Having a disaster and I'm waiting for more.

Min outfit är done! Jag vet hur jag ska sminka mej och allt estetiskt/pryligt är klart och uträknat. MEN jag är inte ett skit sugen på att fira denna högtid, detta nyår. Blir so frickin' pissed på allt atm.

Ska försöka sova, är hemma bland mina mjuka kuddar och mitt varma täcke nu iaf. Hoppas sömnen slår till tidigare än 4 inatt...

Provade iaf helheten på min outfit+ sminkning idag. Kan nog inte bli bättre än såhär, är det bra elr dåligt vettifan än...




Sminkningen blir clean/classic med "plommonfärgat" läppstift -.- Sjukt besviken på den. Blir till att köpa ny nexta pengarinkomst!

Om jag ändå hade en snygg bowler hatt till! Måste nog införskaffa mej det snart =')

Men jag är dum i huvudet så jag ska stänga ner hela skiten nu för idag!



Till när vädret blir sådär fint igen.

Har hittat massa snygga grejer på H&M. Hatar att jag älskar!! Underbart att H&M har snygga grejer till billiga pengar!



Ska satsa på många långklänningar till vår och sommar. Ska ta igen sommaren som varit, då jag inte hittade någon fin alls i min stl! Ute i god tid ska jag fanimej va iår ;)
Tänker satsa på att vara lite söt och gullig emellan åt i vår/sommar också, det ni! ;)

Har även hittat fina grejer att ha till =)



Någon mer än jag som längtar sönder till våren??


Den som drägglar över mycket...

Vaknade nu med dräggel alloverwhere, sjukt skön PN måste jag säga. Fick dock ont i rövkotan =S.

Hittade mej en kjol till min nyårsoutfit, inte jättesnygg men bättre än något supertight elr något gammalt tråkigt ur garderoben =). Fårse om jag hittar läppstiftet imorgon när jag ska dejta Nea =). Sen nexta vecka får jag nog hålla mej borta från staden så mkt jag kan, hur ska jag annars överleva hela månaden ut på mina ynka pengar:O!?

hmm, ska man orka baka till en smumsig paj elr inte idag? Imon kanske, känner mej tjock på godis atm, elr idag. Elr bättre imon? Craps! Får se helt enkelt!


Förbaskade stad!

Besviken på stan idag...  Kjolen jag planerat ha fanns inte i min stl idag =( (ingen reavara) och inte läppstiftet jag planerat på heller =( Får se om jag hinner gå och leta imon på elr om jag väntar till onsdag!

Blev iaf ett par fräsiga leggings från Monki =)


Det är fickor på dom =) Jag älskar fickor!! =3

Inhandlade även 1kg godis idag eftersom mitt sockersug var sjukt! Funderar på att handla avokadosar någon dag också, hälla på lite salt sen blir de galet goda! =)

Imorgon blir det solning igen med min lille sparv =). Hoppas det kommer ta mer än de senaste veckorna nu bara så håller det mej glad =).

Nu ska jag duscha och gotta ner mej med en film! =)


PREEECIOUUUSS...ES?

Nu har det varit nog med chillaxing förmin del!

Har tjcokat och tjockat mej och knappt suttit vid någon dator de senaste dagarna. Men nu är jag på plats igen! Även på plats hos min bror igen. Han behövde visst hjälp denna veckan med. Men han behöver inte så mkt hjälp utan mest bara hunden, och det ger mej väldigt mkt tid att gå oändligt många timmar på stan och ska även ta mej en solning denna veckan med x). Känns prima skinka måste jag säga!

Var på rean idag, skulle köpte en ny tv men hittade ingen jag ville ha så får vänta =(...

Hittade dock en kavaj från Gina Tricot som jag haft ögonen på som en perfekt fest kavaj. Köpte den för halva priset idag =') (Lucky Mee!)



Ska ha den på nyår med min nya korsett =) Nu saknas bara kjolen och har jag redan hittat, bara att köpa rättare sagt ;).


Sådär porrigt gangsta kommer jag bli ;) Ska man ha en huvudbonad med hanske ? ;J

Idag köpte jag även:



Blev en armygrön farfarströja =) Har en i mullvad också sen tidigare men gillar verkligen den tröjan =).



