Rullar på som om hela familjen hade diarée.

Shit!

Blir arg på mig själv att jag inte haft tid att skriva i bloggiloggen. Har helt, verkligen, haft skit mycket i skolan. Gjorde ett fett jävla projektsarbete med rapport och allt på en dag, som andra då tar några dagar på sig. Och till ingen nytta. Läraren är verkligen cepe och förskönar sig själv när det är hon som varit delaktig till det dåliga resultatet. Sen har det varit jäkla mycket annat. I helgen har jag bara gjort min balklänning. Nu är det bara upplägget kvar, SKÖNT!
Den blir faktiskt ganska fin men jag ser jävligt tjock ut i den, ska försöka få in bilder imorgon.

Har även pillat med löshåret idag, det blev riktigt bra, sen klippte jag mej... INTE BRA! Fattar inte hur jag kunde låta min mama klippa det =S Har aldrig blivit nöjd med något hon klippt innan på mig. Så nu är det kort och fult som fan! + att det passar inte så bra in med löshåret. Får försöka få det att växa fort som en jävel till torsdag! Eller komma på en lösning, men vet inte hur =S.

Men ska försöka få in bilder imorgon med på detta. Imorgon ska jag även på stan, leta skor, överdel, smink, klänningar och accessoarer. Kommer bli JÄVLIGT DYRT! =S

Just jah! Vi har ju hunnit med en pubrunda också, inte lika kul som jag väntdade men ok. Dock glömde jag kameran så får vänta på PICS från andra.

Nu ska jag fila + måla naglar och gråta över mitt korta fula hår ='(

Kärlek!

Nu börjar det roliga.

Just jah!

(aah, jo, jag suger på att plugga. Får sitta uppe hela natten...Kommer ändå inte kunna sova gott utan min kärlek...)

Det visade sig att studenten närmar sig! Ligger precis runt hörnet, nästa vecka är balen. Min klänning är inte klar än, jag har inga balskor och ingen spetsöverdel >=(. YES, allt suger med planeringen atm. MEn måste bli klar med klänningenndenna veckan iaf, även om det blir i slutet av veckan.

Men det var inte den infon jag ville visa att studenten är nära...

Idag hämtade vi ut pubrundetröjan och bandet som ska visa att vi betalat för skiten.





Tog tröjan i Small men ändå är den fan stor och inte på ett bra vis-.-. Tråkigt att vår grupp fick gul t-shirt och inte typ turkos som visar sig vara finaste färgen in da världen! LOggan var också jääääÄVLIGT tråkig! Ett jävla ölglas och nått skit skrivet på latin som ändå ingen vet vad det betyder >=C. NEJ, jag är lite besviken på folks kreativitet. Aja, på torsdag ska jag klippa och sy i t-shirten, ska även få mitt folk att kladda på den så den blir fin ;>.

Nu vill jag bara bli av med alla skolarbeten bara sen är skolan cool ^^.

Fridens!

Mitt nya hår!

Tjenis penis gott folk!

I'm back efter en fanastisk helg med min man =) Imorgon kommer han tillbaka och fyller ut min tomma tillvaro, kommer bli bäst som vanligt! =)

Men nu är jag iaf brun => Vaknade tidigt på lördagen för att hinna med en färgning innan Robin kom som annars skulle få se mej orange och jävlig! Han får se enough med jävelskap annars så jag ville inte låta han se mitt fula hår också...
Men jag fick färga det en gång till lite ytligt och sen färgade jag löshåret. Känner mej nöjd men löshåret har inte torkat än och det är nu måndag kväll -.-. Låter det självtorka utan att jag använder det och då tar det nog en jävla tid som det har gjort nu -.-.

Men så här såg och ser det ut:


Före; @ the morning...


During; Ganska snabb reaktion på färgen =) inget oranget i närheten!



Efter; Happy,happy =B


Löhåret; Inte torrt ännu, MAYGOOOD!


Nu måste jag plugga till 2 prov varav inga jag börjat plugga på än O.o

Kärlek!

Från rött till "blondt"

Mjaa, nu sitter jag här med mitt nyblekta hår. Det ser ut som skit måste jag säga! Det är blont, rosa, oranget, brunt och alla andra färger i världen känns det som, men ändå förvånad över vilken effektiv blkning det var. Men det var ju den starkaste blekningen there is så det kunde man väl räkna med en reaktion ^^.

