Bohemian girl - FOTO

Igårkväll tog jag ett foto från Lisas blogg från våran bohemian photoshoot =)

Jag har nu bestämt mej att näsan ska opereras före brösten när jag nu kommer ha råd med detta! -.-

Skönt att få klarhet i livet!

....

Jag hatar mej själv...HEJ!

.....

Vad tycker ni?





Fridens!



Är gud atm! ;)

Idag har jag fått agera extramamma elr lekt gud, bestäm själva. Jag har nämligen fått ta hand lite extra om en gnällig liten pojk( för ovanans skull så var det inte Robin denna gången ;>). Tror han var lite förstoppad och Tekla ville inte få honom till att bajsa och kissa så jag fick blöta lite papper med varmt vatten (så det skulle lika hennes tunga) och sen då låta honom få sina besvär ut ur världen. Gav den lilla plutten lite magmassage för att ordna till tarmarna om han råkar ha problem med dom. Man vet ju hur det är med människor hur man ska massera när man har ont i tarmarna =). Huvudsaken var iaf att han stornjöt av magmassagen, man såg hur han älskade det! ='D (man smälter så in i)
Lite gnällde han också för att de suttat upp nästan all mjölk ur tuttsarna (det är efter den 3:e dagen mjölken börjar bildas mer, beroende på hur mkt de suttar ( och dessa suttar MUCHO) ).
Ont i magen heten KAN också bero på att lillgrabben gått upp 48g sedan igår kväll...Det är ganska jäkla mkt för en pupps som bara är 2 dagar!




Men söta är dom =) Här är en av hanarna (inte han med förstoppningen) som suttar himla gott på tutten =).

Jahaa ni, jag har inte gjort något annat sedan de föddes, får agera nanny 24/7.

Inget mys med Robin förrän på lördag heller eftersom att han är en storhatare och okärleksfull, spec nu när han införskaffat sig starcraft 2 -.-....GAYNALT och inte alls kul för nån som bubblar av för mkt kärlek att ge! ;)

Tur att min fru Issaboll kommer imon och myser, CAN'T WAIT! Hihi =3

Multimatcho med Kärlek!




Nu är de äntligen födda!

Inatt klockan 1började min lilla Tekla krysta, då fick hon ut lite av vattenblåsan men inte nån valp!
Första valpen kom 06.30 och sista kom 9.20. Så det blev en lång och dryg uppesittarkväll, nu har man ju jäkla trötthuvudvärk ska ni veta men den ska jag smäcka bort med pizzerians fetaste pizza och en god sömn. Dock är det inget sova än, sitter och valpvaktar medans de andra vilar sig.
Det blidde ju bara 3st vilket var ganska chockat eftersom vi räknat med en 6st. Hon var lite större än sin förra valpning då hon fick 5st, så 5 elr 6 var ju (enligt oss) en garanterad siffra.

Men nu ligger de 3, hela och mkt fina och snuttar på Tekla.






här korvar sig de 2 första i väntan på den tredje =)



Om man kollar i dörrhålet så sitter våra 2 andra nyfikna hundar ^^.




Så fort Tekla är borta och kissar så springer äldsta och nyfiknaste hunden Tyra dit och beundrar de fina små korvarna ^^






Första hunden ganska nyligen efter sin födsel.

Btw så blidde det 2 hanar och 1 tik =)

Fyfan vad jag är värd den där feta pizzan! =)

Fridens!

Börjas det snart?

Nu väntar jag på att min hund ska valpa!
Väntade igår med men inget hände =/. Vi får hoppas att hon klämmer ut dom senast inatt, stackarn är ju så jäkla tjock!...



Hur många valpar tror ni det är där inne??

Kanske 6? =)





Beata Listar...Höhöhö



Syntes dåligt.. Dumma färg, jag är dålig -.- Men Robbie ska jag iaf få träffa imon äntligen =')



Fatkiskt orättvist med andras överlyckligheter >=(




R.I.P älskade hår, see you in heaven<3

Såhär tråkigt har jag om nätterna -.-....