Brun/grått halvgenomskinligt linne- Just my style ;)



As najs bh! Får skitfylliga tuttar av den! Trodde aldrig det skulle hända mej XD.

Funderar på att hoppa ner i reagalningshögen imorgon också. Har som sagt lite kvar att köpa till nyår och jah, jag älskar när man gör fynd! (som alla andra typ)

Min jul var väl inget överväldigande som förra året (abtronic =3 ). Fick massa flyttsaker och kroppsvård.





Funkar helt okej för mej. Samlar ju på mej till en kommande flytt, måste bara lösa de största problemen nu O.o...

Under leken (dagen innan julafton) Så var det FAKTISKT jag som kammade hem de flesta paketen ;) Har aldrig hänt innan!!!



Ser ni vilka skatter? HE HE...Men fotbollsspelet var faktiskt kul, elr så var det bara jag och Robin som gjorde det kul =3 Ganska säker på att vi gjorde det roligt...;)

Är faktiskt sjukt glad att julen äntligen är över! Nu är det nyår nexta! Jag och Robin ska ha shotrace, får se hur många shots det tar innan han spyr i glaset! HE HE

Som vanligt när jag ska avluta mina inlägg blir det alltid: What?! Wtf klockan O.o Gotz to sleep O.o

Varför knäcka en tradition? ;)





Det bästa med julen, som jag alltid sagt.

Jag känner ingen julighet alls iår! Vafan är det här liksom!? Vill bara fåskiten överstökad, bli missnöjd med dagen och sen sova bort den med hopp om den 25:e. Juldgodisen äts på seriösen hela tiden, soffan är enda stället du spenderar dagen på och förhoppningsvis kommer min finemang till mej då och gör min dag =). Funderar dock på att röra mej in till elbutikerna (som börjar sin rea då O.o!!!) och köpa mej en sjukt jäkla najs tv! Den jag har i tankarna har jag bara några hundringar kort, funderar på att offra lite av bidraget faktiskt. Det är en sjukt, galet, najs tv till löjliga priser. Jag kan inte bara ignorera det elr? Då Spenderas nog resten av juldagen i sängen istället ^^.

Något jag aldrig lär mej att komma ihåg är när klädbutikerna öppnar sin rea -.-. Vill var där första dagen så de bästa grejerna inte köps av några andra luders! Hehe, blir krigisk när det gäller fina kläder till fina priser. Hoppas det inte är massa skit i rean dock! Var på stan idag med, so far ingen skit i rean =)

Nu ska jag sova, försöka sova ut så länge jag kan! Har inte gjort det på över en vecka nu! =S

Hoppas ni får en god jul iaf!! Vilka mer än jag somnar till Kalle Anka? Kan man inte skita i de tråkigaste delarna snart?

Ha en god jul med bara massa goda julgodisar! (det bästa med julen, som jag alltid sagt! ;D)

Btw, jag fick mest paket i jultävlingen!!! Första gången ever! Skulle köpt mej en trisslott idag med då -..-


Vart finns ni, mina gömda guldkorn?

Varje gång jag är på stan blir jag på något sätt besviken. Idag skulle jag köpa nya vinterskor så jag kan överleva om fötterna, då var de givetvis slut. Jag har letat sedan H&M Magazine släpptes efter den fräsigaste korsetten ever och jag önskar med mitt liv att jag kunde ha den på nyår.
Hade varitr så slående jävla perfekt!



Men den finns inte någonstans, inte ens på H&Ms hemsida, en endaste gång! Jag vill gråta!
Men köpte en annan korsett idag utifall att mina drömmar misslyckas mej som vanligt ='(.

Letar också efter den koolaste ringen som knappt kostar något. Men även detta utan success >=C:



Jag är cursad med otur så är livet!

Har iaf haft en mysig dag med min finemang och det är jag ju glad över =)

Strax dags för hemfärd men först ska jag se klart A Christmas Carol!


Snart får man äntligen vara som man vill.

Tjock, mätt och förhoppningsvis brun är man efter denna dag. Hoppas på mer på kontot imorgon så man kan känna sig nöjd och go också ^^.

Imorgon blir det hemkomst med mkt att göra, städa, baka frallor + kakor och slå in paket. Imorgon blir det även klä ännu en gran och sen på kvällen så ska vi leka julklappsleken. Får se om man har turen med sig med tärningarna elr om det är som vanligt...