För er som inte har en aning...JAG HATAR ORANGET! och nu brinner hela mitt hår i just ORANGET! =S=S=S
Så jag undviker minsta lilla spegel och håret är uppsatt så jag slipper se skiten!



Före bild



Undertiden bild...

Imorgon får ni "efter bilden" eftersom jag inte är klar yet, borde vem som helst förstå, men man vet aldrig ^^.

Imorgon slipper jag iaf denna ugly "färgen" och blir brun. Ska även färga löshåret så har ni tips, ge dom snälla! =)

Köpte nya smycken idag =) Lite bohemiska, snyggt tycker jag 8D. Nu har jag allt förutom den dära fina långklänningen som jag letar efter >=(.



Sen blidde det också en enkel studentklänning i champagne ^^. Bara balskor och en långärmad överdel i spets kvar nu då ;>

Känns bättre än innan idag måste jag säga XD

Klänninge får ni inte se än, mest för att jag inte orkade.

Imon kommer min älsklingsman också =3 hoppas på fint väder för vi också! ;>

Nu ska jag äntligen få sova!

Kärlek!

Äntligen, det närmar sig!

Idag har jag köpt hår, idag har jag förberätt mitt hår. Imorgon blir jag blod (avfärgning), imorgon blir jag också förhoppningsvis brun. Hoppas i hela mitt liv att håret mitt inte ramlar av, jag som skött det nu och gett massa näring ioch skötsel till det den senaste evigheten. Snälla håll tummar och tår för mej i helgen!

Håret kändes längre ä igår när jag kollade, bra =). Men vi får se hur et blir, måste både klippa i det och i mitt egna hår.

idag har jag sytt i min balklänning, hoppas på att den blir klar nästa vecka, det måste den ju egentligen. Får ta hem och arbeta det sista då, för klar nästa vecka måste den vara minsann! =) Balen är ju veckan efter OMGOMGOMG! =S

Idag var även sista föreställningen, så idag när jag kom hemt "tidigt" hade jag massa tid över =).
Dock har jag prov imorgon och inte pluggat nånting alls än =(. Inte alls bra inte =(.

Aja skönt att slippa bli behandlad som en ovärd människa nu iaf. Ska sluta umgås med en och annan från dom bossande amatörerna som ska vara s.k kompisar. Man ljuger inte, man snor inte, man behandlar inte nån som skit om man ska vara en kompis. Det är fan oskrivna hedersregler som alla ska veta fyfan!

Aja, kanske plugga lite nu kanske?

Imorgon ska jag även leta student och balsaker med moder min, ska nog bli mysigt om saker går rätt till =).
Hade ju helt glömt bort -.-

Kärlek!

Tiden är knapp...

Trött som en boll ska jag nu gå och plugga. Sista föreställningen imorgon, ska bli riktigt jäkla skönt!

Har aldrig i mitt liv känt mej såhär förnedrad och ovärd i mitt liv, känns som om jag är en slav. Blir det ingen möda för arbetet förutom en muttafacking jävla glass blir jag jävligt pissed och tänker skrika på dom! Synd att inte Raisa kommer vara där och flamma upp i lågor med mej =(. 

Jag skiter faktiskt i om dom kommer hata mej elr inte, jag förtjänar mer än deras skit!

Aja, pissed får man vara...

Idag har jag också tryckt en massa massa! Dock inte klar, nexta vecka ska jag vara det yes,yes. Längtar som en bönakorv!

Imorgon blir det nog min SNES t-shirt jag tryckt iaf =). Den är fin den med^^.

Här är en ful liten bild på den iaf =).



Notetoself:
  • Inga mer kort när jag druckit.
  • Köp bättre kamera.
Imorgon ska jag köpa hår och avfärgning. Till helgen blir jag troligen brun yes =). Elr så blir jag bara bald och äcklig till balen ;> WOhoo! Jag hatar mitt hår!!!!  Ångrar ju ganska mkt att jag förstör det så jäkla mkt, inga mera dubbelfärgningar i håret och aldrig mera blondt säger jag. Jag vill bara ha tillbaka mitt tjocka friska hår ='(.