Go'natt!





Resultat från fotograferingen!

YES!

Lisa är kung bakom kameran!!!

Hon har hunnit redigera några som jag fått, så nu tänkte jag även dela med mej av dem till er =J.

Säg gärna vad ni tycker (man får skriva elakt om så tyckes med!)

Temat gick helt i BOHO-chic =) folk som gick förbi glodde som fan, men kan också varit en anledning eftersom jag visa väldigt mkt hud, tuttar och stjärtar från fram och bak. Vem fan bryr sig om att täcka sig när man dressar om egentligen?! ;D







Ska faktiskt erkänna att jag gillade den översta bilden mucho! Gillar hur Lisa gjorde att jag ser 70-tals grekisk ut =). Folk tror faktiskt att jag har grekiska anlag, väldigt ledsen över att vara tråkig helsvenne ='(...

Aja ska troligen få fler bilder imorgon av Lisaplutt, nu skulle hon sova ^^.

Har iaf haft mysig dag idag =)

Tack Lisa!<3

Nu måste jag jäklar i mej kissa igen! Kissade för typ en kvart sen känns det som >=(

Fred!

Imorgon, fotografering!

Yapi! 8D

Imorgon ska jag äntligen få träffa Lisa! Har nog inte träffats sen vi tog studenten =(. Men imorgon så ;> Då satsar vi även på att fota ska ni veta. Temat är tänkt att bli lite Boho-chic men vi får se...Brukar bli ganska mycket andra idéer också än vad vi tänkt ^^.



Igår var jag f.ö på min kusins bröllop. Jättefint bröllop. Mkt tårar, mkt glädje, mkt kärlek, och en stor liten blå bula i pannan. En ganska bra sammanfattning av bröllopet =) Ah, glömde att skriva (men jag tillägger det nu)...mkt bakfullhet idag ^^. Det blev en rolig fest och folk gav allt =) Bilder kommer men inte idag (aj mitt huvud! ^^).


Nu ska väl jag försöka sova, försökte sova bort illamåendet och huvudvärken innan idag men icke!

Kärlek!

Massa bilder från semestertrippen.

Efter mååånga dagars latande tog jag tag i mej och fixade med bilderna från Mellbystrand.


Vi hade faktiskt ok väder. Bara 2 dagars halvdåligt.



Efter första dagens solning blev Robin jättebrun, men av nån anledning så fick han ingen färg på den lilla ytan vid nipplassen. ^^




Robin gillar kameror. Här med hans hund Atlas.



Hittade en pormask på Robin i havet, klämde den, KLÄMDE DEN MASSOR. När vi kom upp klämde jag lite till, han hade fått en stor böld!!1




Vi hittade en godisbuss som vi blev kära i, billigt godis och hela bussen full med gottegodis. Det var en dragspelsbuss full med godis aka Beatas biggest dream! =) Vi åkte tillbaka för att vi ville köpa mer, men då var bussen borta ='(. Påväg hem till vardagen fanns den på plats igen...











Vi åt massor! Massa onyttigt, en gång på donken för att få sista färgen av glasen ^^.



Vi sov i ett spec litet rum med massa myror. Robin vaknade vid 8 nästan varje morgon och sprang som fan, en dag sprang han en mil! =S Jag....Sov ^^.



En söt duschbild på Robbankorven.




Vi gick till stranden med en flaska vin och skulle kolla solnedgången.








Fick finare solnedgångs bilder genom mina solbrillor, vinklade dom en gång dock, då fick jag en jäkla meteorit typ.












Robin fick i sig lite för mkt, skrämde sin lilla kusin, avslöjade grejer och dagen efter såg man det till höger. En mäkta vinkräka.^^

Ah nu orkar jag inte lägga ut mer bilder, jäkla massa as it is.

Nu ska jag gå lång prommis!

Kärlek!




Soliga korvar.

Greetings from Mellbystrand!