Längtar till julen är slut och man bara kan chillaxa och länsa butikerna på deras reor! Måste köpa mej nya skor och lite nytt av allting annat med för den delen är vad jag vet. Tårna fryser sig döda i mina converse direkt när man går ut =(. INTE OK MED -23 JÄKLA GRADER! Det rycktas om att det kan bli -30 på självaste julafton! =S

Bara det inte blir så kallt på nyår, man vill ändå kunna ha på sig vad man vill(vad man hittar som är okej iaf)!

Nu blir det ännu en kopp te, mer godis och några avsnitt Invader Zim =)


Nu ekar det i plånboken.

Såhär på kvällskvisten har man fått sig ett gott skratt. Vi skulle klä granen här hemma hos min bror. Inte nog med att den var skrattretande ful utan också att den var svår att pynta OCH den ramlade ett antal gånger så den blev sne. Senaste gången den ramlade var den färdigpyntad, så när vi fick upp granen igen hängde vi tillbaka pynten och sket i hur den såg ut. Man skulle kunna tro att ett gäng snea a-lagare gjort iordning granen ^^.

Hittade iaf en tråkig julklapp till min bror och hans flickvän idag. Riktigt tråkig var den MEN de får skylla sig själva när de har allt de behöver och vill ha -.-

Nu sa jag göra mej redo för sängen tror jag så jag kan sitta och mysa mer och sen somna =). Imorgon blir det till att träffa Robin och den kära gamla goa grillen och givetvis blir det ännu en tripp på stan =) Känns som en mysig dag. Önskar jag blir sådär sjukt snyggt brun snart =3 Ska ta mej 1 sol till innan nyår också. Skiter i cancerskiten atm måste bli snygg, that's waay more important! x)

Har f.ö hittat lite stuff jag skulle vilja ha i mina ägor! Kanske får bli en beställning? =)




Craps.

Dags för ännu en dag med förbaskat julklappsletande! Varför kan man inte hitta allt och att det blir slående bra presenter? Ska gå och leta nu utan att veta vad jag ska leta efter. Inte ok, inte alls...


The war is ON.

Nu ska jag strax krypa ne ordentligt i sängen hemma hos min bror. Hade inte tänkt åka hit förrän imorgon men det blev ikväll istället. Han opererade sitt knä idag och kommer behöva hjälp med hund och hushåll så därför är jag här.

Jag hann iaf med att göra Toblerone (som sades vara skitgoda, hann inte smaka), baka bondkakor och sedan färga håret och packa om. Nu kan jag inte sluta lukta på mitt hår eftersom färgningen osv luktar så jäkla gott!!

Fredagens utgång var mysig. Satt i flera timmar och mös med Maja och Nea och vi satt och hade kul med Neas Mac. Nea spillde alloverwhere och hade sig, som faktiskt inte känns ovanligt ^^



Alla var egentligen trötta och inte alls sugna på dricka och utgång, som det brukar bli när man längtat =( Men vi drog ut ändå och nästan direkt efter vi satt oss ner kommer några händer och täcker mitt ansikte och sen ger mej pussar =)

Har haft en fin helg och är glad att jag åkte hem idag istället för igår.
Imorgon blir det upp tidigt och rasta vovven, det var längesen jag behövde göra det klockan 9ish =S
Men måste nog ändå sova nu eftersom hjärnan släpar lite efter med allting -.-

(BTW Kriget mellan mej och min näsa IS ON FOR REAL! Förstör ju för fan hela mitt liv! -..-)


Växjö är så dåligt.

Nu börjar julproblemen lösa sig =). Känns dock kanske aningens för tidigt att säga så eftersom alla klappar inte är köpta än utan de flesta är uttänkta och på jakt =S.

Sjukt trött är jag ni efter flera halt sömnlösa nätter och tidig vakning. Imorgon blir det likadant och på kvällen blir det utgång så då måste man vara pepp ju! Hittade dock inget snyggt att ha på mej imorgon men har iofs imorgon på mej med ^^. Hör några tankar om nyårskläderna med men de sakerna jag vill ha finns ju fasen inte i stan >=(. Jäkla, förbannade, överkassa Växjö!

