HårtTufftCoolt.


Har haft nÅrra fina dagar i stan =) IgÅr var vi pÅ asskÖn fÖrfest. Vi var HTCfreaks och skapade grupp pÅ fejsen, enligt oss igÅr betyder HTC - HÅrtTufftCoolt. Funderar pÅ vem som kom pÅ det men jah, det stÄmmer =)
Jag fick 50:- fÖr att fÅ upp en jobbig knut pÅ ett par strumor (easy money! hehe)
Jag blandade alkoholen fÖr mkt sÅ idag mÅr jag kiss i murran! O.o
Deluxe var asnajs ocksÅ! Dock hade jag en jÄvla stalker under kvÄllen som sÅg ut som den klassiska pizzabagaren. Han fÖljde efter mej vart jag Än var, nÄr jag dansade stod han jÄmte och fÖrsÖkte dansa med mej. Tur att det finns folk som rÄddar en. Dock gick fan pizzabagarn till attack i trappan och fÖrsÖkte dra handen mellan bena! Äckligt svin!
Han gav fan inte ens upp nÄr man stod utanfÖr deluxe efter stÄngning nÄr man snackade med folket. Trodde faktiskt han skulle stalka mej hela vÄgen hem och kaos med mej.
VÄgen hem var dock sÄmsta skiten, men tÄnker inte gÅ in pÅ det. Det var kaos iaf...
Idag Är jag som sagt bakis och Öm i hela kroppen, men lÄngtar ÄndÅ till nexta helg! Brukar inte gÖra det nÄr man mÅr sÅhÄr skit.
HÅrtTufftCoolt elr hur? ;D

Idag ska vi dansa fy fan!


Oh, hallelujah!! Idag ska jag fÅ dansa! IkvÄll blir det finemangt, synd att jag inte har finklÄderna med mej O.o
Men nÅrra klunkar gott och problemet Är ur vÄrlden! =D
GÅrdagen var asmys! KÖpte 2kg godis och inte en film sÅg vi! Snackade och snackade =3
Fattar inte hur jag kan va sÅ pigg som jag Är idag. Gick och la oss vid 4 och vaknade vid 11, funderar pÅ hur vi kommer orka med kvÄllen.
Men jag Är pepp!

All my friends are dead...


Nej inte alls hihi, ska ju trÄffa nÅgra nu =) Lyssnar bara pÅ den lÅten atm med Turbonegro, skÖnt band!
Blev ingen utgÅng men efter mkt om och men sitter jag nu i en bumpy buss till stan!
Det blir film, tjock och kÄftmotion! Najs sÄger jag =)

Imorgon dansar jag naken och luftar min cupcake.


Har precis undersÖkt staden i hopp om nÅgot snyggt till imonkvÄll. Men icke! Elr jo, ska inte ljuga, hittade en korsett pÅ Cubus men eftersom det var Öppningsdag pÅ den butiken idag var kÖerna lÅnga som ett helvete! Kringlande Över hela butiken. NÄr man mÅste fÅ kÖa i 20min fÖr att bara prova sÄger jag "skjut mej" och gÅr ut...
SÅ ni som ska ut imorgon, jser ni en naken bÖna dansa som ett retard och slÄnger med ett fÖrkort hÅr...That's me!

Kindernas undergång, påsarnas över...gång?


Ligger i sÄngen och har precis chattat med Raisa pÅ skype. Vaknade av hur hela mobilen bÖrjade skype-hoppa. SkÖnt sÄtt att vakna pÅ fÖr man blev pigg direkt 8D.
hade dock jobbiga handkrÄmsvettiga hÄnder eftersom vÄdret gÖr mina hÄnder till ett kliande, svidande Sahara. SÅ jag mÅste sova med bomullshandskar =C
Har nÅgra kompisar som inte tycker att jag kan agera ledsen. Jag dÄremot tycker att jag Är kickass awesome.
Dumma vÄnner! Tyck att jag Är awesome nu!
Vad tycker ni?
Haha mÄrks det att jag bÖrjat Älska tjocka mÖrka bryn? hahaaha
Dock Är dom sÅ fula nu nÄr jag fÖrsÖker odla tjockhet i dom ='C
MÅste nog kÖpa asstÄrk Ögoncreme med. PÅsarna gÅr lÅngt ner pÅ kinderna =0
Men sÅ ser jag ut nÄr jag Är nyvaken... vÄrt... hahaha
Nu ska jag ut och gÅ!
way!