Nu ska jag stryka den och sen som sagt, plugga korvenhafen av mej! =(

Jag vill pussas >=(

Kärlek!

Dans överallt.

Jag är slut som en facking korvboll efter 3 intensiva dagar projektarbete. Idag hade vi första föreställningen, 3 väntar. Jag har sjukt mkt skola att plugga och ingen tid, vet i fanken hur man inte kan gå ner i väggen av detta O.o...

Aja, föreställningen gick okej, inte awesome, bara okej. Lite schabbel och nån som inte kunde nån dans men annars bra. Jag sköter iaf mitt jobb som "följespottare" ^^ dvs följer de "viktiga" personerna med en spotlight. Kul att ha lärt sig något nytt på det här iaf =).

Nu ska jag slänga huvudet på kudden och sen gå upp tidigt som fan imorgon igen -.-.

Ska bli skönt när helgen kommer, då ska jag mysa sönder min fina smulepaj =) fick inte tillräckligt i söndags måste jag säga. Dumt att man måste sova -.-....

Kärlek!

Besviken på dagens köp.

Hemma från en missnöjd tripp till Ullared- Gekås. Hade väntat mej hitta nån klänning, helst en långklänning. Och det gjorde jag, fast ingen långklänning =(. Men det jag hittade som  jag ville ha fanns bara i L-XL-XXL. Ingent S och inte ens i M. Vafan, ska vi inte ha rätt till kläder längre elr? Första ggn jag upplev det i hela Gekås. Inte ens trosorna fanns snygga i S, men i M. Men då halkar fan trosorna av mej och det vill jag icke! =(

Men det blev mkt köpt iaf,

Här kommer det mesta, glömde alla hårfärgerna kom jag på nu -.-.



Vad dåligt mitt lilla paint kollage blev. Jäklar, får nog skaffa PS snart... Syns ju inte vad grejerna är. (ROBIN till höger längst ner finns dina slipsar =J, finare irl! )

Hittade en fotoram som visade sig passa perfekt för mitt egentagna-framkallade kort från min mormors urålriga kamera från kamerans begynnelse typ =). Tufft att dom gamla fortfarande fungerar ='D .

Ovanligt för mej var att jag bara hittae 2 halvfina par trosor, inga andra undissar =(. Har ju hänt några ggr att 1000:- går på undissar Men så var inte fallet idag =( Bara nyttiga grejer kostade mej skjortan idag O.o.
Knappt några kläder, ett linne, en kofta och ett par latex/plast-leggings =(. Får leta vidare överallt för att hitta fina kläder så jag kan ha en vacker, bohemisk sommar ^^. Köpte iaf en solhatt, ska köpa en till stråhatt nåndag=). Men känner mej sjukt med fattig nu =(.

Nu måste jag gå och sova, ska upp tidigt och åka till stan för att sitta och sy som en slav till ett projektarbete som ändå fackat. Ska hjälpa folk som i vissa fall inte vill ha vår hjälp förutom när det är brådis. JAG ÄR SUR OCH TÄNKER INTE LÄNGRE HÅLLA DET TYST! =(

Jag vill inte mera! Ge mej studenten NU plz!

Kärlek!

Det pratas om Petter...

Kan inte få in att det bara är fredagkväll idag och inte lördag. Hur skönt som helst med extra ledighet!

Har mysit med min finemangkorv ganska mkt sen studentfesten i onsdags. Synd bara att min plutt var tvungen att åka hem och plugga och greja =(. Jag som blir sjuk av att inte mysa med min pälskiman...

Men det var fräsigt i onsdags. Petter var skön, synd bara att man blir tryckt som vanligt i högen av peps. Stod längst fram och helt all of a sudden var jag längst bak. Men jag fick höra hans skönaste låtar och jag är nöjd! =)




Den riktiga förferren började hos Lisafisen =)



Folket var peppa även Linnéa fast det inte ser så ut på bilden XD.



Jossan was A barbie, a drunken barbie ^^.



Min energidrickablandning såg ut som kiss =S






Påväg till Grace och Petter ville folk kissa i en rondell =) Jag är inte mkt för att kissa ute om det inte är crisis så jag höll muttan inne jag x).