Nu måste jag rensa köket på mat, har inte ätit något vettigt idag och börjar bli lite småhungrig.


Ge mej lösta problem.

Nu ska jag strax försöka sova, brukar vara så att jag somnar vid 4-5snåret oavsett när jag börjar försöka sova. Tillslut ligger man i sängen och blir nästan tokig. Ibland vill man bara slå sig i huvudet tills man tuppar av och man slipper tänka.

Nu börjar det också bli riktigt oroligt med att hitta julklappar till alla, hitta festkläder till på fredag, jul och nyår. Det börjar bli oroligt med ekonomin men den beräknas vara i sin ordning igen nexta vecka. Men nu börjar ju som sagt nyåret närma sig, vart ska man då. Många av mina vänner/ i stort sett alla är utspridda i Sveriges alla hörn. Jag har fått erbjudanden att hänga med men jag vet inte vad som känns rätt och inte atm. Frågan är också om man kommer ha råd med att dra iväg. Jag vet inte, jag funderar fortfarande men tiden stressar mej så förbaskat! Inte ok...

Får helt enkelt ha en lösardag då jag sitter och löser alla mina problem bara poff! (om man ändå kunde göra så -.-)

Nu måste jag försöka sova, hittade inga julklappar idag heller så ska in tidigt imorgon också och på fredag och ev lördag. Känns Uncool!


Effektiva grillar.

Tänka sig att värmen från ett solarium i 20 minuter håller mej fortfarande varm. Har gått i flera isiga minusgrader under tiden men frös inte alls farligt. Nu är jag så varm på ett gosigt sätt, nästan så det blir för varmt.

Det solariet var det effektivaste och billigaste jag varit med om! Ska försöka vända på slantarna så jag kan dra dit nexta vecka igen, annars måste jag vänta hela vägen till efter jul då jag åter igen får mitt efterlängtade bidrag!

Gick på stan hela dagen idag f.ö och hittade inte en enda okej julklapp. Hela stan är full av skittråkiga grejer! =(

Dock blev jag stannad med häpnad idag. Där jag gick och oroade mej såg jag först en vit fet Lexus jeep, vilket inte var lika häpnande och magvärmande/pirrande som när jag fick se min drömbil glida förbi och håna mej och min fattigdom. Det var nämligen den senaste, snyggaste och svartaste versionen av en Hummer. Den mäktigaste bil jag varit med om! Får mej att vilja kämpa hårdare för att ha råd med en sådan bjässe. Men vettifan var nånstans jag ska kämpa dock. Måste verkligen hitta ett megajobb med drömlön for sure!



Fast den i stan var snyggare, mer costume made stuff som massa krom detaljer. Tror också den var snyggare eftersom man ser den irl. Så blir det för mej varje gång jag råkar traska nära en sådan gudagåva!

Fan i helvete att jag inte kan blir rik nån jäkla gång!!



Twix and shout.

Idag har väl jag varit mer elr mindre ett sängmonster. Har ingen lust till nånting istort sätt. Så drog mej ur sängen halv 3 och började efter det göra Twix.

Jag är en sån person somtycker det är tråkigt och opersonligt att följa recept efter recept så jag improviserar och ändrar om i ett recept. Jag är ingen sån som följer måtten spec mkt heller utan känner ofta av med ögat och häller i aningens lite till i vissa fall^^.

Men jag skrev idag ner hur jag gjorde mina twix och tänkte dela med mej för det blev sjukt gott!!





Jag ska göra toblerone nu i dagarna också får se om det hinns imorgon för då måste jag upp tidigt och sedan dra till stan, leta julklappar och sola i en effektiv cancergrill. Folk säger att den är effektiv, får hoppas att den är det på mej med då =)

Tror det kanske blir en helt sömnlös natt idag eftersom jag aldrig kan somna om nätterna längre. Sjukt jäkla jobbigt, spec när det enda man har i huvudet är jobbiga tankar och funderingar som jag inte kan svara på.

Livet är inte ok atm, inte alls.


A Christmas Carol.

En film jag ska leta efter i butikerna nu är "A christmas carol" med Jim Carrey i spetsen. Han spelar den elaka surgubben Ebenezer Scrooge.