Föd mina barn, du felfria...


Eller byt gener med mej!! Funkar också mer än bäst.
Jag kan verkligen inte släppa att Erin Wasson är den snyggaste och råballaste modellen/personen just nu. Hennes stil är så jävla skön och hon är fearless och naturligt skinny för att hon utövar de ballaste sporterna.
Så lycklig över att hon fyller hela (ok nästan hela) H&M-katalogen, man kan ju kolla och avundas henne varje dag om man så vill!
På ett sätt hatar man henne pga hennes perfektion. Jag vill va som henne! Minus nästippen som pekar upp (har jag med iofs men jag gillar det inte! Önskar mej plastikkirurgi i födelsedagspresent men blir nog inte så -.-)
Vi har iaf piercing i nipplan gemensamt! Wohooo! Ett steg närmre ;D


Hur jävla gott och onyttigt som helst.


Har precis bakat en underbar kaka till jag ska hÄlsa pÅ.mormor som Är nyopererad och behÖver lite sÖtt i magen och en pÅhÄlsning =).
Digistive, kakao, socker, smÖr i skalet och kondenserad mjÖlk, marabou mjÖlkchoklad och vaniljsocker i "smeten". Hur jÄvla gott och onyttigt som helst! Men den ska serveras kall sÅ fÅr se hur god den blir dÅ ;)
Tror jag blev nÖjd med fÄrgningen btw. Dock Är det still fuktigt sÅ vet inte riktigt hur det blev. Men kÄnns ÄndÅ som det bruna blev aningens rÖdtonat iaf =3 vi fÅr hoppas!

Det där jäkla hårproblemet.


Sitter och Äter en nyttig frulle nu efter lÅngpromenaden. HELVETE vad avokado Är gott! Jag har fÅtt dinge pÅ avokado. Är sugen pÅ det varje dag, hela tiden.
Men det blidde en sallad (MED AVOKADO =3), keso, flingsalt och citronvatten.
efter maten ska jag slÄnga fÄrg i hÅret, fÄrga bryn, mÅla naglarna och rycka lite Äckligt stubb frÅn benen. LÄngar till jag fÅr fast, sÄker, stÖrre inkomst. DÅ ska jag kÖra lazer sÅ hÅrjÄvlet fÖrsvinner! Tycker det Är Äckligt att se mej stubbig, blÄÄ!
F.Ö sÅ klippte jag mej igÅr...var sÅ slitet sÅ det blev fÖr mkt hÅr som fÖrsvann tycker jag. Har ju sparat som en gris fÖr att det ska bli lÄngre O.o
Men det vÄxer vÄl snabbare om vÅren kan komma snart...

En egentligen oäventyrlig morgon.


Ligger i sÄngen hemma hos MEJ!!!!? jah det Är sat! Har hunnit vara med pÅ ett Äventyr redan imorse och redan hunnit sova ifrÅn det ocksÅ. KÄnns inte som om jag skulle blunda om och hoppas pÅ att fÅ sova lite till. Är fÖrbannat trÖtt still. Sov max i 2h inatt. Robin och jag planerade fÖrst att inte sova alls eftersom vi planerade lÄmna huset 06.20. Vi rÅkade dock somna om och ist vakna 06.20 sÅ 5min dress up och sen ivÄg! Äventyret var inte spÄnnande dock, min wienerman skulle ivÄg och trÄna nÄr gymmet Öppnade och jag satsade pÅ att hinna med en buss sÅ jag snabbt skulle komma hem till sÄngen och det fortsatta sovet. Men jÄvlar vad svÅrt det var! frÖs i minst 1timma dÅ det funkade inte alls fÖr mej.
Nu ska jag fÖrsÖka fjÄska vÄck hunden som ligger PÅ min mage (och precis la sig pÅ men hand/nÄstan pÅ mobilen, sÅ blev en prÖvning hur mina skrivskillz Är i olika situationer hehe.) MÅste krÅla mej till vÄskan och plocka fram alla mina piller och sedan gÅ pÅ jakt i kylskÅpet. Hungern vrÅlar sitt namn =S
MÅste ut och gÅ och fÖrbereda fÄrgning pÅ hÅret imon, dvs klipp + balsam/mousse/sprayfri dusch/dag. FrÅgan Är om jag ska ha treatment dag idag elr imorgon. MÅla byrÅ + ramar idag elr nÄr jag hittat fint papper att tapetsera och gÖra byrÅn fullstÄndig samtidigt. FÅr nog vÄnta, blir mindre stÖk pÅ lÄngre tid dÅ. -._
Men som sagt dags fÖr fjÄska, krÅla och jag

Förvirrad, fundersam, inskränkt och otålig.

