!




IDAG(!!!) kom mina skor! 8D
Tror posten läste mitt klagobrev =J
Woop!!
Syd att det inte blev utgång för mej ikväll dock =(






OCH FRÖKEN MAJKEL PENISSON! JAG ÄR ÄNDÅ GLAD ATT DET VAR MIN TELEFON DU TOG KORT MED I FREDAGS!
Frågan är hur fan i helvete du fick tag i min telefon =S Kommer inte ihåg =C Dock elakt att ta kort på en alldeles för drunk flicka som sitter och kissar bakom en husbil >=(



Ser dock mer ut som om jag bajsar! Men det gjorde jag inte! haha

Citronen var dock rolig! =B



Såhär såg smörpaketet också ut! hahaha


...

Dags att prova skossingarna lite =3

Önskar att någon dödade sönder posten!




OK, I'm back! Har varit utgångar hela helgen och nu är jag sjuk som fan så har inte kunnat röra mig, men penis i fan så har jag fått jobba ändå! FML.

Fredagens utgång var så mkt fest att jag spydde skum och aldrig kom ut! Hahaha
Delade en flaska tequila med en kompis, drack jelzin + energidryck och innan det rörde jag ner god smörgåstårta med vitt vin. Trodde det var anledningen till mitt skumspy. Men kom senare på att jag tagit en munfull tugga i ett smörpaket (ni vet det smaskiga baksmöret som är fetast i världen dvs inte margarin! hahha=SS=SSSS) borde varit det som skummades!
Men utöver det var det skitkul och vid spyornas mellanrum blev jag och min räddande kompis djupa som gropar! Till sist fick jag natthjälp! hahaha

I lördags var det riiiktigt chill och väldigt mkt för tråigt folk ute =(
Jag var elak mot de fula töntpojkarna som försökte få med oss till efterfest. Hatar folk som har högre självförtroende än vad de förtjänar! De ska sägas till!!
Så ja, jag var elak mot många! =C gillar det inte men som sagt gillar inte för högt självförtroende heller! Det är inte många som gör! Just sayin'!...

I söndags blev jag sjuk som fan, fick jobba dödligt sjuk igår och idag fick jag tacka nej till jobb!
Imorgon är det möte med framtiden! Typ! Jag och min Egzona har stora planer inom yrke och imorgon ska vi få hjälp att komma igång! =D
Får se hur awesome vi blir och när jag kan berätta mer om det =J

Btw:

Dagens hata: POSTEN!!!! Nelly skickade skorna på morgonen efter min beställning. Paketet registrerades samma dag i gbg. NU har en vecka gått och skorna har inte ens registrerats någon annanstan!!!! Trolige har postjäveln slarvat bort mina skor! Skickade reklamation igår. Får jag inte veta mer imon, blir jag pissed och utövar mer drastiska handlingar!!
POSTEN, jag hoppas någon tar livet av dig! FU äckelpost!!!!


usch, tänk om jag blir ful!




Kött!! jag är trött och sliten men får inte sova yet håller på och färga andra omgångens färg i håret! =(
Såg nu att händerna och handlederna är fulla med färg, rofl.
Imorgon är det äntligen fredag och då är det dags för helgens första utgång! Sjukt pepp! Synd som fan att mina skor inte kom idag =( det betyder att jag måste hem emellan jobbet och utgången vilket suger benhårt! =C Men det får jag leva med, bara jag får dojjorna imon! Way!

Fan, nu orkar jag inte ha i färgen mer, får bli som det blir nu helt enkelt! Jag vill då fan sova!


Done and DONE.




Dessa skossingarna fick det bli till slut =)





Tror det kan va ganska gött faktiskt!
Tills jag har ett bättre jobb så jag kan köpa mina Jeffrey Campbellsar ;)


Oj kanske skulle sömna lite ;)




Idag...




Idag är jag glad förutom att jag fick jobba några rundor extra när jag bestämt dejt med Lisa. MEN till slut träffades vi och tjockade vi oss som runda kakor! Jag som skulle bli nyttig he he.

Idag är jag glad för att jag fick hem mitt älskade och efterlängtade paket!



Idag är jag glad för att jag fyllt på min gymtagg! Gött =D imorgon efter jobbet blir det träning fifan! 8D

Idag blev jag typ glad(eh!) men förvånad och över att jag har fått en hemlig beundrare! Hmm undrar vad det är för en typ det där =S Det får vi kaanske se på fredag. Tror jag ska satsa på att fula mej som den gris jag är hahaha.

Nu ska jag bli ännu mer glad idag för jag ska äntligen klicka hem lite skor från Nelly! Waay! Hoppas de hinner komma innan fredag =)


äntligen!...


Äntligen har jag gjort min goding!!! Är lite Öm och sur fÖr att man inte kan ha i bÅda hÖrlurarna i Öronen pÅ vÄgen hem. SÅ var tvungen att sitta och tvingas lyssna pÅ fjortisarna som skulle skrika och hoppa runt i bussen O.o
MEN glad som fan Är jag fÖr att den Äntligen Är gjord och att hemliga planer har bÖrjats smida =B
JÄvlar vilken stor bild pÅ mitt Äckliga Öra!! D= hahaha
Ville dock gÖra ett hÅl till, men det fÅr vÄl helt enkelt vÄnta till nexta lÖn! =)

Bättre sent än aldrig men jag skäms.