Känns som den nya"Grinchen"-filmen. Den man är kär i och måste se vid juletid ^^

Visste om att den skulle göras för läänge sen men hade helt glömt bort den tills jag var hemma hos min bror i lördags och såg hur de gjort filmen på tv.

Den verkar ju helt fantastiskt och jag har alltid gillat dinseys version med von anka och kalle mfl.

Har nån av er sett den?

Hoppas jag hittar den i stan =)


Julmagen gör sig redo.

Ligger i sängen atm och chillaxar med Margret som har varit en riktig sömntuta idag. Jag med typ, blev väckt vid 2 idag och ville mer än gärna sova nåra timmar till. Men jag får dåligt samvete av att sova för länge eftersom man sover bort dagen. Men hade ju inte sovit alls mkt natten innan så detta var väl understandable.

Idag har jag iaf gjort 2 omgångar knäck(en mer chokladig och en mer kolaig) och sen gjorde jag en andra omgång rocky road (denna gången en super specialare).

Idag stoppade jag i (asgoda) skumtomtar i istället för vanliga marshmallows, dumlekolor och mariekex ist för nötter. Strödde öven på aningens flingsalt eftersom jag fick önskan om att ha i salta nötter i ist för mariekex. Men jag gillar inte nötter. tjocknar i halsen min av jordnötter med så det är ju inte för jävla skoj =(



Skit enkelt och man kan istort sätt stoppa i vad man nu tycker är gott =) Jag ville ge denna omgången RR en juligare feeling, därav julskummisarna =3

Kom på att jag måste köpa mej en ny låda skum snart =S. Börjar bli tight om tid!!!

Har ni tips på julklappar btw? Har inte köpt en endaste än och det är NÄSTAN viktigare än tomteskum =S

Gillar inte att tvångköpa paket -.- Man ska köpa och ge bort när man hittat nått major awesome som man vill ge av kärlek och inte fucking tvång!
På så vis hatar jag julen, men inte godiset!


Det var värt baksmällan.

Äntligen har min baksmälla börjat ge sig. Har varit ett helvete för mej, tycker ändå det var sjukt lustigt att jag skulle må så sämst idag när jag inte kände mej påverkad igår. Hade bara en liter vin att festa på men så blir det ibland när impulsutgångar inträffar.

Tycker ändå dagen blev tjockt fin =) Fick träffa massa gammalt gott folk jag inte träffat på länge, fick även träffa nya råcoola och sköna personligheter. Hoppas man får träffa dom igen inom kort, fint folk är värda att känna elr hur? ;)

Jag fattar dock inte hur jag kunde dansa så mkt som jag gjorde, min mobil visade 10k steg imorse när jag kollat. Och dom stegen är efter kl.00 ^^...Iaf, jag fattar inte hur jag kunde för jag stukade fötterna några ggr, gjorde ont som fan varenda gång men sen sket jag i att. Ogillar starkt att det är vinter, is och svinkallt. Ogillar även alla som tappar sina glas med alc så både glasbitar och kladdigdryck förstör mina favvisskor >=(.

Jag blev f.ö bränd på handen av en cigg som någon tappade på mej som också förstörde mina strumpbyxor. Sen har jag faktiskt ingen jävla aning om varför jag har ont i revbenen, kan ha o göra med att jag blev kallad fjädern och blev lyft hela kvällen (och ändå har jag 10k steg på min mätare!!!)

Nu är jag riktigt svintrött, sov istort sätt inget inatt antingen frös jag elr så var jag skit varm, sen nös jag minst en gång i timman samtidigt som jag kämpade med att hålla inne kräkorna. Hatar kräkattackerna man får O.o

Kukigt är det men som så många andra gånger så va kvällen värd en baksmälla!


Hur ska man bli duktig igen?

Idag ställde jag alarmet på kl10 men blev väckt efter halv 1. Det där med att vända tillbaka dygnet går bra, skit bra! ;)

Sitter nu f.ö och njuter av världens bästa BMTH och funderar vilket lyric som ska få pryda min vägg ^^.


Dagarna blir värda med fina vänner.