Sitter med en varm kopp te som slurpas högljutt i soffan hemma hos Robanjo.
Har fått i uppgift att leta filmer och serier vi kan se eftersom vi hunnit ifatt alla awesome serier nu -.-

Sitter också och letar inspiration till bloggen, försöker få fram ett nytt utseende. Är en jäkla sucker för medaljongmönster och har varit nu i evigheter. Idiotiskt bara att jag inte hittar/fått fram något snyggt. Så börjar fundera om. Kanske bara snyggt stainless steel elr bara en brickwall. Jag får fundera vidare och sitta i mina program och kämpa fram något. Sjukt trött på detta utseendet jag har atm. Har haft i över 1 år nu och det känns inte riktikgt som jag no more (förutom att jag still ÄLSKAR auroras =* )

Längtar tills jag figurat ut hur jag ska ha min blogg! Just nu lever jag i stor förvirring O.o


Finns inget stopp i magen när det kommer till godis.


Ligger i soffan hemma hos Robin och Är extremt tjock om magen. Tur att jag har donken mat och godis att skylla pÅ annars hade jag nog behÖvt kissa pÅ en sticka or whatever =S.
Jaha, ett kg kilo godis bara flÖg ivÄg och det kÄnns inte ok fÖr samvetet, trodde vi skulle klara oss pÅ det imon med men vi fÅr nog traska fÖrbi ica en svÄng dÅ ocksÅ.
Idag testade jag och mannen att stÅsola i solarium. kul kÄnsla men fuck sÅ dyrt. 60:- fÖr 6min! Men det var coolt, kÄndes asfuturistiskt och framkallade lite mina klaustrofobiska rÄdlsor. Man stÄnger nÄmligen in sig i en "rymdkorv" fullt med solarielampor.
Jag Är fast besluten om att bli brun sÅ idag kÖpte jag Även "bli brun"-piller som jag har extremt hÖga fÖrvÄntningar pÅ. SÅ antagligen Är det bara skitpiller jag lurade pÅ mej -.-
Men man vet aldrig hur det Är fÖrrÄn man provat!
PÅ tal om det borde jag bestÄlla tatueringstid snart, men vet i fan vart jag ska gÖra det. KÄnns inte som om folket i VÄxjÖ har skillz nog. Men fÅr vÄl bli det ÄndÅ -.- kÄnns uncool men jag vill ta tag i att och gÖra det nu ju!
NÄ om jag ska fÖrsÖka fÅ lite mer mys nu =3

I've said it before and I'll say it again.

Usch, nu har jag varit så seg och inte skrivit på länge igen. Har haft mannen hos mej och myst och haft oss.
Tog en finfin bild på hallonpannacottapajen vi åt i måndags men tydligen sparades inte den, så då blev jag arg när jag insåg detta och därav vrålsket i att skriva något då.
Jah, känner att jag kan bli arg på fel ställe och på fel saker ibland...

Idag blev en liten tripp in till staden, var tvungen att köpa hårfärg. Såg då att syoss hade kommit ut med färg. Vet inte hur sen jag är med uppdateringarna elr om det bara är Växjö som förstör mitt liv.
Men kände iaf att jag ville prova =)Tyvärr blev det inte denna färgen. Denna var precis vad jag egentligen var ute efter men den fanns inte till köp >=( Fick bli en vanlig jävla brun! Får väl leva med det och hoppas att nexta färgning blir denna =). Saknar nämligen den röda färgen lite men vill hellre ha en rödbrun denna gång.

Råkade också köpa 1kg godis, en ring och 4 nya nagellack. Blir dock pissed för att de ringar jag vill ha inte finns! Once again, fucking jävla rövhål Växjö! Blev iaf en vanlig men ändå fin ring som fick bli en liten tröst i sorgen.
Tur att jag och min wienerman snart ska till sthlm då =') Får samla alla pengar i världen tills vi ska dit och hoppas på att jag hittar vad jag vill ha =J

Imorgon drar jag till wienermannen men först ska jag ta mej ett ståsol och käk på stan =)
Gillar mucho macho att det inte dröjer flera dagar innan jag får träffa mannen min. Vem fan klarar sig att inte träffa sin inälskning på evigheter!? Inte jag iaf!