Nu måste jag hoppa i säng! Ska till Ullared imorgon och se om det finns nått att slösa sina kosingar på ^^.

Kärlek!



Dags för den sista studentfesten!

Nu sitter jag och väntar på att alkoholen kan kicka in och jag fara iväg från ensamheten i min brors och hans flickväns lägenhet till Lisafisas hus där klassen äntligen ska vara helt samlad. Ok, inte alla kommer, men majoriteten =).
Ska bli KUL, se Petter och hoppas på hans gamla bra låtar som jag peppade mej med i måndags ^^. Dom jag kan nu ju >=(. ^^, Tänk att det redan kommer till den sista studentfesten nu! =S

Blev inget barbie-tema för mej eftersom det enda rosa jag hittade i min garderob som jag inte hunnit ge bort är en rosa We-tröja XD. Kan fan inte gå i den heller! Varmt som svettinen =S.

Aja, kluvar om jag ska ha min fräsiga Snes-tisha jag tryckte idag elr om jag kör på min älskade dropdead tisha..JOBBIGT!

Får dricka till mej lite, stoppa en yummy piggelin i halsen och fundera ut till klockan slår 19.30. Då partytåget drar iväg till fiseLisa =).

Efter mitt eftermiddags vil blev jag fanimej pepp! Var inte det tidigare idag, men NU KÖR VI! 8D

Kärlek!


Har ni firat den?

Idag var den s.k Negerbollens dag.



Ville fira den men mina tankar styrde emot. Har suttit och ätit massa frukt istället, något jag måste börja göra oftare.

Idag har jag traskat på stan i eviga heter, hittade inte direkt allt jag ville ha hittat...
Måste hitta nya skor till balen eftersom dem jag ville ha inte säljs längre >=(. Spets överdel till balen ev. studenten måste jag också hitta och en studentklänning. Har jag glömt nått... JO! Smycken och löshår måste jag ha också. FAN!

Har ni tips gott folk?

Kärlek!

Tankar man måste springa bort.

Idag blev det både en lång promenad och ett spring. Men jag känner mej fortfarande tjock som ett äckel. Tur att hallonpannacottapajen tog slut idag! Nu ska jag satsa på att springa bort minsta lilla fläskighet på min äckliga lilla fula kropp!

YES! Det måste jag annars måste jag nog sluta äta igen.. Neh, men springet måste jag ta tag i som fanken!

Klarar inte av känslan av att se på sin kropp och känna sig rund som en boll och valkig som en bulldog.

Detta funkar helt enkelt inte för mej längre! Grova åtgärder krävs =C. ÄCKLIGT!!



Usch och blööh måste nog sluta äta så mkt smöör O.o

Neh, nu ska jag träna lite så jag mår bättre och sen hoppa in i duschen!

Kärlek!

P.s Det funkar inte att centrera min text, nån med samma problem? D.s

Lyssnar på något ovanligt.

Jisses!
Aldig i mitt liv skulle jag tro att jag nån gång skulle sitta och lyssna på Petter...
Nu i mitt liv sitter jag och lyssnar faktiskt, egentligen inte min musiksmak men han har några riktigt bra låtar måste jag erkänna ^^.
Orsaken till att jag sitter med han sjungandes i mina öron är för att på onsdag är det den sista studentfesten och då kommer Petter och spelar.




Det kommer inte vara något spec tema så vi i klassen ska nog leka barbies bara för att det är så olikt Petter ^^.

Nu vill jag strax ut och springa så jag inte mår dåligt av att äta smörgåstårta och hallonpannacottapaj som är det godaste som finns att äta just nu 8D. Måste äta upp efter konfirmationen som f.ö var den sämsta konfan jag ever sett. Satt och spelade spel på mobilen men t.o.m. det blev tråkigt efter upp-och-stå-ner-och-sitta-hela-tiden och allt halleluja Jesus och gud och blablablaa. Neh, religion är inte för mej nånstans!

Men när Robin kom senare på aftonen blev det mysigmangigt! =) Imon ska vi leta student och balsaker på staden =).

Kärlek!

Kom och sälj! Kom och sälj!

Jag känner mej som en anal för att jag blivit så slapp på att skriva, dock pluggar jag ju hela dagarna och det är prio 1 nu i några veckor till.