Dagen började ok, fortsatte åt helvete men blev fin igen efter en jäkla massa köldskakningar men det var det värt eftersom jag åt mej rejält tjock med mina fina vänner jag inte sklle kunna klara mej utan! Allt tjock i världen blir värt livet om jag fick tjocka mej med er! =)

Fast en och annan plastikoperation blir det ändå flickor! Finns det verkligen ingen som vill skänka några miljoner till fattig änka? Suffering like crazy over here!!!


Överskottstrött?

Nu är jag galet slut i hjärnan!

Sprungit på Ikea i flera timmar och varit hemma, rensat och pillat så jag kan montera upp mina hyllor. Orkade inte göra det idag, sånt kräver ork i hjärnan liksom -.-. Blev sjukt besviken på att hyllorna inte fanns i helsvart utan bara i svartbrunt. Kändes som om det kommer skära sig till mitt andra så ultra svart. Men tog upp en planka nu när jag kom hem, än så länge ser det ok ut =).

Glömde/hittade inte lite prylar men får gå till möbelbutiker här hemma och leta nu i dagarna. Har kommit på att jag ska fästa fast snygga presentpapper på en byrå med tapetklister, pimpa den lite. Har nämligen planerat att ha den som sänggavel tills jag införskaffat mej nytt. Detta kommer bli spännande! ;)

Blev iaf mina oöppnade hyllor



Sen blev det nya kuddöverdrag i gosigt grått tyg, En skål som nu är fylld med julkulor bl.a. de jag köpte idag, nya lampor till min svarta "kristallkrona" och så köpte jag papplådor som inte hade "skuvar" med sig så måste maila och klaga så jag får nya eftersom dessa jag köpte är omonterbara >=(.



Nårra pengar fattigare men är ändå nöjd utöver det att jag inte hittade lite annat pill som gjorde mej ledsen...

När jag rensade min byrå hittade jag ännu mer minnessaker jag ska rama in! =3



Man blir så galet ställd när man hittar massa minnessaker ='). Ganska glad ibland att jag ärvt morfars tänk "Det kan ju vara bra att ha i framtiden".

Imorgon när jag kommer hem från en träff med mina fina Maja och Nea (och inte så fina AF =C ) så ska jag leta upp om jag har svartfärg och tapetklister för här ska det pysslas! Måste kolla på stan imon ifall det finns nårra fina presentpapper värda en pimpning! =)

Även ifall jag har en konstig brainpain så är jag ändå aspepp på att sätta igång med mina pill!!

Nu ska jag rycka benhår och falla i sömn!


Dags att tömma Mr Wallet again.

Nu är det ju onsdag men eftersom jag still inte somnat så räknar jag det som tisdag. Men måste ändra mitt tänk eftersom det brukar inte bli nått skrivet in my blog förrän det blir natt =/.

Men idag (onsdag) om några timmar tar jag mej själv till en välbehövlig tripp till the Ikea. Försöker att inte ha höga förväntningar eftersom förväntningar fuckar upp. Men något jag måste ha med mej hem är iaf 2 sånna här hyllor.


Tycker dom är snygga och ett + är att de är billiga aswell =3. Ikea brings hope to the poor basterds!

Idag fick jag också ett mail om att jag ska vara med i en utredning till att bli kontaktperson vilket är något jag velat göra ett bra tag nu så man kan hjälpa och störta barn och tonåringar som har det svårt. Hoppas jag blir gillad! ^^

Nu är det som vanligt dags för sömn ;)


Faktiskt.

Aaaah kuk! Jag orkar inte ta emot mer skit nu, när man väl ger tillbaks får man ännu mer skit tillbaka. How to seddle when nothing works?

Det jag vet är att jag inte tänker va en sucker och ge efter längre. Faktiskt så är jag inte alltid boven i dramat. Faktiskt finns det inga felfria människor. Faktiskt finns det egoism som man måste lära sig att hantera och minska. Faktiskt så tror jag att en tripp in i väggen är nära. Faktiskt så tror jag att detta kan vara svårt att förstå men ett måste att inse...


....


FAKTISKT så var Donkey Kong BÄTTRE än vad jag förväntat mej! Otroligt bra och fantastiskt skönt spel. Älskar verkligen att de har kvar de gamla låtarna. Tycker dock att det är synd att ingen av de gamla fienderna är med, det hade varit pricken över i. Men ändå är jag sjukt, galet nöjd och rekomenderar det highly! Det är också mkt svårare än de gamla godingarna och liven flyger bort (dubbelt upp när man kör 2 player) mkt oftare och enklare än i de gamla godingarna.