Nu väntar jag på att abtronic ska träna mej fit och klar sen blir det fanimej ett skönt sov!


Det enda du behöver för att visa din kärlek rätt.

Ligger i sÄngen och snaskar godis och trÄnar med abtronicen samtidigt. Idag har varit som de flesta dagar, slÖ och trÅkig med inslag av en lÅngpromenad.
Gjorde en hallonpannacottapaj till imorgon. Det visar sig vara hjÄrtans dag och en kÄrlek som kommer till mej. SÅ det mÅste firas med den godaste och faktiskt "rosaste" efterrÄtten jag vet och jag tycker den passar galant in med morgondagens tema.
Är inte en sÅn som firar hjÄrtans dag i vanliga fall. VarfÖr  ska man bara ha en dag dÅ man ska visa kÄrlek nÄr alla andra dagar kan firas lika mkt? Det blir ocksÅ roligare om man Överraskar nÅgon med lite extra kÄrlek pÅ en helt random dag Än om man tvÅngt ska "fira" en spec dag om Året. Hatar pÅ flera sÄtt att kÄnna mej tvingad till saker, man tappar suget. Men imon vill jag verkligen eftersom vi inte trÄffats riktigt pÅ en vecka, vilket Är dÖdligt mkt fÖr mej! SÅ jag vill fira dagen, elr gÖra den speciell eftersom jag verkligen saknat min fillidutt!
+ att jag var GALET ÖVERDRIVET sugen pÅ en hallonpannacottapaj och har letat lite anledningar till att fÅ gÖra och Äta den. Hihi
Men detta Är vad livet handlar om goda saker och en hÄrlig kÄrlek.
Peas N' Beans.

Otur i oturen.

Sitter och har vÄrldens trÅkigaste lÖrdag atm. Tur som fan att jag har mina sockerchockar vid min sida och i min mun.
Idag stukade jag f.Ö min fot under min (nÄstan) 8km lÅnga prommis. Hade hunnit gÅ halva nÄr jag klev snett som fan sÅ fick skaka av mej smÄrtan och trampa vidare =/
FÄrgade Äntligen mina bryn och fransar idag med, har bÖrjat bli svagis fÖr mÖrka tjocka bryn nu som ni kanske mÄrkt om man jÄmfÖr bilderna jag har. hehe
Blev ocksÅ en grovstÄdning hÄr hemma, dammet var tjockt som fan pÅ bÄnkar och hyllor och jag vill inte riskera brÄnder pÅ mÅndag nÄr jag och baby ska hjÄrtansmysa med tÄnda ljus och gos =)
Jah jag Är lite sÅdÄr glatt gay som lÄngtar sÅ mkt efter min man.
hihi
Ha en jÄvla bra lÖrdag ni spolingar som inte fuckat era fÖtter och inte behÖver betala onÖdiga utgifter!
Peas N' Beans.

En fredagkväll i trötters tecken.

Sitter i soffan atm och Är rent av skittrÖtt. KÄnns dÄrfÖr ÄndÅ halvt ok att jag inte hÄngde med ut till puben ikvÄll. MÅste spara mej en massa pengar nu eftersom jag fÅr planera in nÅgra lÄkarkoller och p-piller byten MITT I ARBETSLÖSHETEN! =C
Men ska nÄsta vecka pÅ mÖte och sen ska jag sÖka Ännu fler jobb och hoppas pÅ det bÄsta!
Idag fick jag Äntligen trÄffa min finfis =) mÅste vÄnta till mÅndag till jag fÅr trÄffa honom nexta gÅng. Men vad hÄrligt att det visade sig vara alla hjÄrtans dag dÅ och vi som firar 2 År tillsammans nu och allt =3 FÅr en sÅn hÄrlig och vacker kÄnsla i kroppen nÄr jag tÄnker pÅ hur fint det Är =').
Idag hÄmtade jag Äntligen hem mitt plastskydd till min kÄra nya tekniska vÄn =) som jag vÄntat pÅ den! HÄrligt som fan att den var gratis + att jag har 50:- kvar att kÖpa nÅgot pÅ telia som teliasnubben bjÖd pÅ nÄr jag kirrade telen =3 Hehehe FÖrdelen att va ett korvbrÖd ehehe =B
FÅr bli att klistra pÅ den innan sovet eftersom man helst skulle gÖra det. Viktigt att fÖlja instruktioner nÄr det gÄller viktiga saker kring min nya vÄn =J
Vad hittar ni pÅ ikvÄll? Tjockar ni nÅgot asgott som ni vill lÄskas med? Assugen pÅ nÅtt men fÅr kramp nÄr jag inte vet vad!=C
Peas N' Beans.

utgifterna har startat krig mot plånboken och hälsan.