Har en allt för fin vän och en allt för gammal upphittad lapp!
Dumma mig vad jag skäms att jag inte packat upp gamla väskor på länge!
Bättre sent än aldrig är väl ett passande ordspråk denna dag! =)


Tröstshopping.




Idag har jag tröstköpt mig lite på Gymgrossisten, måste ta tag i min träning nu när jag inte får träffa mannen jag är kär i. Så varför inte försöka traska ner nårra kilon ist? Får bli min terapi och min fokus på annat.

Funderar även på att slänga iväg en beställning på Nelly men jäklar vad svårt det är att bestämma vilka skor man ska köpa osv =(.

Tänkte slänga upp lite bilder på veckans inhandling.
Kom på nu dock att jag glömt ta kort m´på mina nya jeans. Men kan säga att det var ett par vanliga cheap mondays i vanlig jeansblå =)



Billig kofta från Ginatricot i en av höstens snyggaste färger!




En skjorta för alla som vill vara smygblottare ;)



Läppstift i en ordentligt charmig färg. och en super awesome lip liner!!!!



Läppstiftet satt riktigt jäkla snyggt i äckligt många timmar, jag kunde käka, dricka, (råka) somna och dräggla och pussas. Allt kunde jag göra och det satt som järnet! Underbart!!! <3

Så på fredag när jag drar ut är det mina läppar man kan leta efter för att hitta mig ;)

...

Fan, vilka skor jag jag beställa!?! >=CCC


Om du äter upp mig ska jag hämta mina bröder.






En grymt vacker låt värd att fundera till.


Jag drömmer dig hit.




Usch! Mina dagar av tystnad på bloggen är av anledning till att jobbet har varit extremt. Jag har fått jobba 11h/dag när jag egentligen bara skulle jobbat 2h/dag. 2h/dag hade räckt gott och väl denna veckan! Jag som skulle få vara varja minut av varje sekund med Robin. Vi skulle få vara tillsammans hela tiden denna veckan, vår sista vecka. Men så blev det verkligen inte. Det var på fredagen jag fick säga ifrån på jobbet, varje minut var värd varenda förlorad peng.

I torsdags efter mitt sena, långa arbetspass gick/sprang jag och Robin till Sf och vi såg Apornas planet.



Den var faktiskt sjukt bra och jääävligt sorglig under hela filmen! Vi hade inga höga förväntningar, vi gick mest för bara för att gå. Men jäklar vad bra den var! Fick tårar i ögonen några gånger, fick även tårar i ögonen då jag kollade på den fina mannen som satt jämte mej, han som fortfarande då var min...



Fredagen spenderade vi både i stan och hemma, allt för att utnyttja dagen så länge det gick och för att hinna med så mycket vi kunde. Jag vet inte hur många liter jag nu har gråtit men smärtan i magen och krämporna i hjärtat vill ändå inte försvinna. Jag var inte beredd på att säga hejdå och avsluta vårt förhållande idag. Efter 2.5år älskar jag honom mer än någonsin och nu ska jag helt promt sluta! Det känns allt för overkligt, som en av de värsta mardrömmarna någonsin! Det är "bara" förhållandet som dött inte mannen jag älskar även om det är så det känns i nuläget. Även om jag pratar med och hör av honom så känns det som det värsta har hänt.

Jag är iallfall gladast i världen att han är min bästaste vän fortfarande och att det inte dröjer allt för många dagar, veckor eller månader tills vi träffas igen.
...

Jag älskar dig, så högt så du hör!


Saker och ting händer av en anledning.


Detta skulle varit uppe inatt innan sÖmnen erÖvrat mina Ögon, men mobilen ville inte med sig! (datorn Är hos penisen fÖr sista gÅngen! ='C   )
...
Iaf sÅ kom man hem igÅr, trÖtt och jÄvlig efter 10-11hs arbete. Klockan Är nÄstan 8 nÄr jag kommer hem, men ser dÅ att nÅgon skickat ett fint brev till mej med ett budskap om tacksamhet och gos.
Det Är frÅn tidningen NÖjesnytt som jag fotades till fÖr nÅgra mÅnader sedan. SkÖnt ÄndÅ att de inte glÖmt mej och att jag fick ett tack. =)
KÄnns ocksÅ som ett budskap och ett teckan. Robin flyttar ifrÅn mej pÅ lÖrdag och vi pratade om att gÅ pÅ bio ikvÄll, men vi tvekade. Nu kÄnns det nÄstan som om vi mÅste fÖr att det Är Ödet! Jah, jag tror pÅ att saker har sin mening och att framtiden Är fÖrutsatt. GÖr inte ni? =)
Dags fÖr 3:e dagens 11h arbetsdag! FML

Björnarnas parningsritual.




Jag och min mania leker i cam, vi är vackra damer ska ni veta!
Hoppas denna veckan blir låååång!...
























Fager mö som jag ska boinka ikväll! Mohaha














LML for a sec.