I eftermiddags när jag kom hem vart det mörkt och inte behagligt skönt i temperatur så tog mej en varm kopp citronvatten istället för en promenad. Mår kasst över detta eftersom vi var riktigt övertjocka i helgen... Imon och resten av veckan ska jag vara duktig och traska på. Har iaf lärt Margret massa nya tricks, hon är så överslt när hon gör dom så jag måste fan spela in att och visa! Jah, hon är enkel att lära men nu börjar jag få brist på idéer till nya tricks =/. Men spela in måste jag deffi göra någon dag =').


Ikväll blev det även lite julgodis göra. Hade inte alla ingredienser hemma till allt så får fortsätta någon annan dag. Det ska bli många julgodisar som kan kompensera den riktigt äckliga julmaten! Hatar julmat nått så innerligt! Allt smakar typ gris(vilket jag inte äter något som gör), Jansson är äckligt, brysselkål och allt annat lika så. Ska troligen göra en specialar julmiddag med inspiration av Usa och Beatas tankeverksamhet. Ska klura i några dagar och se vad jag kan hitta på för något smaskigt, då kanske t.o.m julmaten blir god hi hi.

Man vill ju faktiskt ha en fin juletid, där oro, stress och ångest ska försvinna och lugna, kärleksfulla slappdagar står på schemat istället.



Nu ska jag faktiskt sova, ögonlocken är ovanligt tunga.


Beata




Yey! Idag hade jag och några andra stackare namnsdag =) Inte många som heter detta, har träffat EN innan och det var en gammal tant.

Många som jag pratat med har frågat om det är svenskt, om jag är svensk. Har haft folk sedan jag började högstadiet som trott att jag var halvgrek elr något. När jag började gymnasiet trodde jag att det var över med dessa funderingar men det visade sig att de flesta trodde jag var halvgrek också. Och just grekisk hela tiden! Det roliga är att jag inte fått reda på folkets funderingar förrän långt efter. Men jag ska säga det att jag önskar jag var halv av nånting. Nått som är så fräsigt som grekisk, man får lite brunare toner/anlag (oftast) och man har en häftig historia och stor släkt. Iofs har jag stor släkt nu med, tror det är 6 elr 7 syskon pappa har. Men har man tur kan man ju hälsa på släktet i ett varmt, gosigt och gott land. Fatta matkulturen man skulle leva i om man var grekisk elr dyl. Fan att man inte får välja anlag själv >=(. Jag är bara svenne ända ut i pruttan. =(

Men kanske kan få ihop en massa pengar och köra på som Kissie och göra allt i min väg att verka osvennig ;) Önskar jag var några grader mörkare i hyn och hade mer lysande gröna ögon och tjockt, slitstarkt hår som bara var to die for.

Kan inte det bli som i triss-reklamerna för mej. Kan ingen ge mej 10 miljoner i julklapp?

Imorgon blir det Donkey Kong shopping och förhoppningsvis lite mer skojigheter förutom det och tjockerimaterial! =)

Grattis till Beator btw! =J


Gör er redo för fredag!

Tur att det bara är en dag kvar tills jag får träffa min finemang! Tur att det bara är en dag kvar till releasen på världens mest efterlängtade spel (so far)!!!

På fredag släpps äntligen Donkey Kong Country Returns, och som man har längtat efter detta spel, GALET!



Så i helgen kommer jag bli helad efter de senaste damages:arna men jag kommer troligen bli zoombiefied men oroa er inte jag kommer bara vara det tills den 7:e dec då jag blir så gott som änka. Då släpps nya WOW och min man är quite obsessed av att O.o Aaah, cockaccino! Men får njuta av tiden tills dess...

Idag var jag duktig och bakade pepparkakor =) Imorgon blir det troligen take care- day eftersom min hy vill smula sönder pga denna förbannade kyla! >=( Men det sjuka är att när jag smetar på ansiktskrämer för torr hy så blir huden inte mjuk utan fotsatt torr med inslag av äckliga finnar ='(. Inte OK!


RSS 2.0