Ligger i en uppvÄrmd sÄng med mina smÅ hÅriga dockor som slÅss om min uppmÄrksamhet och kÄrlek. Ganska mysigt faktiskt =). Det har varit en kÄrleksfight mellan hundarna sedan jag kom hem i mÅndags och sÄngen har varit proppfull sedan dess. Det Är som sagt mysigt men fan vad svÅrt man har att somna. Det blir varm och man kan inte ligga som man vill men pÅ nÅgot sÄtt sÅ blir hjÄrtat helt stort och blÖdigt nÄr man hÖr dem snarka och sparka jÄmte =')
Nog om det, jag har varit slÖ de senaste dagarna. Har mest brytt mej om min motion och min mat. Bakade kaffe och chokladmuffins igÅr rent desperat av socker och gottegott. En av flera anledningar till att jag tjocknar till. Dock tror jag att vi beslutat hemma att jag har tarmvred och mÅste kolla upp detta -.-. Det Är nÄmligen sÅ att jag ofta fÅr krÄmpor i tarmarna och mÅr ofta (nÅgon gÅng varje dag typ) illa. Sjukt retardligt att man inte ens har rÅd med check ups hos herr frÖken doktor O.o
Okej sÅ mitt mobilkÖp var kanske inte spec lÄmpligt, men jag Ångrar det inte. Jag Är en sÅdan person som sÄtter prylar och andra peps fÖre mej sjÄlv, jag Är ovÄrd och tror ÄndÅ jag kommer dÖ som 40+ sÅ varfÖr inte unna sig fina saker?
Skulle dratt till AF idag fÖr att fixa pengar men tar och sliter mej upp ur sÄngen imorgon kl 7.00 fÖr att ta bussen vid 9 fÖr att vara vid AF vid 10 fÖr att sedan hinna trÄffa och pussa pÅ mannen min kl10.02 som vi nu finurligt bestÄmt x)
Kul att jag troligen mÅste byta p-piller ocksÅ eftersom de jag har nu gÖr mej cepe och har fÖrstÖrt mej pÅ mÅnga vis -.- Allt kommer olÄgligt. FÖrbannade utgifter! Kan ingen ge mej ett helvetes jobb nÅgon gÅng elr?!
Peas N' Beans.

Som sagt, på toppen av fläskberget...

Har precis njutit av en asgod chokladmousse jag gjorde tidigare pÅ kvÄllen. Enkel och som sagt asgod som jag tÄnker gÖra snart igen hehe.
Dock mÄttande som fan! En suffleform skulle kunna mÄtta en afrika familj typ!
SÅ nu fÅr jag inte sova fÖrrÄn magen smÄlt detta gotta =)
Tur att jag gick lÅngprommis idag, annars hade jag varit grymt pissed ;)
Tror det Är the middle idag, nu om nÅgon minut =) ASKUL serie, synd att jag och Robban redan kollat pÅ dagens avsnitt. Men tror man tycker det Är sjukt underhÅllande ÄndÅ. Perfekt humor i den serien, NI MÅSTE SE!
Peas N' Beans.

Varför finns god mat?!


Idag nÄr jag kom hem tidigt frÅn Robin, efter en slÄng i cancergrillen, var jag aspigg och tÄnkte satsa pÅ en lÅngprommis direkt. Men jag blev snabbt seg, sÅ att istÄllet fÖr en prommis vid 10 sÅ bÖrjade jag gÅ vid 1 (hehe =* ). Men det var ok, dÅ blev det "frukost" vid halv 3 ist, vilket jag gillar =)
Hade en perfekt mogen avokado som jag bara var tvungen att tjocka i mej.
Underbart!
Var ju dock sugen pÅ sugarsnaps och pastahjul ocksÅ, sÅ min middag blev gigantisk men helvete vad gott sÅ enkla saker kan vara =)
Funderar dock nu pÅ att ta kvÄllens fjÄrde kopp te, hehe.
Fan vad mitt liv bara handlar om mat och Äta hela tiden nu om dagarna -.-
FÖrsÖker mej pÅ att Äta mÅnga smÅ meals eftersom man ska efter ett tag bÖrja loosa weight. Dock, ÅH dock Är inte dagens portion liten =( Har varit proppmÄtt hela dagen men Ätit ÄndÅ =S
Det mÄrks att jag bÖrjat Äta som en gris men mÅste bÖrja hÅlla mej till en "trÄnings"-rutin -.-
Aye, brÅdis till toan!
0eas N' Beeans.