Om man ändå orkade lyxa till sina wake ups the american way varje dag!






Smör och socker på pannisen och kräm vid sidan...PUSS vad gott!


Jah, btw jag har blivit tjock, tackar som frågar! Nu ska jag tröstäta med lite godis och kärlek!

En lördag för en trött sönderarbetad jävel.



Blev en hemmakväll för mej idag, känns inte helt ok eftersom jag var/är still på ett nedrans danshumör. Får väl ta tag i det dubbelt upp nexta helg ist!

Nu är jag iaf hemma i min säng, tänkte precis starta ett LOL game så jag kan börja bli bra på det dära nu! Tror jag måste lägga ner med den dära "daredevil, gå på"-metoden...


Tänkte iaf slänga upp lite pics från Emmaboda innan det blir pinsamt mkt försent!



Första kvällen kl 21ish ligger min man i tältet och hade "däckat". Han säger att han låtsades men jag är skeptisk.



Linnéa under awesome mjusic! Förlåt Nea om du blir arg för bilden men den är grymt cool tycker jag!!!




Linnéa fyllde år dagarna innan så vi firade henne in ze tält...



...Med tårta!




Fanns bara ett sätt att skära upp en awesome tårta! På detta awesome sätt helt enkelt!




Var kär under Skrillex (stod nästan längst fram i början men knuffades längre och längre bak, tills man stod längst bort. MEN man fick dansyta iaf! =B)... Sen blev jag ännu kärare under Björnstammen! Dock inga bilder men rykten säger att Björstammen ska släppa LIVESKIVA!!!! Bäst!<3




Efter en dusch var man fräsch hela tiden...tills man fick på sig sina kläder igen.




Mannen sitter jämte och kollar på mej när jag säger något coolt.
(Btw 2 sista bilderna har jag fått snodda från fejset! Just wanna say så att ingen kan piska ilska på mej!)
Hoppas på att man hittar fler bilder från Emmabodanosh!

Nu ska jag spela och bli lite bättre helt enkelt =)


Just sain'...





Gos i hjärtat.


Man smÄlter som en liten fjant!!!!
Hej btw! jobbdagen Äro nu slut, waaaay! NU blire hem, gos och massa mat.... And I say to myself, what the fuck.

Den heliga metoden!




Tack balsammetoden vad jag vill pussa dej för att du givat livet tillbaka till mitt hår!!!!



Skit i mitt maddafacking fejs! Klockan var 6am och jag hade brådis till bussen!!
Men ser ni elr?!?!?!? Så länge det har varit dött och trist och nu vaknar man med underbara självlockar! =')

Känner även nu att jag vill ge puss till nuet! Godis och te med min mysman, det är bäst! Synd som fan att jobbet förstör hela mitt liv och den heliga anden...amen!!!!

Imorgon ska jag försöka söka ännu ett jobb, om chifen är där dvs... *madface*


Det kommer alltid tillbaka och biter dej i röven.




Tillbaka efter en hel helg med alkohol och trötta ögon. Efter dagens arbete är ögonen fortfarande trötta, men vila kan man då fan inte göra! Dock struntade jag i tvångsgörat och började ist på ett hemligt uppdrag till en sorgsen framtid. Vi får väl se hur det blir resultat mässigt.
Nu ska jag bre mina sista mackor på ett tag och fyhelvete vad skönt det ska bli! Fast sen så blir jag fattig igen >=C
FUKKKKK!

Hoppas på att någon ska säga ja till mej nu!

Usch! Nu kommer oro och stress tillbaka, hoppas på att det försvinner ur skallen snart!!



Hjälp mej...



...Att hitta ett bättre jobb än ett städjobb och en lägenhet uppe i sthlm! Då lovar jag att älska dej/er livet ut och i porösa mängder! Swear to korv (don't like god)!
Jag måste verkligen ha hjälp och jag måste for realz flytta till hösten!

Som sagt, jag lovar!!


The coolest of the korverst.




Waddörp!?

Sitter hemma hos Robin atm och har det mysigt =) När jag kom hem från jobbet var en mega picnick förberedd och en fin plats vid stranden blev vår destination. Hoppas man fått någon färg på skinnet idag, annars blir jag stycket sur!

Har faktiskt hittat en bild från Emmaboda som visar hur jag såg ut i princip hela festivalen =).
Fick kommentarer om hur cool jag var vart jag än gick och alla bastards ville sno mina brills >=C.


Sitter f.ö jämte lilla Cessebebben jao!

NU tillbaka till myset och Cleveland Show!


Baby Björns says hi!


Nu ska jag visa i bild hur rolig min festival var!
Tis was fun! haha hellz NO! Ser ni cirkelformerna?! och detta Är bara nÅgra av alla jÄvelskap som berÖvat mej pÅ blod!!
Mer bilder kommer, orkar inte riktigt Än hitta massa frÅn fejset! =C
TÄnkte bara slÄnga ivÄg en hÄlsning frÅn mina baby bears som nu har bÖrjat leka lika vilt som BjÖrnstammen pÅ scen!!
....Ok kanske inte rikigt lika vilda...ÄN! =)

RSS 2.0