Ikväll blir det en sjukt tråkig dag för mej, ska städa sönder mej, göra några efterrätten. För imorgon ska min hora till syster konfirmera sig. Men det blir iaf smörgåstårta och god efterätt och tid med släkten så det är väl ganska fint. Men hatar dock att sitta i en bloody kyrka! =S

Sen räknar jag med att få mysa med världens finaste=) Har tryckt en till tröja till honom som jag vill trycka på honom ^^. Ska nog göra en till mej med för att det blev så awesome! =) Men kan inte visa er det nu eftersom att då kommer korvenmannen se den innan han får se den irl =/.

Ikväll ska även sökas nya jobb minsann, och god damn nu måste jag fan få något!

Nu ska jag tillbaka till den sugigt analiga städningen >=(

OH! Just det, ingen som vill sälja ett Nintendo Wii till billiga pengar elr vet någon som gör? Jag och Robbin vill ha på bumsimangen! =)

Kärlek!

klär sig av och påPÅ.

Pluggandet går skit, jag går bara och gillar mina underkläder till LMFAO ^^. Har kommit på att jag är ganska inälskad i lagerpålager har fan det nästan hela tiden nu om dagarna ^^.



Btw är det någon som lagt märke till att mitt hår inte är spec fluffigt längre? I'm going platt som en pannkaka ^^.

Aja helt ovärt inlägg, men jag gillar iaf lagerPÅlager och mina flanellskjortor still =)

Kärlek!1


Det gör UNDERverk.

Jag upplever atm mitt års första åska och blixtar 8D.
Längtat som en liten gris på att ^^.

Det blev inget foto med Lisa idag, syndsynd. Men en annan gång blir väl det.

Talet gick vl bra men inte bäst som jag hade velat =/. Tröstade iaf med att köpa nya helt smexigt snygga underkläder. Jag drägglar nästan när jag tittar på dom =3. Fårse om jag får samma reaktion från min kärlekiga hälft ^^.

Funderar på att dra in till stan igen, men jag måste plugga som en jäkla analget >=( idag blir det massa religionprovsplugg...

Inget kul liv idag alls...ska nog gå och kolla på mina nya undissar igen så jag blir glad ^^.

Kärlek!

Antingen inga bollar eller alla på en gång i luften!

Shit i hela friden!

Jag har typ inte skrivit på en jäkla vecka!
Känner mej anal som en boll. Men Jag har inte haft mkt ledig tid, skolan tar kol på mej in i det sista.
Pluggat konstant matte den senaste veckan, hade prov idag. Gick inget bra alls, som en analboll när vi ändå fick det uttrycket uppskrivet på bloggen min ^^. Tydligen ska man redan ha fått svar men inte fan vågar jag kolla. Har en major äcklig klump i magen, inget bajs i tarmen inte utan oro, ångest...

Aja, problem, problem sånt man sitter på toan i evigheter för. Höhö...

Helgen spenderades som vanligt med min älskade favorit kärlek=). Pluggade en massa och rörde på oss. Inget slappelimys här inte, fast joo det hanns med också =3 Annars hade jag nog inte kunna åka därifrån. Lite sådär kärligt gay är jag (gay=glad! ^^).

Sitter f.ö med skolarbeten igen, gjort sedan jag kom hem vid 1 typ O.o. Nu handlar det om ett långt jäkla tal i engelska, om plastikkirurgi. 10 jäkla minuter ska jag stå där uppe. Kommer kissa på mej!! =SSS
Men ska ha power point som stöd i livet (under talet).=)

Kom på mitt i mitt plastiktal att jag skulle vilja se ut som Megan Fox. Snygg som den snyggaste i världen!



Men så ser jag bara ut som en liten bajskorv som inte går att spola ner, irriterande -.-.



Läskigt och inget kul alls, men en kul grej har ändå hänt idag =) Men det är vi tysta om ^^.

Imorgon efter talet blir det en snabb fotografering med Lisafisen =). Vi börjar även smida planer till framtida fotograferingar =3. Fick nu nnu en awesome idé! =D

Jag ska inte sova på lääänge, med mitt jäkla tal och mina nerver O.o.

Kärlek!

RSS 2.0