Upp på fläskarbergets topp ser ni oss.

Idag är det fest hos Robin men vi, vi planerar att spela klart Donkey Kong ikväll. Hehe =D

Igår var vi bara vanligt tjocka och det är vi troligen ikväll med. Vad vore vårt förhållande utan massa onödigt fläsk på kroppen?! Tror inte fet finns svar på det någonstans ute i hela världens fisluft.


När man inte kan kontrollera sitt intag och behov.

Ligger hemma hos Robin atm efter ett trÅkigt mÖte pÅ AF och en snabb men givande runda pÅ stan =). KÖpte en klÄnning som (till min fÖrvÅning) fanns i VÄXJÖ. En svart lÅngklÄnning var det, som jag letat efter en snygg i evigheter. Men hÄr i VÄxjÖ kan man inte rÄkna med att hitta snygga grejer som man hittat pÅ nÄtet oavsett om man trÅnar efter det elr inte. VÄxjÖ suger and that's that!
Snart Är det dags fÖr en tripp till ica fÖr att kÖpa tjockighet, tips?
Nu har det bÖrjat mÄrkas att jag gett upp i viktnedgÅng och trÄning, cock! MÅste bli fit och skinny! Efter nu i helgen, dÅ ska jag mysa! (FÖr sÅ bruksr det aldrig lÅta nÄr man ska gÅ ner i vikt -.-  ).
Peas N' Beans.

Af skickar en till möten bara för att.

Idag har nea varit hos mej och fikat, pratat och kollat pÅ film. Eftersom jag inte kan sova om nÄtterna rÅkade jag somna framfÖr filmen men tur att det var med en vÄn jag kÄnner sÅ mkt som Nea, sÅ det inte var en ny liten stackare hehe.
Imorgon blir det AF mÖte igen eftersom fÖrra mÖtet blev instÄllt nÄr man satt pÅ plats och vÄntade pÅ skiten -.-.
Imorgon blir det ocksÅ ett trask pÅ stan och ett kÄk pÅ nÅtt mumsigt stÄlle tillsammans med min man =). Konstigt hur mkt man kan sakna en mÄnniska Även om man trÄffade fÖr nÅgra dagar sen. Men man blir lite krÄsen med umgÅset tror jag.
Nu ska jag hoppa i duschen sÅ jag slipper upp och hoppa tidigt imorgon, vill ju inte somna pÅ mÖtet om det blir lÅngtrÅkigt hehe.
Peas N' Beans.

Krig och inga visor.

Jag tror pÅ seriÖsen att min kropp vill ge mej en tidig dÖd. Ett ont sammarbete mellan smaklÖkarna och hjÄrnan. Det Är nÄmligen inte mkt nyttigt som Är gott enligt mej. NÄstan alltid Är ju favorit maten/fikan/mellisen/snacksen onyttig oavsett om man fÖrsÖker vara nyttig ochkÄmpa emot sina fiende (smaklÖkarna och hjÄrnan).
FÖrutom att jag Överaskade mormor och morfar idag, dagen efter mormors operation, med fet blaffig kaka med massa grÄdde. Innan det blev det en fet smarrig ostig pastahjuls tallrik.
Precis vad man ska undvika, fett och kolhydrater. YEAH
Idag var och Är man sjuhelvetes trÖtt, blev riktigt sent igÅr med riktigt energikrÄvande Åktur. Men rÅkade somna en timme vilket egentligen var bra eftersom jag vill se "The middle" som gÅr pÅ 5:an idag 22.30. Kolla pÅ den tycker jag =)
FÅr se om jag lyckas hitta nÅgot nyttigt att snacksa pÅ. Hehehe, yeah right...
PEAS N' BEANS.

RSS 2.0