Här är det müsigt ska ni veta! Solen kommer och går, igår var vädret lite sorgligt så då drog vi till Eurostop och hälsade på (dvs köpte upp hela) Godisbussen. Det var en underbar liten buss! Men annars har vädret varit finemangt.

Bilder kommer när jag kommer hem och hinner pilla med bilderna =).
Nu ska jag och Robban duscha och sen iväg för att få sista färgen av maccedonkan glasen innan vi drar ner till den sköna sanden vid stranden =). Känns fint! Kommer komma hem som en tjock jäkel nu bara =S. Men får man väl oroa sig över latzor!

Nu ska jag få se Robin naken så allt jag har att säga nu är:

FRIDENS!

Snart bär det av.

Nu tror jag att jag är så gott som klar med packandet, bara lite smått kvar som jag behöver imon. Jag är med ärlig hand inte en sån människa som har lätt att packa, jag får ångest över allting och ja, jag vill typ få med mej allting i packningen också -.-'.

Blev en runda i några affärer idag som tog en jäkla tid sen har jag även bakat en banankaka (igen) Eftersom att Robinmannen blev tokkär i den (hoppas jag still ligger på 1:a plats! ^^). Jag har faktiskt också hunnit skriva och skriva ut CV + PB till ett jobb jag ska söka i Växjö imorgon när jag ska träffa upp min fina lilla börniman som ska hjälpa mej bära väskor och så blir det en måltid på donken, Robin måste ha alla färgerna på glasen om ni undrar ^^.

Nu måste jag nästan bums stänga ner datorn och sova, imorgon måste jag upp tidigt >=(.

Men jag ska träffa min banankakeälskande man =). Har ni tänkt på hur mycket man kan sakna en människa som man älskar? Saknar ju sönder mej bara av att se honom sova(/elr sova själv =S)

Klippte snabbt ihop bilderna på hans uttryck från i måndags då han minst sagt var kamerakåt =).



Hihii! Sötkorv =)

Men nu ska jag avta och bara säga:

Nighty, night!!






The way we chill.

Nu har jag gjort en liten kolifjong på



=)





Funderar på att göra en från senaste besöket hos Robin också, då han var kamerakåt och posade uttryck på beställning ^^.

Synd att vi inte tog några kort från i söndags då vi skulle hitta en öde badplats för att picnika och bada. Vi gick i 2h utan att hitta en endaste badplats, hur fel kunde vi ha gått? Tur att vi gav upp och gick till den vanliga badplatsen och mös med mina blåsor och sår efter skorna ( Gå aldrig i gadiatorsandaler när ni inte vet avståndet till eran location!!) Jag har liksom still megastora blåsor som typ är större en mina lilltår =S.
Men vi hade det mega bäst och det var det som var huvudsaken! Fick t.om. årets första dopp! =)

SHIT! Jag måste packa nu kom jag på. Ska nog baka nått också, alltid gott att ha med sig ^^.

Imorgon åker jag till stan, ska söka jobb, träffa darlingen, käka donken (få glas), Köpa godis och sen åka hem till mannen för att ladda en tripp till den svenska solen =>

MYS är ordet!

Peace!



En flashfilm av min korviman!

Okej, det blev inte som jag tänkte med att lägga ut pics från midsommar osv. Hade ingen ork och sen så färgade jag hela kittet igår med...Blev för mörkt om man frågar mej.

Menmen, tänkte vara lite söt och lägga ut Robins senaste video han gjort helt all by himself. Den är så färsk som igår, då han blev klar med den. 

Säg mer än gärna vad ni tycker om den=) Jag gillar den starkt och jag vet vilket jäkla arbete det är att göra filmer som dessa. Du är Kung min man!  <3





Nexta film han ska göra handlar om en feminist-tant som ska rappa. Följ hur det går med den på Robins blogg:



(klicka på den gröna korven med Namnet på så kommer ni dit ni ska! =B)

NU ska jag leta igenom hela köket efter smockigheter!

Fridens!


RSS 2.0